ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Για την έξοδο στην Ευρώπη με Παυλίδη η Αλκμααρ

Οι παίκτες της Άλκμααρ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Ράντερς για το Europa Conference League | 9 Δεκεμβρίου 2021
Οι παίκτες της Άλκμααρ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Ράντερς για το Europa Conference League | 9 Δεκεμβρίου 2021 @2021 PATRICK POST/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το μπαράζ ανάμεσα στην Αλκμααρ και τη Φιτέσε, από το οποίο θα κριθεί το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο της Eredivisie.

Η Αλκμααρ φιλοξενεί σήμερα τη Φιτέσε στο επαναληπτικό μπαράζ για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη σεζόν 2021/22 (15:30 Live από το SPORT24). Η νικήτρια ομάδα θα εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Conference League, εκκινώντας από τον δεύτερο προκριματικό γύρο.

Στα συγκεκριμένα παιχνίδια δεν ισχύει πλέον το εκτός έδρας. Την Πέμπτη, στο Αρνεμ, η Φιτέσε κέρδισε με 2-1 (22', 86' / 59') την Άλκμααρ του Βαγγέλη Παυλίδη και του Παντελή Χατζηδιάκου, οι οποίοι έπαιξαν βασικοί σε όλο το 90λεπτο.

Αλκμααρ - Φιτέσε: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στο πρώτο ματς, η AZ δεν άξιζε την ήττα. Είχε δύο δοκάρια, το πρώτο με τον Παυλίδη. Θα μπορούσε επίσης να κερδίσει πέναλτι λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, ενώ μετά το γκολ της ισοφάρισης με τον Κλάσι, φαινόταν ότι θα πάρει την ισοπαλία, αλλά τελικά έχασε με ένα σουτ εκτός περιοχής.

Σε κάθε περίπτωση, το τελικό 2-1 κρίνεται υπερβολικό με βάση τα xGoals, που ήταν 0,36-0,67. Η Αλκμααρ λοιπόν, καλείται να κάνει ακόμη μία ανατροπή, όπως στον προηγούμενο γύρο των μπαράζ, με τη Χέρενφεν, όπου έχασε με 3-2 εκτός έδρας, αλλά κέρδισε 2-0 στο AFAS Stadion.

Η ομάδα του Πασκάλ Γιάνσεν παραδοσιακά παίζει καλύτερα εντός έδρας. Φέτος έχει ρεκόρ 12-3-3 μπροστά στο κοινό της, για το ολλανδικό πρωτάθλημα και τον Απρίλιο είχε κερδίσει με 3-1 τη Φιτέσε. Επίσης, από τη σεζόν 2010/11 και μετά, η AZ είναι αήττητη 11 σερί παιχνίδια (8-3-0) όταν φιλοξενεί τη Φιτέσε.

Στα παραπάνω, πρέπει να προσθέσουμε και το σοβαρό απουσιολόγιο των φιλοξενούμενων, οι οποίοι έχουν μαζεμένες απώλειες στην άμυνα, καθώς λείπουν οι στόπερ Ράσμουσεν, Ορόζ, Χάγιεκ και οι μπακ Βίτεκ, Ντάσα.

Ο άσος αναμενόμενα προσφέρεται φαβορί, αν και για την κρισιμότητα του αγώνα τα 1.70 κρίνονται μάλλον μικρά. Με το σχετικό ρίσκο, μπορούμε να ζητήσουμε τη νίκη της Άλκμααρ σε συνδυασμό με το anytime του Παυλίδη, για να ανέβουμε σε τιμές τριπλασιασμού.

Ο διεθνής Ελληνας στράικερ είναι φέτος ο πρώτος σκόρερ της AZ με 24 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Στην Eredivisie έχει βάλει την τρέχουσα σεζόν 17 γκολ, σκοράροντας μάλιστα και στο 3-1 επί της Φιτέσε τον περασμένο μήνα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αλκμααρ – Φιτέσε: 1 & Να σκοράρει ο Παυλίδης (απόδοση 3.00), 15:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ