BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Γκάλαξι και Περουβιανοί για στοίχημα το Σάββατο

Ο Ρίκι Πουτς τους Λος Άντζελες Γκάλαξι κόντρα στον Αντρέου Φόντας του Κάνσας σε αναμέτρηση για το MLS
Ο Ρίκι Πουτς τους Λος Άντζελες Γκάλαξι κόντρα στον Αντρέου Φόντας του Κάνσας © 2023 PETER AIKEN/ASSOCIATED PRESS

Η σημερινή στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr προέρχεται από MLS και Περού.

Το Γκάλαξι έχει βρει φόρμα, όντας αήττητο στα έξι τελευταία παιχνίδια του (2-4-0), ενώ έρχεται από 2 διαδοχικές νίκες απέναντι σε Λος Άντζελες (2-1) και Φιλαδέλφεια (3-1). Παράλληλα έχει βρει… ρυθμό επιθετικά και σκοράρει κατά ριπάς (πέτυχε 9 γκολ στα 5 πιο πρόσφατα ματς του).

Το Βανκούβερ είναι ασταθέστατο το τελευταίο διάστημα (2-0-2) και η ανασταλτική του λειτουργία θυμίζει παιδική χαρά, διότι έχει δεχτεί 9 τέρματα στην πρόσφατη τετράδα αναμετρήσεων του. Βέβαια, εντός έδρας δεν αποτελεί εύκολη λεία για κανέναν αντίπαλο, έχοντας ηττηθεί μόλις 2 φορές στα 10 τελευταία ματς του (6-4-2).

Απόψε όμως καλείται να διαχειριστεί και την κόπωση από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι με το Όστιν. Το Γκάλαξι είναι πιο ξεκούραστο (δεν αγωνίστηκε μεσοβδόμαδα), έχει βρει φόρμα και πάνω από όλα έχει τρομερή ψυχολογία λόγω των πρόσφατων αποτελεσμάτων του. Το διπλό στο 4,15.

Στο Περού, εκεί όπου η Ντεπορτίβο Γκαρσιλάσο τίθεται αντιμέτωπη με την Τάρμα. Η Ντεπορτίβο Γκαρσιλάσο έχει κάνει γερό… μπάσιμο στο Κλαουσούρα, διότι διατηρεί αήττητο τριών αγωνιστικών και έρχεται από την καλύτερη εμφάνιση της τη φετινή σεζόν, σκορπώντας στους 5… ανέμους την Μπινασιονάλ (5-1). Τρομερή η δουλειά που κάνει ο τεχνικός Σελίκο, ο οποίος είναι επιθετικής φιλοσοφίας, γεγονός που φαίνεται και από τα αποτελέσματα της ομάδας του (2 διαδοχικά Over 3,5).

Η Τάρμα έχει μερικές τρύπες στο ρόστερ της και θα χρειαστεί περαιτέρω ενίσχυση, όμως αν εξαιρέσουμε την τεσσάρα που δέχτηκε από τη Μελγκάρ, το πρόσφατο δείγμα της στο Κλαουσούρα είναι ελπιδοφόρο, αφού τόσο απέναντι στην Μανούτσι (1-1) όσο και με αντίπαλο την Μπινασιονάλ (2-0) η εικόνα της ήταν καλή.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στοιχηματικά, η Γκαρσιλάσο είναι σύνολο που παίζει επιθετικά και τα 2 τελευταία παιχνίδια της έχουν μετατραπεί σε ροντέο (5-1 και 2-2 τα αποτελέσματα). Σε αμφότερα επιβεβαίωσε το Over 1,5 πρώτου ημιχρόνου σε μόλις σε 25 λεπτά παιχνιδιού και η Τάρμα μπορεί να ακολουθήσει σε ρυθμό, αφού παίζει εξαιρετικά το παιχνίδι των αντεπιθέσεων και θα βρει μπόλικους χώρους στο ανοιχτό γήπεδο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ντεπορτίβο Γκαρσιλάσο - Τάρμα: Over 2,5 (απόδοση 1.70), 21:00
  • Βανκούβερ - Λος Αντζελες Γκάλαξι: X2 (απόδοση 2.05), 05:30

Kαι το καλοκαίρι παίξε στοίχημα σε όλα τα σπορ με έξυπνες αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος καθημερινά στο BetMarket.gr

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ