BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Γκολ σε Ρώμη και Βίγο

Ο Ραφαέλ Λεάο πανηγυρίζει γκολ της Μίλαν κόντρα στην Ρεν σε ματς για το Europa League | 22 Φεβρουαρίου 2024
Ο Ραφαέλ Λεάο πανηγυρίζει γκολ της Μίλαν κόντρα στην Ρεν σε ματς για το Europa League | 22 Φεβρουαρίου 2024 @2024 MATHIEU PATTIER/AP IMAGES

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τις αναμετρήσεις σε Ιταλία και Ισπανία, εκεί όπου τα γκολ έχουν τον πρώτο λόγο.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας με την αναμέτρηση της Λάτσιο με την Μίλαν για τη Serie A. Η Λάτσιο δεν τα κατάφερε κόντρα στη Φιορεντίνα (2-1) και μπορεί να προηγήθηκε, στο τέλος όμως έμεινε χωρίς βαθμό. Αισίως έφτασε στο -4 από την εξάδα κι έτσι σήμερα θέλει το αποτέλεσμα. Οι Λατσιάλι επιστρέφουν στην έδρα τους και μαζί θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, μιας και μέχρι την ήττα από τη Μπολόνια (1-2) μετρούσαν τέσσερις σερί αναμετρήσεις χωρίς να δεχθούν γκολ, τρεις εκ των οποίων κέρδισαν.

Η Μίλαν έμεινε με το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην Αταλάντα (1-1), σε ένα παιχνίδι που είχε την κατοχή, όμως δεν κατάφερε να έχει την ουσία. Στα θετικά για την ίδια είναι πως περιόρισε την επιθετική λειτουργία του αντιπάλου. Τα αποτελέσματα της τελευταία πάντως δεν είναι καλά, μιας και απέχει από τις νίκες στα τρία τελευταία παιχνίδια (0-1-2), εκ των οποίων σκόραρε μεν σε όλα, αλλά η αμυντική της λειτουργία την πρόδωσε.

Το γεγονός πως η Λάτσιο δίνει στο μέσο της επόμενης εβδομάδας το παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου πιθανώς να την αποπροσανατολίσει. Όσο για την Μίλαν, είναι πολύ καλή επιθετικά και δημιουργεί εύκολα ευκαιρίες, όμως αμυντικά έχει αρκετά προβλήματα. Κρατάμε, λοιπόν, το Goal/Goal, το οποίο βρίσκεται σε απόδοση 1.91.

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας με την μάχη ανάμεσα στην Θέλτα και την Αλμερία. Τα θαλάσσωσε κόντρα στην Κάντιθ (2-2) η Θέλτα, καθώς ισοφαρίστηκε στο 90+9’. Ο Ράφα Μπενίτεθ βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και σε περίπτωση ανεπιτυχούς αποτελέσματος σήμερα πιθανόν να απομακρυνθεί. Τεράστια η απώλεια του τιμωρημένου αρχηγού, Ασπας (ε. 24/5). Η Αλμερία ισοφάρισε δύο φορές την Ατλέτικο (2-2) και είχε κλασική ευκαιρία για να πάρει το τρίποντο στο 90+4’. Παρόλα αυτά, παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και οι ελπίδες για παραμονή έχουν ουσιαστικά εξανεμιστεί.

Προγνωστικά στοιχήματος

Μόνο νίκη θέλουν οι δύο ομάδες σήμερα. Η Θέλτα έχει καλύτερο σύνολο, αλλά ψυχολογικά είναι χάλια, την ώρα που το μέλλον του Μπενίτεθ είναι στον αέρα. Και δεν είμαστε βέβαιοι ότι θέλουν να τον κρατήσουν οι παίκτες. Η Αλμερία από την άλλη, παίζει καλά και δεν κερδίζει. Πάμε στο Goal/Goal, το οποίο έφεραν στα 3/4 μεταξύ τους στο Βίγκο. Το G/G είναι στο 1,86.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λάτσιο – Μίλαν: Goal/Goal (απόδοση 1.91), 21:45
  • Θέλτα – Αλμερία: Goal/Goal (απόδοση 1.86), 22:00

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και μελετημένα προγνωστικά!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ