TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Γύρισε αουτσάιντερ η Μπόκα στο υψόμετρο της Λα Πας

Ο Σεμπάστιαν Μπατάλια στον πάγκο της Μπόκα Τζούνιορς σε αναμέτρηση κόντρα στην Κορίνθιανς στο Copa Libertadores
Ο Σεμπάστιαν Μπατάλια © 2022 ANDRE PENNER/ASSOCIATED PRESS

Η Μπόκα Τζούνιορς δεν διανύει τις καλύτερες ημέρες της και ο Μπατάλια παραμένει υπό αμφισβήτηση. Στο πλευρό της ομάδας ο Ρικέλμε, που ταξίδεψε μαζί της σε μια κίνηση που δεν το συνηθίζει. Ποντάρισμα στο 3.04.

Τρέχει για να προλάβει πλέον η Μπόκα Τζούνιορς, καθώς έχει μπλέξει για τα καλά. Δεν έπεισε την προηγούμενη αγωνιστική στη Βραζιλία κόντρα στην Κορίνθιανς και έχασε 2-0. Υπήρξαν ορισμένες αναλαμπές στο παιχνίδι, αλλά ως εκεί. Δίκαιη η ήττα. Οφείλει από εδώ και πέρα να κάνει το 3/3. Ο Μπατάλια έχει κερδίσει πίστωση χρόνου, αν και δοκιμάζεται κάθε φορά.

Το αποψινό στη Λα Πας κόντρα στην Όλγουεϊς Ρέντι (03:00 LIVE από το SPORT24) είναι κάτι παραπάνω από κρίσιμο. Επικρατεί συσπείρωση για τη νίκη η οποία είναι επιτακτική. Ενδεικτικό της κατάστασης είναι πως μαζί με την ομάδα στη Λα Πας ταξίδεψε και ο Χουάν Ραμόν Ρικέλμε με στόχο να εμψυχώσει τους παίκτες και να στείλει μήνυμα πως η διοίκηση τους στηρίζει. Μια κίνηση που δεν τη συνηθίζει παραδοσιακά. Ετοιμοπόλεμος ο Άβιλα, καθώς ο ταλαντούχος αμυντικός ήταν αμφίβολος λόγω του γεγονότος πως γέννησε η σύζυγός του.

Το ματς στη Βολιβία μόνο εύκολο δεν είναι. Η Όλγουεϊς Ρέντι είναι ανταγωνιστική ομάδα, θα το παλέψει, ωστόσο ανασταλτικά έχει τα θέματά της και δεν μπορεί να τελειώσει τα παιχνίδια. Χωρίς νίκη εδώ και έξι αγώνες ανεξαρτήτως διοργάνωσης η γηπεδούχος που απέχει 1 βαθμό από την τετράδα στην εγχώρια λίγκα. Προέρχεται από ήττα με 2-1 από την Μπολίβαρ σε μια αναμέτρηση που από το 4’ έπαιξε με παίκτη λιγότερο. Έχει δείξει πάντως το τελευταίο διάστημα πως το βάρος στρέφεται στο Copa Libertadores. Θυμίζουμε οι δύο πρώτοι προκρίνονται στην επόμενη φάση, ενώ ο τρίτος συνεχίζει στους "16" του Copa Sudamericana. Εκτός ο καλός χαφ Τσουμασέρο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Φιλότιμη, φιλόδοξη, αλλά με πολλά θέματα στην άμυνα η Όλγουεϊς Ρέντι, ποντάρει πολλά στο υψόμετρο. Η Μπόκα σε υψόμετρο άνω των 2,500 μέτρων (3,600 είναι στη Λα Πας) μετράει ρεκόρ 7-7-8, ενώ στη Λα Πας 3-2-4. Πέρσι στη Λα Πας κόντρα στη Δε Στρόνγκεστ κέρδισε 1-0. Η όλη ατμόσφαιρα και το γεγονός πως είναι επιτακτικό το τρίποντο απόψε οδηγούν προς το διπλό το οποίο ανεβαίνει τις τελευταίες ώρες και από το 2.50 τιμάται στο 3.04. Σ’ αυτές τις τιμές αξίζει το ρίσκο.

Είναι πιο βαριά φανέλα αυτή της αργεντίνικης ομάδας, ο Ρικέλμε προσπάθησε να εμψυχώσει άπαντες, η διάκριση αποτελεί βασική προτεραιότητα στο Copa Libertadores, ενώ έχει ηρεμήσει σχετικά η κατάσταση μετά το 2-0 επί της Μπαράκας που της εξασφάλισε τη συνέχεια στο Copa de la Liga. Στο Μπομπονέρα το ματς κόντρα στους Βολιβιανούς έληξε 2-0.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Όλγουεϊς Ρέντι - Μπόκα Τζούνιορς: 2 (απόδοση 3.04), 03:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ