BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Η ΑΕΚ, ο Μότα και η δυάδα στο 4.58

Ο Σέρχιο Αραούχο
Ο Σέρχιο Αραούχο INTIME SPORTS

Το BetMarket.gr αναλύει το ματς της Ένωσης στο Αγρίνιο και προτείνει δυάδα που φτάνει σε απόδοση 4.58.

Μετά από τέσσερις στροφές στη Super League ο Παναιτωλικός είναι έναν πόντο πιο ψηλά στη βαθμολογία από την ΑΕΚ (20:00 COSMOTE SPORT 2, LIVE από το SPORT24 ). Ένα δεδομένο που μας δίνει δύο συμπεράσματα.

Αφενός πως ο Παναιτωλικός είναι μια καλή ομάδα. Ήταν από πέρσι και συνεχίζει και φέτος, με τον Αναστασίου να κάνει καλή δουλειά στο Αγρίνιο.

Αφετέρου πόσο σημαντικό είναι για την Ένωση το παιχνίδι. Ήδη μετρά δύο ήττες και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να πάει στη διακοπή με εσωστρέφεια. Ειδικά όταν η συγκεκριμένη διακοπή είναι τόσο ιδιαίτερη για την ιστορία της ομάδας, καθώς θα αποτελεί την τελική διαδρομή προς το νέο γήπεδο. Στην ΑΕΚ θέλουν αυτές τις ημέρες να τις περάσουν με ενθουσιασμό και καλό κλίμα και όχι με γκρίνια μετά από γκέλα στο Αγρίνιο.

Ποδοσφαιρικά, αυτό που παρουσιάζει ο Αλμέιδα μπορεί να έχει ατέλειες, αλλά είναι ορθό ποδοσφαιρικά. Ο Αργεντινός έχει μια δική του φιλοσοφία, με πίεση ψηλά και αρκετούς παίκτες να αλλάζουν γρήγορα θέσεις στο γήπεδο. Η ΑΕΚ δεν είναι 100% έτοιμη, αλλά είναι δουλεμένη. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να βγάλει φάσεις και γκολ.

Αμυντικά θα έχει τη σημαντική απουσία του Γιόνσον στα χαφ, κάτι που θα επιτρέψει στον Παναιτωλικό να βρει περισσότερα κενά στον άξονα. Με φορμαρισμένο τον Καρέλη και τον ποιοτικό Νταγκό στην επίθεση, μπορεί να συμβάλουν οι γηπεδούχοι σε παιχνίδι με γκολ.

Το Over 2,5 στο Αγρίνιο πληρώνει 2,09.

Προγνωστικά και ανάλυση: Μπολόνια - Εμπολι

Για την Μπολόνια μπορούμε να γράψουμε πάρα πολλά πράγματα. Και όχι αμιγώς ποδοσφαιρικά, καθώς η ιστορία με την ασθένεια του Μιχαΐλοβιτς επηρέασε πολύπλευρα την ομάδα. Φέτος το πράγμα δεν ξεκίνησε καλά, η ομάδα παρότι δεν είχε άσχημο ρόστερ δεν έκανε νίκες και έτσι αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας με τον Σέρβο.

Ίσως μια αλλαγή που την είχε ανάγκη η Μπολόνια και φάνηκε με το καλημέρα. Με υπηρεσιακό προπονητή κέρδισε 2-1 τη Φιορεντίνα την περασμένη εβδομάδα. Σήμερα θα έχει ντεμπούτο στον πάγκο της, με τον Τιάγκο Μότα να έχει αναλάβει νέος τεχνικός.

Προγνωστικά στοιχήματος

Απέναντί της η αναιμική Έμπολι (16:00 COSMOTE SPORT 7 , LIVE από το SPORT24 ) του Τζανέτι. Ο Ιταλός μοιάζει να είναι ο επόμενος στη λίστα με τους προπονητές που θα αποχωρήσουν. Η Έμπολι έχει μηδέν νίκες σε έξι αγωνιστικές, παρότι το πρόγραμμα δεν ήταν τόσο βαρύ (Σπέτσια, Βερόνα, Σαλερνιτάνα, Λέτσε). Ο άσος φτάνει στο 2.19.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπολόνια - Έμπολι: 1 (απόδοση 2.19), 16:00
  • Παναιτωλικός - ΑΕΚ: Over 2,5 (απόδοση 2.09), 20:00

Το ανανεωμένο BetMarket.gr είναι στον «αέρα»! Διάβασε ψαγμένα ειδικά στοιχήματα, πλούσιες ποδοσφαιρικές αναλύσεις, καθημερινά προγνωστικά στοιχήματος σε όλα τα σπορ καθώς κι όλες τις εξελίξεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα.

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ