ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Γκολ από τη Stoiximan Super League και το FA Cup

Ο Έρικ τεν Χαχ στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άστον Βίλα
Ο Έρικ τεν Χαχ στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άστον Βίλα 2023 AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Φτωχό σε επιλογές το κουπόνι της Δευτέρας, ξεχωρίζουν μοιραία το ΟΦΗ – Λαμία από τη Stoiximan Super League και το Γουίγκαν – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το FA Cup.

Θα ξεκινήσουμε από το πρώτο. Περίεργο το σετ με τον άσο κοντά στο 1,80, οι Κρητικοί μετρούν τρεις σερί ήττες με τον Πέπε Μελ στον πάγκο, χωρίς μάλιστα να πετύχουν γκολ στο διάστημα αυτό. Στο πιο πρόσφατο 4-0 από τον ΠΑΟΚ το σκορ κρίνεται τιμητικό, με τον γκολκίπερ Μπάουμαν να αποκρούει δύο πέναλτι στο α’ μέρος του αγώνα.

Από τη νίκη της χρονιάς προέρχεται αντιθέτως η Λαμία στο 1-0 επί του Ολυμπιακού. Εξαιρετική η εικόνα της, δεν το έκλεψε και ίσως μάλιστα το τελικό σκορ να την αδικεί. Θα μπορούσε επομένως να παίζει πιο χαμηλά το διπλό, σε κάθε περίπτωση ο ΟΦΗ δεν είναι τόσο κακός όσο δείχνει το πρόσφατο ρεκόρ του και κάποια στιγμή θα γυρίσει την κατάσταση. Υπάρχουν βέβαια σταθερά θέματα στην άμυνά του, την ίδια στιγμή που η Λαμία μετρά έξι Over 2,5 στα τελευταία εφτά ματς. Πάμε με το Over 2,5 στο 2,10.

Ας ρίξουμε μια ματιά και στο άλλο ματς, με τη Γιουνάιτεντ να έχει ξεμείνει από στόχους. Μονάχα το Κύπελλο της απομένει ουσιαστικά, μια πιθανή γκέλα εδώ πιθανότατα θα καταδικάσει τον Τεν Χαγκ σε απόλυση. Θα το δει σοβαρά επομένως και λογικά θα κάνει το καθήκον της, με στόχο ένα φρέσκο ξεκίνημα στο ’24. Το 1,20 του διπλού βέβαια δεν συγκινεί.

Προγνωστικά στοιχήματος

Σε κάθε περίπτωση, η Γουίγκαν δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Οι Λάτικς αγωνίζονται στη League 1 φέτος και αποτελούν μία από τις καλές ομάδες της κατηγορίας, διαθέτοντας αρκετές μονάδες επιπέδου Championship. Η βαθμολογική ποινή όμως που κουβαλά η ομάδα από την αρχή της σεζόν, κάνει τα σετ να την υποτιμούν. Την ίδια στιγμή, το κλίμα που βγάζουν οι δηλώσεις του κόουτς Μαλόνι είναι πολεμικό και αναμφίβολα άπαντες θα το δουν σαν μια ευκαιρία για κάτι μεγάλο. Πάντα εξάλλου σε τέτοιες αναμετρήσεις, η άγνοια κινδύνου είναι κάτι που ευνοεί τον αδύναμο του ζευγαριού.

Με την εικόνα που δείχνει η Γιουνάιτεντ στα μετόπισθεν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, δεν θα προκαλέσει καμία εντύπωση αν παραβιαστεί η εστία της κι εδώ. Στο 2,15 το G/G.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΟΦΗ – Λαμία: Over 2,5 (απόδοση 2.10), 20:00
  • Γουίγκαν – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Goal/Goal (απόδοση 2.15), 22:15
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ