ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά στοιχήματος: Γύρισε φαβορί η Εστουδιάντες, ρίσκο με το 3.05

Ο Ρικάρντο Ζιελίνσκι στον πάγκο της Ατλέτικο Τουκουμάν κόντρα στην Ιντεπεντιέντε Μεδεγίν σε αναμέτρηση για το Copa Libertadores
Ο Ρικάρντο Ζιελίνσκι © 2021 FLORENCIA TAN JUN/ASSOCIATED PRESS

Λίγα 24ωρα πριν την κρίσιμη ρεβάνς με τη Φορταλέζα στο Copa Libertadores κοντράρεται με την Άρσεναλ Σαραντί εκτός έδρας. Ρίσκο με απόδοση 3.05.

Εν μέσω των αγώνων με τη Φορταλέζα για τη φάση των 16 του Copa Libertadores η Εστουδιάντες δοκιμάζεται στην έδρα της Άρσεναλ Σαραντί (23:00 LIVE από το SPORT24) για τη Liga Profesional της Αργεντινής. Μετά από πέντε αγωνιστικές η Άρσεναλ Σαραντί έχει συγκεντρώσει 4 βαθμούς, ενώ η Εστουδιάντες έχει τρεις παραπάνω. Στην ειδική βαθμολογία η Εστουδιάντες βρίσκεται στις θέσεις του Copa Sudamericana, ενώ η Άρσεναλ Σαραντί έχει πάρει σημαντική ανάσα σχετικά με την απόστασή της από την κόκκινη ζώνη.

Στο Καστελάο η Εστουδιάντες πήρε το 1-1 την προηγούμενη εβδομάδα και σε τρεις μέρες θα φιλοξενήσει τη βραζιλιάνικη ομάδα με στόχο να συνεχίσει στα προημιτελικά του θεσμού. Αίσθηση πάντως προκαλεί το γεγονός πως ο Σιελίνσκι απόψε θα παραταχθεί τελικά με καλή ενδεκάδα και δεν θα κάνει γερό ροτέισον.

Μια απόφαση που είχε ως αντίκτυπο να υπάρξουν μεταβολές στο σετ τιμών. Ο άσος από φαβορί στο 2.51 αυτή την ώρα κυκλοφορεί στο 2.87 κατά μέσο όρο. Φαβορί έχει γυρίσει η Εστουδιάντες και από το 2.74 κυκλοφορεί στο 2.56 κατά μέσο όρο στην αγορά.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Άρσεναλ Σαραντί δεν έχει κάνει ακόμα νίκη, φέρνει τη μια ισοπαλία πίσω από την άλλη, μετράει τέσσερις στη σειρά, το απέδειξε και στο 1-1 με την Αρχεντίνος εκτός έδρας, που συμβιβάστηκε μετά από κάποια ώρα και δεν πήρε ρίσκα για το κάτι παραπάνω.

Είναι ομάδα έτσι και αλλιώς που παίζει προσεκτικά. Η Εστουδιάντες δεν θα πάει με φουλ αλλαγές, ίσα ίσα, θέλει να πάει με ηθικό και χωρίς προβληματισμό στη ρεβάνς με τη Φορταλέζα. Πολύ ισορροπημένο ματς, η ισοπαλία δεν θα χαλάσει καμία από τις δύο πλευρές. Στο 3.05 να κολλήσει στη μέση η μπίλια.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άρσεναλ Σαραντί - Εστουδιάντες: Χ (απόδοση 3.05), 23:00
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ