BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Γκολ στην Βαρκελώνη, Combo στο Λίβερπουλ

Ο Τσάβι
Ο Τσάβι AP

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τις σημαντικότερες αναμετρήσεις σε Ισπανία και Αγγλία για σήμερα.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας με την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Οσασούνα. Οι Καταλανοί βρίσκονται λίγες μέρες μετά την… βόμβα που πυροδότησε ο Τσάβι, ο οποίος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα με το πέρας της σεζόν. Βέβαια, σε τέτοιες καταστάσεις οι ομάδες συσπειρώνονται και η αντίπαλη ομάδα που βρίσκει απέναντί της συνήθως την πληρώνει. Εν προκειμένω, η Οσασούνα, η οποία μετράει και 1-0-10 στις τελευταίες 11 επισκέψεις της στη Βαρκελώνη.

Κρατάμε, πάντως, το γεγονός πως η Μπαρτσελόνα δέχεται φέτος γκολ ακόμη κι από ομάδες Δ’ κατηγορίας, οπότε δεν μπορούμε να παραβλέψουμε σαν επιλογή το Goal/Goal! Επίσης, έχει 11/12 Goal/Goal ανεξαρτήτως έδρας – διοργάνωσης και 7/8 στο «Μονζουίκ»! Και η Οσασούνα, όμως, από την πλευρά της, μας δίνει το δικαίωμα για αυτό το σημείο, με δεδομένο πως μετράει 9/11 μέσα – έξω και 5/5 μακριά από το «Ελ Σαδάρ», αμφότερα στο πρωτάθλημα.

Θα πάμε, λοιπόν, στο Goal/Goal σε απόδοση 1,95.

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας με το ντέρμπι της ημέρας στην Αγγλία ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Τσέλσι. Οι «Reds» έφτασαν τις 6 νίκες στα 7 τελευταία παιχνίδια τους, με την επιθετική τους γραμμή να πετυχαίνει 20 τέρματα σε αυτούς τους αγώνες. Η πρόσφατη ανακοίνωση του Γιούργκεν Κλοπ πως στο τέλος της σεζόν θα αποτελέσει παρελθόν απασχολεί άπαντες στην ομάδα. Η Τσέλσι κινείται ανοδικά το τελευταίο διάστημα (5-1-1), όμως τα εκτός έδρας παιχνίδια παραμένουν... πληγή, αφού έχει ηττηθεί στις 5/6 πιο πρόσφατες εξόδους της (1-0-5).

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Λίβερπουλ μάχεται για 4 τίτλους και μπορεί η δήλωση του Κλοπ ότι αποχωρεί από το σύλλογο το καλοκαίρι να «πάγωσε» άπαντες στην ομάδα, όμως στο πιο πρόσφατο δείγμα της με τη Νόριτς ήταν καταιγιστική επικρατώντας με 5-2 για το θεσμό του FA Cup, δείχνοντας συσπείρωση. Η Τσέλσι δεν μπορεί να ακολουθήσει τον ρυθμό που επιβάλουν οι γηπεδούχοι μπροστά στο κοινό τους, ειδικά με τις τελευταίες εκτός έδρας επιδόσεις της. Για να ανεβάσουμε την απόδοση μας, μπορούμε να συνδυάσουμε τον άσο με το Goal/Goal, αφού η Λίβερπουλ σταθερά δέχεται τέρματα (σε 6/9 τελευταία παιχνίδια της είδε την εστία να παραβιάζεται) και η Τσέλσι σκοράρει με συνέπεια μακριά από τη βάση της (σε 7/9 πιο πρόσφατες εξορμήσεις της πέτυχε μίνιμουμ ένα γκολ). Το combo bet 1 & Goal/Goal προσφέρεται στο 2,60.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπαρτσελόνα – Οσασούνα: Goal/Goal (απόδοση 1.95), 20:00
  • Λίβερπουλ – Τσέλσι: 1 και Goal/Goal (απόδοση 2.60), 22:00

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και μελετημένα προγνωστικά!


TAGS BETMARKET TIPS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ