BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Στοιχήματος: Γκολ στη Γερμανία, ειδικό στη Γαλλία

Προγνωστικά Στοιχήματος: Γκολ στη Γερμανία, ειδικό στη Γαλλία
2022 MARTIN MEISSNER / ASSOCIATED PRESS

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr για σήμερα είναι από την Bundesliga και την Ligue 1 με γκολ και ειδικά στοιχήματα.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας από την αναμέτρηση της Μπάγερν Μονάχου με την Μπάγερ Λεβερκούζεν (21:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24). Αμφότερες έχουν το απόλυτο μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα με 3/3 νίκες και αναμένουμε σπουδαίο παιχνίδι. Οι Βαυαροί παρουσιάζουν σαφή βελτίωση σε σχέση με το Super Cup, που ηττήθηκαν με 3-0 από τη Λειψία μέσα στο Μόναχο. Βέβαια, σπουδαίο ρόλο σε αυτή την αλλαγή έχει παίξει η άμεση προσαρμογή του Χάρι Κέιν που ξεκίνησε να σκοράρει και να μοιράζει ασίστ. Ο Άγγλος διεθνής έχει τρία γκολ και μια ασίστ, ενώ εξίσου καλός είναι και ο Σανέ που σκόραρε άλλα τρία γκολ, για τα συνολικά 9 των Βαυαρών.

Από την άλλη, οι "ασπιρίνες" είναι σε τρομερή κατάσταση μέχρι στιγμής, συνεχίζοντας από εκεί που έμειναν στο κλείσιμο της σεζόν. Αν συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο, δεν αποκλείουμε να βάλει πίεση στην Μπάγερν Μονάχου ακόμα και για τον τίτλο. Το σημερινό παιχνίδι μπορεί να αποτελέσει και μία καλή ευκαιρία να μετρήσει τις δυνάμεις της.

Αμφότερες έχουν πάνω από τρία γκολ κατά μέσο όρο, συνεπώς το σημείο που μας εξιτάρει περισσότερο είναι το Goal/Goal & Over 3.5 που πληρώνει στο 2.25.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πιθανό το ντεμπούτο του Μουανί

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Νις (22:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Με τον Λουίς Ενρίκε στον πάγκο της, η πρωταθλήτρια Γαλλίας ξεκίνησε νωθρά, μετρώντας δύο ισοπαλίες κόντρα σε Λοριάν και Τουλούζ. Όλα άλλαξαν, βέβαια, όταν επέστρεψε ο Εμπαπέ στο γήπεδο.

Δύο γκολ στην πρώτη του παρουσία στο βασικό σχήμα και 3-1 τη Λανς και άλλα δύο στο επόμενο παιχνίδι και άνετο διπλό (4-1) κόντρα στη Λιόν. Στα θετικά είναι πως δεν κουράστηκε ιδιαίτερα με την εθνική Γαλλίας. Μοίρασε μεν μία ασίστ στο ματς με την Ιρλανδία στα προκριματικά του Euro 2024, έμεινε όμως στον πάγκο στο φιλικό με τους Γερμανούς που ακολούθησε. Με δεδομένες τις ενοχλήσεις που νιώθει ο Γάλλος σούπερ σταρ, αλλά και τον προσεχή αγώνα με τη Ντόρτμουντ για το Champions League, δεν αποκλείεται να δούμε τον Κόλο Μουανί να ντεμπουτάρει.

Η Νις διανύει μία ιδιαίτερη χρονιά φέτος, έχοντας πάρει το ρίσκο με τον 34χρονο Ιταλό Φαριόλι στον πάγκο. Μέχρι στιγμής η ομάδα της Νίκαιας μετρά τρεις ισοπαλίες με Λιλ, Λοριάν, Λιόν και μία νίκη κόντρα στο Στρασβούργο. Όλα της τα παιχνίδια μέχρι τώρα είναι under, ενώ δεν δέχτηκε γκολ στα δύο τελευταία. Αξίζει να αναφέρουμε για την αμυντική της λειτουργία πως κράτησε το Στρασβούργο μόλις στα 0,28 xGoals και τη Λιόν στο ακόμη χαμηλότερο 0.09! Συνολικά 10 τελικές, μόλις μία εξ’ αυτών προς την εστία της σε αυτά τα δύο παιχνίδια.

Θα αποφύγουμε το σημείο νίκης, παρά την αύξηση του άσου στο 1.50, όταν πέρυσι ήταν στο 1.25. Θα πάμε σε μία ειδική επιλογή, διότι ούτε η μία ούτε η άλλη είναι ομάδα που... χτυπάει τον αντίπαλο.Η Παρί παίζει με υψηλή κατοχή και η Νις ξεκινά από χαμηλά, χωρίς να πιέζει στα όρια του φάουλ. Είχε επτά, οκτώ και οκτώ φάουλ στα τρία τελευταία. Στο 2.00 το Under 20,5 φάουλ στο ματς.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπάγερν Μονάχου – Μπάγερ Λεβερκούζεν: Goal/Goal & Over 3.5 (απόδοση 2.25), 21:30
  • Παρί Σεν Ζερμέν – Νις: Under 20,5 φάουλ (απόδοση 2.00), 22:00

Τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης παίζουν στο BetMarket.gr με αναλύσεις και προγνωστικά ποδοσφαίρου από τους σημαντικότερους αγώνες!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ