BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Γκολ στην Πορτογαλία, combo στη Νάπολη

Ο Μικέλ Αρτέτα κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Μπρέντφορντ
Ο Μικέλ Αρτέτα κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Μπρέντφορντ 2023 AP PHOTO/IAN WALTON

Η στοιχηματική πρόταση του Betmarket.gr είναι από τις αναμετρήσεις του Champions League για τους 16 της διοργάνωσης.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας με την αναμέτρηση της Πόρτο με την Άρσεναλ. Οι Πορτογάλοι πέρασαν ως 2οι από τη φάση των ομίλων, έχοντας πετύχει βέβαια 15 γκολ. Σχετικά με τη φόρμα της, μετρά 9 νίκες στα τελευταία 10 εντός. Παράλληλα, έχει πέντε νίκες στα επτά τελευταία ματς (5-1-1), εκ των οποίων στα έξι σκόραρε από τουλάχιστον δύο τέρματα. Κρατάμε, επίσης, την πολύ σημαντική απουσία του επιθετικού Ταρεμί. Η Άρσεναλ από την άλλη τα πηγαίνει εξίσου πολύ καλά, μετρώντας πέντε διαδοχικές νίκες, εκ των οποίων σε όλες σκόραρε από τουλάχιστον δύο τέρματα και σε τρεις από αυτές σκόραρε από τουλάχιστον πέντε γκολ (!). Συγκεκριμένα, κόντρα στην Μπέρνλι πέτυχε 5 τέρματα, ενώ νωρίτερα είχε κερδίσει με 0-6 τη Γουέστ Χαμ.

Είναι πολύ σημαντική η απουσία του Ταρεμί για την Πόρτο και παρότι είναι ομάδα που παίρνει ενέργεια από την έδρα της, ποιοτικά είναι ανώτερο σύνολο η Άρσεναλ. Περιμένουμε γκολ από τους Kανονιέρηδες, όπως μας έχουν συνηθίσει το τελευταίο διάστημα, γι’ αυτό και θα επιλέξουμε το over 1,5 γκολ της Άρσεναλ Άρσεναλ σε απόδοση 1.83.

Προγνωστικά στοιχήματος

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση της Νάπολι με την Μπαρτσελόνα. Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για τους γηπεδούχους, μιας και η ισοπαλία με την Τζένοα έφερε την απομάκρυνση του Ματζάρι και την έλευση του Καλτσόνα, ο οποίος έχει διατελέσει βοηθός του Σπαλέτι και του Σάρι. Μαζί του, επιστρέφει και ο θρύλος της ομάδας, Μάρεκ Χάμσικ. Η Μπαρτσελόνα πατάει καλά το τελευταίο διάστημα, μετρώντας τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της (3-1-0). Γενικότερα φέτος, η επιθετική της λειτουργία είναι εντυπωσιακή, όμως αμυντικά τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά. Στα 17 τελευταία παιχνίδια της, τα 15 είχαν Goal/Goal, ενώ τα 14 είχαν Over 2.5 γκολ. Ειδικότερα εκτός έδρας, μετρά 10 διαδοχικά Goal/Goal, εκ των οποίων τα 9 είχαν Over 2.5 γκολ.

Με την σεζόν να κυλά άσχημα για την Νάπολι, αν θέλει να έχει ελπίδες για κάτι καλό στο Champions League, θα πρέπει σήμερα να πάρει αποτέλεσμα. Η έλευση του νέου προπονητή συνήθως φέρνει θετική επίδραση στις ομάδες. Παράλληλα, οι αριθμοί της Μπαρτσελόνα μας οδηγούν στα γκολ και κάνουν το αμφίτερμα να μοιάζει αρκετά πιθανό. Οπότε, θα επιλέξουμε το combo 1X & Goal/Goal, που είναι σε απόδοση 2.40.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Πόρτο – Άρσεναλ: Άρσεναλ Over 1,5 γκολ (απόδοση 1.83), 22:00
  • Νάπολι – Μπαρτσελόνα: 1Χ και Goal/Goal (απόδοση 2.40), 22:00

Το Champions League παίζει στο Betmarket.gr με αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και προγνωστικά για όλους τους αγώνες της διοργάνωσης!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ