TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Γερμανική δυάδα τριπλασιασμού με γκολ

Ο Πάτρικ Σικ πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του στη Λεβερκούζεν το γκολ απέναντι στην Ντόρτμουντ σε παιχνίδι για την Bundesliga
Ο Πάτρικ Σικ πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του στη Λεβερκούζεν το γκολ απέναντι στην Ντόρτμουντ Ⓒ 2022 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Έξι αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Bundesliga, βγαίνουν επιλογές με γκολ από Κολωνία και Γκλάντμπαχ.

Η Μπάγερν ξεκίνησε με ήττα το 2022, πληρώνοντας ότι έπαιξε με πολλές και σημαντικές απουσίες κόντρα στην Γκλάντμπαχ. Ο Γιούλιαν Νάγκελζμαν υποχρεώθηκε να παρατάξει μία σύνθεση ανάγκης την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς εννιά παίκτες του βρίσκονταν σε καραντίνα λόγω κορονοϊού.

Απόψε (16:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24) τα πράγματα είναι κάπως βελτιωμένα για τους Βαυαρούς, όχι ωστόσο ιδανικά. Από αυτούς που βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, επιστρέφουν οι Νόιερ, Σανέ, Ουπαμεκανό, Τολισό και οι αναπληρωματικοί Νιανζού και Ρίτσαρντς. Από τους έξι προαναφερθέντες, μόνο ο Νόιερ και ο Τολισό φαίνεται πως είναι σε θέση να βγάλουν 90λεπτο και θα ξεκινήσουν βασικοί.

Από εκεί και πέρα, παραμένουν εκτός για διάφορους λόγους πολύ σημαντικά μέλη του ροτέισον, όπως ο Ντέιβις, ο Κομάν, ο Ερναντές και ο Γκορέτσκα. Είναι επίσης τραυματίας ο χρήσιμος μπακ Στάνισιτς και λείπουν δύο ρεζέρβες (Τσούπο-Μότινγκ, Σαρ) στο Κόπα Αφρικα.

Γερμανία Προγνωστικά: Κολωνία - Μπάγερν

Όλα δείχνουν λοιπόν, ότι ο Νάγκελζμαν θα υποχρεωθεί ξανά σε κάποιες αλχημείες, βάζοντας μάλλον αριστερό μπακ τον χαφ Ζάμπιτσερ, αφού δεν υπάρχει άλλη διαθέσιμη επιλογή για τη συγκεκριμένη θέση από το ρόστερ της πρώτης ομάδας.

Η Κολωνία είναι από τις πιο θαρραλέες μικρομεσαίες της κατηγορίας και έχει φουσκώσει από αυτοπεποίθηση, αφού έκανε τρεις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα και από τη 12η θέση σκαρφάλωσε στην πρώτη εξάδα.

Το ότι παίζει επιθετικά, φαίνεται ξεκάθαρα και στα νούμερά της, αφού έχει πετύχει 30 γκολ σε 18 ματς, επίδοση που είναι η καλύτερή της εδώ και 21 χρόνια. Εξάλλου, στις πρώτες 18 αγωνιστικές, έχει κρατήσει μόνο μία φορά ανέπαφη την εστία της και μετράει 14/18 αμφίσκορα.

Επίσης, δεν θα πρέπει να λησμονούμε ότι η Κολωνία έχει στην επίθεσή της, τον Αντονί Μοντέστ, ο οποίος βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση και με 12 γκολ είναι φέτος ο τέταρτος σκόρερ της Bundesliga, πίσω από τα τρία "τέρατα" της κατηγορίας, τον Λεβαντόβσκι, τον Σικ και τον Χάλαντ.

Από τη μία λοιπόν έχουμε μία ομάδα που παίζει ακομπλεξάριστα και έχει έφεση στο γκολ. Και από την άλλη την Μπάγερν, η οποία σκοράρει 65 σερί αγώνες Bundesliga (θέλει άλλον έναν για να κάνει νέο ρεκόρ), προέρχεται από ήττα και θα τα δώσει όλα για να βγάλει αντίδραση, παρότι έχει ξανά σημαντικούς απόντες, διότι είδε χθες την Ντόρτμουντ να την πλησιάζει στο -3.

Όλα λοιπόν δείχνουν ότι η Μπάγερν για χρειαστεί μίνιμουμ δύο γκολ αν θέλει να περάσει νικηφόρα από το RheinEnergie, όπως το έκανε άλλωστε τις τρεις τελευταίες φορές που το επισκέφτηκε (1-3, 1-4, 1-2). Το Goal/Goal σε συνδυασμό με το Over 2,5 προσφέρεται στο 1.70 κι έχει καλές πιθανότητες επαλήθευσης, αν θυμηθούμε κιόλας, ότι ο τεχνικός της Κολωνίας, Στέφεν Μπάουμγκαρτ, σε τρία παιχνίδια κόντρα στην Μπάγερν (τα δύο ως προπονητής της Πάντερμπορν), έχει ηττηθεί ισάριθμες φορές με σκορ 3-2!

Γερμανία Προγνωστικά: Γκλάντμπαχ - Λεβερκούζεν

Σκορ και θέαμα αναμένεται να προσφέρει και η αναμέτρηση της Γκλάντμπαχ με τη Λεβερκούζεν (19:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24), αφού η μεν πρώτη μετράει οχτώ over 2,5 στα δέκα προηγούμενα επίσημα παιχνίδια, η δε δεύτερη επτά στα τελευταία οχτώ.

Τα "πουλάρια" πέρασαν έναν πολύ δύσκολο πρώτο γύρο, ωστόσο ξεκίνησαν ιδανικά τον δεύτερο με διπλό στο Μόναχο και έφτιαξαν την ψυχολογία τους. Τώρα έχουν το γειτονικό ντέρμπι με τις "ασπιρίνες" σε ένα ματς που θα φανεί αν όντως μπορούν να μπουν σε τροχιά διεκδίκησης ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Η Λεβερκούζεν στην πρεμιέρα της για το 2022 έφερε 2-2 με την Ουνιόν σε ένα παιχνίδι ροντέο με πολλές φάσεις εκατέρωθεν και xGoals 2,21-3,04! Γενικά, η Μπάγερ συνηθίζει να πηγαίνει τα παιχνίδια της σε υψηλά σκορ και φέτος μετράει 13 Over 2,5 και ισάριθμα Goal/Goal σε 18 παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Η δυνατή γραμμή της Μπάγερ είναι ξεκάθαρα η επιθετική, εκεί όπου δεσπόζουν οι παρουσίες του ανερχόμενου Γερμανού σταρ, Φλόριαν Βιρτς (18 ετών) και κυρίως του εκπληκτικού φέτος Πάτρικ Σικ. Ο Τσέχος σκόρερ, έχει σημειώσει 17 γκολ σε 18 αγωνιστικές, επίδοση που δεν έχει επαναλάβει ποτέ κανένας άλλος παίκτης της Λεβερκούζεν στο παρελθόν. Ο Σικ λογικά θα βρει ευκαιρίες να σκοράρει και απέναντι στην Γκλάντμπαχ, η οποία δέχθηκε 19 τέρματα στα έξι προηγούμενα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

Από την άλλη, η Γκλάντμπαχ στα τελευταία 12 ματς εντός έδρας, έμεινε άσφαιρη μόνο μία φορά. Επίσης, στις 14 πιο πρόσφατες συναντήσεις με τη Λεβερκούζεν, ανεξαρτήτως έδρας, το over 2,5 επαληθεύτηκε δέκα φορές.

Κι εδώ λοιπόν έχουμε ένα ματς που βάση του μοιάζει το 1-1 και λογικά θα το κερδίσει όποιος θα μπορέσει να βάλει και δεύτερο. Στο 1.78 το combo Goal/Goal και Over 2,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κολωνία - Μπάγερν: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1.70), 16:30
  • Γκλάντμπαχ - Λεβερκούζεν: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1.78), 19:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ TIPSTERS ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ