ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Γκολ από Αργεντινή και Μεξικό

Οι παίκτες της Ταγέρες πανηγυρίζουν στο Copa Libertadores μετά από ματς κόντρα στη Σπόρτινγκ Κριστάλ στη Λίμα
Οι παίκτες της Ταγέρες πανηγυρίζουν στο Copa Libertadores © 2022 MARTIN MEJIA/ASSOCIATED PRESS

Σε λάτιν ρυθμούς κινείται το ποντάρισμα της Πέμπτης.

Φτωχό σε επιλογές το κουπόνι της Πέμπτης, αν εξαιρέσει κανείς τις μάχες σε Europa και Conference League. Αναγκαστικά θα κινηθούμε σε λάτιν... ρυθμούς, υπάρχει αγωνιστική δράση σε Αργεντινή και Μεξικό. Σε πρώτο πλάνο το Ταγιέρες – Αρχεντίνος Τζούνιορς. Από το 2-2 στο ντέρμπι με την Ινστιτούτο προέρχεται η γηπεδούχος, ματσάρα με τα όλα της, είχε ευκαιρία για το 3-1 στο 80’, εν τέλει ισοφαρίστηκε στο 85’. Με ρυθμό επιθετικά κατά τα άλλα η Ταγιέρες, μετά την ήττα της πρεμιέρας από τη Χιμνάσια (0-1), έχει σκοράρει οχτώ γκολ στα επόμενα τρία παιχνίδια.

Αήττητη συνεχίζει η Αρχεντίνος, στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της επικράτησε με 4-2 της Μπανφιλντ. Έχανε μάλιστα στο 8’, όμως το γύρισε με συνοπτικές διαδικασίες (15’, 26’) και ύστερα δεν είχε προβλήματα. Με ευκολία κι εκείνη στο γκολ, έχει βρει δίχτυα σε 3/4 παιχνίδια της, μόνο στο εκτός έδρας με την Ατλέτικο Τουκουμάν δεν τα κατάφερε, εκεί όμως είχε ως δικαιολογία το μακρινό ταξίδι και το εξαντλητικό πρόγραμμα αγώνων.

Προγνωστικά στοιχήματος

Πιο ξεκούραστη η Αρχεντίνος, που αγωνίστηκε δύο μέρες νωρίτερα, η εξόρμηση ωστόσο στην Κόρδοβα δεν θα είναι εύκολη, μέσα σε μία έδρα μάλιστα όπου μετρά τρεις σερί ήττες. Έχει νόημα αντιθέτως τα ψάξουμε τα γκολ, οι δύο ομάδες βγάζουν μεγάλη συνέπεια στο σκοράρισμα, ειδικά όταν μιλάμε για τα δεδομένα του πρωταθλήματος Αργεντινής. Σούπερ το Goal/Goal στο 2.20.

Βρες εδώ τις τελευταίες αναλύσεις αγώνων.

Δύσκολα τα άλλα δύο ζευγάρια (Πλατένσε – Μπελγράνο, Ιντεπεντιέντε Ριβαντάβια – Ινστιτούτο), ας κρατήσουμε καλύτερα αδιάφορη στάση προς αυτά. Ενδιαφέρον αντιθέτως υπάρχει στο Τεπατιτλάν – Ζακατέκαζ από τη Β’ Μεξικού. Δυνατό φαβορί τα γκολ εδώ, τα ματς της Τεπατιτλάν έχουν... κινητικότητα, ενώ εκείνα της Ζακατέκαζ έχουν σιγήσει κάπως, όμως είχαν προηγηθεί τρία κολλητά Over 2,5.

Κλειδί η προϊστορία εδώ, στο Over 2,5 τα τέσσερα από τα πέντε μεταξύ τους ματς στην έδρα αυτή. Σε ένα κουπόνι που, όπως αναφέρθηκε ήδη, δεν... λέει πολλά πέρα από τις ευρωπαϊκές μάχες, το Over 2,5 στο 1,75 μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ταγιέρες – Αρχεντίνος: Goal/Goal (απόδοση 2.20), 02:30
  • Τεπατιτλάν – Ζακατέκαζ: Over 2,5 (απόδοση 1.75), 05:05
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ