BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Γκολ στο Μπόρνμουθ και η ευκαιρία της Οσασούνα

Osasuna's goalkeeper Sergio Herrera reacts during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Osasuna at the Santiago Bernabéu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Oct. 7, 2023. (AP Photo/Jose Breton)
Osasuna's goalkeeper Sergio Herrera reacts during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Osasuna at the Santiago Bernabéu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Oct. 7, 2023. (AP Photo/Jose Breton) © 2023 JOSE BRETON/ASSOCIATED PRESS

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τα γήπεδα της Αγγλίας και της Ισπανίας, εκεί όπου υπάρχουν ενδιαφέρουσες επιλογές.

Ξεκινάμε από την Premier League και την αναμέτρηση της Μπόρνμουθ με την Νιούκαστλ. Οι γηπεδούχοι εξακολουθούν να μην πείθουν με την εικόνα τους, έχοντας πλέον ηττηθεί σε 7 από τα 12 παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα, ενώ μόλις σε ένα κράτησε ανέπαφη την εστία της. Οι Magpies από την άλλη επικράτησαν της Άρσεναλ τερματίζοντας το αήττητο των κανονιέρηδων, μεσοβδόμαδα όμως παρουσιάστηκαν κάτω του μετρίου απέναντι στην Ντόρτμουντ για το Champions League και γνώρισαν την ήττα με 2-0. Τα εκτός έδρας παιχνίδια αποτελούν πρόβλημα και φέτος για την Νιούκαστλ, έχοντας κερδίσει μόνο σε μία από τις 5 εξόδους στο πρωτάθλημα, ενώ σταθερά βλέπει την εστία της να παραβιάζεται (σε 4/5 αγώνες δέχτηκε τουλάχιστον ένα τέρμα).

Με δεδομένη την κακή εικόνα των φιλοξενούμενων εκτός έδρας, θα αποφύγουμε το σημείο νίκης, παρότι εύλογα είναι φαβορί. Θα μείνουμε στα γκολ, μιας και αμφότερες σκοράρουν και δέχονται τέρματα με χαρακτηριστική ευκολία, οπότε το combo bet Goal/Goal & Over 2,5 έχει αξία, μιας και το βρίσκουμε σε απόδοση 2.00.

Συνεχίζουμε την ανάλυση μας με την αναμέτρηση της Οσασούνα με τη Λας Πάλμας. Οι γηπεδούχοι γνώρισαν την ήττα με 4-2 από την εκπληκτική φέτος Χιρόνα, παρότι ήταν μπροστά στο σκορ με 2-1 μέχρι το 70’. Παρόλα αυτά δεν εκμεταλλεύτηκε για 6η φορά φέτος την έδρας. Είναι μία πρωτόγνωρη συνθήκη για την ομάδα του Αρασάτε, αν και έχει το ελαφρυντικό ότι αντιμετώπισε δυνατές ομάδες. Περιμένουμε να βρει τον δρόμο της, με δεδομένο πως διαθέτει καλό ρόστερ. Οι 2 νίκες στα 9 πιο πρόσφατα παιχνίδια προκαλούν πάντως προβληματισμό.

Η Λας Πάλμας πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην Ατλέτικο και κρίνεται κάτι παραπάνω από δίκαιη η νίκη της (2-1). Πλέον έφτασε τις πέντε νίκες στα έξι τελευταία ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης και ασφαλώς αυτό έχει εκτοξεύσει την αυτοπεποίθησή της στα ύψη. Στα θετικά είναι και η επιστροφή του καλύτερου παίκτη της, Βιέρα, στις προπονήσεις αν και δεν μπήκε στην αποστολή.

Προγνωστικά στοιχήματος

Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, καμία εκ των δύο ομάδων δεν παρουσιάζει νορμάλ εικόνα. Το σημερινό 90λεπτο αποτελεί ένα crash test για τη γηπεδούχο για το αν θα καταφέρει φέτος να εκμεταλλευτεί την έδρα της. Ο άσος αξίζει, με δεδομένο πως υπάρχει διαφορά δυναμικότητας και περιμένουμε να φανεί στον αγωνιστικό χώρο. Ο άσος έχει απόδοση 1.98.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπόρνμουθ - Νιούκαστλ: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 2.00), 19Q30
  • Οσασούνα - Λας Πάλμας: 1 (απόδοση 1.98), 19:30

Τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης παίζουν στο BetMarket.gr με αναλύσεις και μελετημένα προγνωστικά!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ