WEEKLY BET

Προγνωστικά Στοιχήματος: Για το πρώτο βήμα η Εθνική Ελλάδος με τον Μπακασέτα στο 3.40

Προγνωστικά Στοιχήματος: Για το πρώτο βήμα η Εθνική Ελλάδος με τον Μπακασέτα στο 3.40
INTIME

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το κρίσιμο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με το Καζακστάν για τα μπαράζ του Nations League.

Το πρώτο από τα δύο βήματα που απαιτούνται για να επιστρέψει ξανά σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης, μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια και το Μουντιάλ του 2014, θέλει να κάνει απόψε η Εθνική Ελλάδος, που φιλοξενεί το Καζακστάν στη Νέα Φιλαδέλφεια (21:45 ALPHA/Novasports Prime, Match Center του SPORT24).

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε μία αν μη τι άλλο αξιοπρεπή παρουσία στον προκριματικό όμιλο του Euro 2024, αλλά δεν κατάφερε να πάρει την απευθείας πρόκριση, μένοντας στην τρίτη θέση, πίσω από Γαλλία και Ολλανδία.

Παρόλα αυτά, έκανε δύο νίκες απέναντι στην Ιρλανδία, κάτι που σε προηγούμενες προκριματικές φάσεις μόνο αυτονόητο δεν ήταν απέναντι σε ομάδες αυτής της δυναμικής και την τελευταία αγωνιστική πήρε ισοπαλία ψυχολογίας, 2-2 από την πανίσχυρη Γαλλία εντός έδρας.

Εν ολίγοις, απέδειξε έμπρακτα ότι έχει πραγματοποιήσει σημαντικά βήματα προόδου με τον Γκουστάβο Πογέτ στον πάγκο της και το κυριότερο φρόντισε να εξασφαλίσει μέσω Nations League μία δεύτερη ευκαιρία.

Η Ελλάδα διεκδικεί αυτή τη στιγμή ένα εισιτήριο πρόκρισης για τα γήπεδα της Γερμανίας, διότι ήταν απόλυτα συνεπής και σοβαρή στη League C του Nations League, τερματίζοντας πρώτη μπροστά από Κόσοβο, Βόρεια Ιρλανδία και Κύπρο, με συγκομιδή 16 βαθμών σε έξι ματς.

Χάρη σε αυτή την πρωτιά, αφενός εξασφάλισε την άνοδό της στη League B, αφετέρου κέρδισε τη δυνατότητα να παίξει σε δύο παιχνίδια την πρόκριση της στο Euro 2024. Αν κερδίσει απόψε το Καζακστάν, τότε την Τρίτη (26/3) θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Γεωργία – Λουξεμβούργο, ως φιλοξενούμενη, με στόχο ασφαλώς την επιστροφή της σε τελική φάση Euro για πρώτη φορά μετά το 2012.

Οχι λαμπερό, αλλά επικίνδυνο το Καζακστάν

Στον αντίποδα, το Καζακστάν διεκδικεί την πρώτη του πρόκριση σε Euro ως ανεξάρτητο κράτος. Ως μέλος της UEFA έχει λάβει μέρος σε πέντε προκριματικές φάσεις Euro και η τελευταία του παρουσία ήταν μακράν η καλύτερη.

Η ομάδα του Μαγκομέντ Αλίγεφ μπορεί να τερμάτισε 4η στον 8ο όμιλο, πίσω από Δανία, Σλοβενία και Φινλανδία, ωστόσο ήταν μέσα στο κόλπο της απευθείας πρόκρισης μέχρι και την τελευταία στροφή.

Για την ακρίβεια έπαιξε την πρόκρισή της στη Λιουμπλιάνα, τη 10η αγωνιστική κι αν κέρδιζε τους Σλοβένους, θα προκρίνονταν αυτή στο Euro 2024. Τελικά, έχασε με 2-1 και έτσι βρέθηκε στο δρόμο της Εθνικής μας, αφού προηγουμένως είχε πρωτεύσει στο δικό της γκρουπ στο Nations League, αφήνοντας πίσω της το Αζερμπαϊτζάν, τη Σλοβακία και τη Λευκορωσία.

Γενικά, το Καζακστάν δεν είναι ένας αντίπαλος που τρομάζει, δεδομένου ότι δεν διαθέτει λαμπερά ονόματα στις τάξεις του και βρίσκεται στην 100η θέση του FIFA Ranking, 51 σκαλοπάτια κάτω από την Ελλάδα. Από την άλλη όμως, είναι ένα εξαιρετικά συμπαγές σύνολο, το οποίο στα προκριματικά πέτυχε μεγάλες νίκες κόντρα σε Δανία και Φινλανδία και θα αντιμετωπίσει το μπαράζ με την Ελλάδα σαν τη μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας του, αφού ως ανεξάρτητο κράτος δεν έχει προκριθεί ποτέ σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης.

Βέβαια, ο Γκουστάβο Πογέτ, παρότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται μετά τα μπαράζ του Μαρτίου και δεν υπάρχει κάτι δεδομένο για το μέλλον του στον πάγκο της Εθνικής, διαβεβαίωσε ότι η γαλανόλευκη είναι ενωμένη και στην καλύτερή της κατάσταση εδώ και μία διετία.

Τόσο ο Ουρουγουανός ομοσπονδιακός, όσο και οι διεθνείς, δηλώνουν αποφασισμένοι και πανέτοιμοι να επαναφέρουν την Ελλάδα στην κεντρική σκηνή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Με το sold out να είναι ουσιαστικά θέμα χρόνου η Εθνική μας θα παίξει με... 12 παίκτες απόψε κόντρα στο Καζακστάν και κρίνεται απολύτως φυσιολογικό ότι ο άσος προσφέρεται φαβορί σε τιμές κάτω του 1,40.

Με Μπακασέτα, Μασούρα και κόρνερ

Η νίκη της Ελλάδας, από το 1,35 μπορεί να εκτοξευτεί στη Stoiximan σε απόδοση 3,40 αν με την επιλογή του Bet Builder τη συνδυάσουμε με το anytime του Τάσου Μπακασέτα.

Ο αρχηγός της Εθνικής μας εκτελεί τις στατικές φάσεις (πέναλτι-φάουλ) και στα παιχνίδια για τα προκριματικά του Euro και του Nations League σημείωσε συνολικά έξι γκολ. Με τον Παναθηναϊκό εξάλλου, έχει πετύχει φέτος τρία τέρματα σε έξι συμμετοχές στο ελληνικό πρωτάθλημα και έχει αρχίσει να αναπτύσσει εξαιρετικούς κώδικες επικοινωνίας με τον Φώτη Ιωαννίδη, τον οποίο εκτός απροόπτου θα έχει παρτενέρ και κόντρα στο Καζακστάν.

Άλλη μία ενδιαφέρουσα συνδυαστική στοιχηματική επιλογή μπορεί να προκύψει μέσα από την αγορά των κόρνερ και τον Γιώργο Μασούρα, που ήταν ο πρώτος μας σκόρερ στην προκριματική φάση με πέντε γκολ. Το σενάριο να βρει τουλάχιστον μία τελική στο στόχο ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού και ταυτόχρονα η Ελλάδα να εκτελέσει μίνιμουμ έξι κόρνερ προσφέρεται στο 2,35 στη Stoiximan.

Υπενθυμίζεται, ότι η Εθνική μας στα εντός έδρας ματς με Ιρλανδία και Γιβραλτάρ, που είχε τον έλεγχο κι έκανε αυτή παιχνίδι, κέρδισε συνολικά 26 κόρνερ! Ανάλογη εικόνα αναμένεται και κόντρα στο Καζακστάν, με τη γαλανόλευκη δηλαδή σε ρόλο οδηγού και τους αντιπάλους μας πίσω από την μπάλα να περιμένουν στο μισό γήπεδο.

TAGS WEEKLY BET BRAND EXPERIENCE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ