BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Στοιχήματος: Γκολ στον τελικό της Κύπρου και στην έναρξη της Κροατίας

Οι παίκτες της Ντιναμό Ζάγκρεμπ πανηγυρίζουν το γκολ του Μπρούνο Πέτκοβιτς στο παιχνίδι με την Τσέλσι για το Champions League 2022/23.
Οι παίκτες της Ντιναμό Ζάγκρεμπ πανηγυρίζουν το γκολ του Μπρούνο Πέτκοβιτς στο παιχνίδι με την Τσέλσι για το Champions League 2022/23. © 2022 FRANK AUGSTEIN/ASSOCIATED PRESS

Η σημερινή στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr προέρχεται από τον τελικό του Super Cup Κύπρου, αλλά και το ντέρμπι της Κροατίας ανάμεσα σε Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Χάιντουκ.

Ο Άρης Λεμεσού θέλει με βάση τα λόγια του προπονητή του, Αλεξέι Σπιλέφσκι, να δείξει σήμερα στο Σούπερ Καπ Κύπρου γιατί αναδείχθηκε η ομάδα του πέρυσι πρωταθλήτρια. Η αλήθεια είναι ότι ο Άρης παρουσίασε εξαιρετικό ποδόσφαιρο την περασμένη σεζόν και δίκαια κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Αυτό που περιμένουμε εμείς είναι να συνεχίσει ο Άρης Λεμεσού από εκεί που έμεινε πέρσι και να δούμε ξανά άμεσο και επιθετικό ποδόσφαιρο από την "Ελαφρά Ταξιαρχία".

Όσον αφορά στην Ομόνοια, συνεχίζει με τον Σοφρώνη Αυγουστή στον πάγκο και το μόνο που κρατά από την περσινή σεζόν είναι η κατάκτηση του κυπέλλου. Δεν ξεχνάμε πως οι άτυπα φιλοξενούμενοι είναι οι πολυνίκεις στο Σούπερ Καπ Κύπρου, μετρώντας 17 κατακτήσεις σε 23 συμμετοχές.

Στο στοιχηματικό κομμάτι, οφείλουμε να βάλουμε στο παιχνίδι μας το over 2.5. Λέμε ότι οφείλουμε καθώς σε απόδοση 2.25 δεν μπορούμε να το παραβλέψουμε. Είναι ένας αγώνας χωρίς άγχος και που έχει ως κίνητρο τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Ο Άρης είναι η ομάδα που μας χάρισε πολλά over 2.5 πέρσι και ο λόγος είναι το ποδόσφαιρο που παίζει.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Σχετικά με το κλασικό ντέρμπι της Κροατίας, ανάμεσα σε Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Χάιντουκ, μιλάμε για δύο ομάδες που διασταύρωσαν τα ξίφη τους πριν από λίγες ημέρες για τον τελικό του Σούπερ Καπ. Η Ντιναμό επικράτησε τότε με 1-0, σε έναν αγώνα με ιδιαιτερότητες, μιας και οι τελικοί του Σούπερ Καπ συνήθως έχουν… χαλαρότητα. Μην ξεχνάμε επίσης πως ακριβώς επειδή οι δύο ομάδες παίζουν σήμερα, κανένα από τα δύο σύνολα δεν ήθελε να ανοίξει πλήρως τα χαρτιά του στον προηγούμενο αγώνα.

Αυτό που κρατάμε είναι πως η Ντιναμό Ζάγκρεμπ δίνει την Τρίτη τον πρώτο της αγώνα για τα προκριματικά του Champions League κόντρα στην Αστάνα. Θα δώσει, λοιπόν, πιθανότατα βάρος εκεί και ίσως δούμε κάποιας μορφής rotation. Η επιστροφή του Λιβάγια, πάντως, είναι σημαντική. Η δε Χάιντουκ έδειξε στον τελευταίο αγώνα πως μπορεί να δημιουργήσει τις φάσεις, της έλειπε, όμως, η τελική προσπάθεια. Βάζοντας στην εξίσωση το γεγονός πως θέλει να "σπάσει" το σερί αγώνων χωρίς γκολ κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, θα πάμε στην επιλογή του Goal/Goal σε απόδοση 1.90.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άρης Λεμεσού – Ομόνοια: Over 2,5 (απόδοση 2.25), 20:30
  • Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Χάιντουκ: Goal/Goal (απόδοση 1.90), 21:00

Και το καλοκαίρι παίξε στοίχημα σε όλα τα σπορ με έξυπνες αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος καθημερινά από το BetMarket.gr.

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ