BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Γκολ σε Γερμανία και Γαλλία

Ο Γκιρασί στην αναμέτρηση της Στουτγκάρδης με τη Μάιντζ
Ο Γκιρασί στην αναμέτρηση της Στουτγκάρδης με τη Μάιντζ 2023 AP PHOTO/MICHAEL PROBST

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τις αναμετρήσεις που ανοίγουν την αυλαία στα πρωταθλήματα της Γερμανίας και της Γαλλίας.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας από την αναμέτρηση της Στουτγκάρδης με την Ουνιόν Βερολίνου. Πατάει πολύ καλά το τελευταίο διάστημα η γηπεδούχος, μιας και στα τελευταία επτά παιχνίδια έχει χάσει μόνο από την αήττητη Λεβερκούζεν, ενώ στα υπόλοιπα μετρά πέντε νίκες και μία ισοπαλία. Στον τελευταίο αγώνα πήρε τη νίκη εκτός έδρας κόντρα στην Βόλφσμπουργκ με 3-2 και συνεχίζει να είναι σταθερά στην τριάδα και να απειλεί και την Μπάγερν. Η Ουνιόν δεν τα κατάφερε κόντρα στην Ντόρτμουντ εντός έδρας, όμως το θετικό για την ίδια είναι ότι έχει καταφέρει να αποκτήσει μία απόσταση ασφαλείας, για την ώρα, από την επικίνδυνη ζώνη. Αξίζει να αναφέρουμε πως οι φιλοξενούμενοι έχουν καλή παράδοση μέσα στο MHP Arena μιας και σε έξι παιχνίδια έχασαν μόλις στα δυο και στα τελευταία μεταξύ τους ματς δεν έχουν σημειωθεί πολλά γκολ.

Υπάρχει διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, ειδικά μέσα στην έδρα τους που έχουν και το πάνω χέρι. Θα πάμε, λοιπόν, με τη νίκη της Στουτγκάρδης και να σημειωθούν δύο γκολ και πάνω, σημείο που βρίσκουμε σε απόδοση 1.83.

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της Νις με τη Μονπελιέ για τη Ligue 1. Οι γηπεδούχοι συμπλήρωσαν πέντε ματς χωρίς νίκη. Κόντρα στην Τουλούζ προηγήθηκαν αλλά έφυγαν ηττημένοι με 2-1. Αξίζει να αναφέρουμε πως η Νις δέχτηκε 17 τελικές, δείγμα ανησυχητικό για το δυνατό της όπλο που ήταν η άμυνα. Της είχε κάνει πάνω από 2 xGoals και η ουραγός Κλερμόν στο 0-0 που είχε προηγηθεί. Ανάλογη εικόνα έχουμε και για την Μονπελιέ, η οποία μετρά μία νίκη στα οκτώ τελευταία και αρχίζει να γεμίζει με άγχος. Για πρώτη φορά έπεσε 16η, δηλαδή στη θέση των μπαράζ υποβιβασμού.

Προγνωστικά στοιχήματος

Kαμιά από τις δύο ομάδες δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Θα αφήσουμε το σημείο νικητή και θα πάμε στο γκολ, επιλέγοντας το over 2,5 γκολ στο 1.82, με τις άμυνες και των δύο να κάνουν νερά στα τελευταία παιχνίδια. Μπροστά ο Μοφί από τη μία και ο Ανταμς από την άλλη είναι εξαιρετικές λύσεις για το εύκολο γκολ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Στουτγκάρδη – Ουνιόν Βερολίνου: 1 & Over 1,5 (απόδοση 1.83), 21:30
  • Νις – Μονπελιέ: Over 2,5 (απόδοση 1.82), 22:00

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο Betmarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και μελετημένα προγνωστικά!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ