BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Γκολ στη Γαλλία, αξία στον φιλοξενούμενο

Marseille's head coach Jean-Louis Gasset gestures during the French League One soccer match between Marseille and Montpellier at the Stade Velodrome in Marseille, France, Sunday, Feb. 25, 2024. (AP Photo/Daniel Cole)
Marseille's head coach Jean-Louis Gasset gestures during the French League One soccer match between Marseille and Montpellier at the Stade Velodrome in Marseille, France, Sunday, Feb. 25, 2024. (AP Photo/Daniel Cole) © 2024 DANIEL COLE/ASSOCIATED PRESS

Από τις αναμετρήσεις του Europa League για τα ημιτελικά είναι η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr με παιχνίδι στα γκολ.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας με την αναμέτρηση της Μαρσέιγ με την Αταλάντα. Οι Γάλλοι προκρίθηκαν στην επόμενη φάση μέσω της διαδικασίας των πέναλτι αποκλείοντας την Μπενφίκα και έτσι πέρασαν στον ημιτελικό. Γενικότερα πάντως ήταν καλύτεροι από τους Πορτογάλους και άξιζαν να πάρει την πρόκριση. Ακολούθησαν βέβαια τρεις αγώνες στο πρωτάθλημα, με δύο ισοπαλίες και μία νίκη, με αποτέλεσμα να είναι πλέον στην 7η θέση της βαθμολογίας.

Η Αταλάντα από την άλλη είχε τον δυσκολότερο αντίπαλο στα προημιτελικά, τη Λίβερπουλ, όμως έκανε την απόλυτη έκπληξη και πέρασε στην επόμενη φάση. Το σύνολο του Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι έκαμψε την αντίσταση των Reds στο Άνφιλντ με 3-0, με την εντός έδρας ήττα με 1-0 να μην της κόβει το δρόμο. Στο πρωτάθλημα είναι αισίως στην 6η θέση και μετράει 2 συναπτές νίκες ενώ στο ενδιάμεσο έχει και μία νίκη στο κύπελλο.

Έχουμε δύο ομάδες που ψάχνουν αρκετά το γκολ, ενώ και αμυντικά δεν είναι τα καλύτερα δυνατά σύνολα. Η ομάδα του Jean-Louis Gasset, όταν παίζει εντός έδρας, μετράει 61% Over 2.5 γκολ, ενώ η Αταλάντα, στους εκτός έδρας αγώνες της μετράει 67% Over 2.5 γκολ. Νούμερα τα οποία μας οδηγούν στο over 2,5, το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 1,91.

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση της Ρόμα την Λεβερκούζεν. Οι Ρωμαίοι έχουν παρουσιάσει εξαιρετικό προφίλ με τον Ντε Ρόσι στον πάγκο. Κόντρα στη Μίλαν στον για τους 8 του Europa League η Ρόμα έδειξε χαρακτήρα και έκανε τακτικά δυο σπουδαίες αναμετρήσεις. Αρχικά κέρδισε εκτός έδρας 1-0, ενώ στο δεύτερο ματς καθάρισε από νωρίς και παρότι έμεινε με 10 παίκτες για πάνω από μία ώρα, δεν έδωσε δικαίωμα στη Μίλαν.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Λεβερκούζεν από την άλλη έχει… μαγικό ραβδί και με τα μάγια της παραμένει αήττητη φέτος. Στα τελευταία δυο ματς απέναντι σε Ντόρτμουντ και Στουτγκάρδη χρειάστηκε να σκοράρει στις καθυστερήσεις για να διατηρήσει το αήττητο της και να συνεχίσει να σπάει το ένα ρεκόρ πίσω απ’ το άλλο. Φαινομενικά έχει τον πρώτο λόγο για να πάρει αυτό που θέλει στο Ολίμπικο, όμως θα πρέπει να παίξει πιο κυνικά σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια αφού οι Ρωμαίοι τακτικά είναι καλύτεροι από τις ομάδες της Bundesliga.

Η πρωταθλήτρια Γερμανίας αποτελεί μία ομάδα που σκοράρει ασταμάτητα και δεν σταματά να πιέζει μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο. Επιλογή μας θα αποτελέσει να σημειώσουν οι Γερμανοί δυο γκολ και πάνω. Σημείο το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 2.07.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μαρσέιγ – Αταλάντα: Over 2,5 (απόδοση 1.91), 22:00
  • Ρόμα – Μπάγερ Λεβερκούζεν: Μπάγερ Λεβερκούζεν Over 1,5 (απόδοση 2.07), 22:00

Οι διασυλλογικές διοργανώσεις παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ