TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Γεμίζει… μπαταρίες η Μπράιτον και ανεβαίνει

Ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι σε ματς της Μπράιτον απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το FA Cup | 23 Απριλίου 2023
Ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι σε ματς της Μπράιτον απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το FA Cup | 23 Απριλίου 2023 @2023 KIRSTY WIGGLESWORTH/AP IMAGES

Παιχνίδι με δύο δυνατές αποδόσεις στο 2.30 και στο 2.70 κάνει ο Λάμπρος Μπαλάφας από το πρόγραμμα της Πέμπτης.

Αν ψάχνει κάποιος την πιο απρόβλεπτη ομάδα της Premier League, η απάντηση δίνεται εύκολα, τον… τίτλο κερδίζει η Κρίσταλ Πάλας, ικανή να χάσει από την Μπέρνλι ή την Σέφιλντ, τους ουραγούς της βαθμολογίας, αλλά και να γυρίσει από 2-0 κόντρα στη Σίτι και μάλιστα μέσα στο Ίτιχαντ.

Περίεργο σύνολο, δεν έχει κανένα θέμα να παραχωρήσει τη μπάλα στον αντίπαλο, μάλλον το επιδιώκει κιόλας, για να παίζει στην κόντρα. Βαθμολογικά δεν νιώθει μεγάλη πίεση, αλλά αν συνεχίσει έτσι, κάποια στιγμή θα συμβεί και αυτό, μετράει 6 αγώνες χωρίς νίκη (2 ισοπαλίες και 4 ήττες στο διάστημα αυτό). Η αντίπαλός της, Μπράιτον, έβγαλε την υποχρέωση των ομίλων του Europa και μάλιστα ως πρώτη, γεγονός που της δίνει την ευκαιρία να κερδίσει έναν γύρο και να παίξει ξανά, Μάρτιο.

Η διαδικασία της Ευρώπης την επηρέασε, δεν είναι συνηθισμένη, θα μπορούσε να είναι πιο ψηλά βαθμολογικά, ο Ντε Τζέρμπι το έχει παραδεχθεί, η ομάδα του δεν έχει την απαιτούμενη εμπειρία. Τώρα που θα αφοσιωθεί στις εντός Νησιού υποχρεώσεις θα προσπαθήσει να καλύψει το χαμένο έδαφος, αναμένουμε μια… αναρρίχηση.

Η… άφοβη Ζιρόνα πάει να αλώσει και την Ανδαλουσία

Τρελαίνει κόσμο η Ζιρόνα, μετά από 17 αγωνιστικές φιγουράρει στην 1η θέση της LaLiga, δεν αγχώνεται, παίζει πολύ σύγχρονα, η «παράσταση» που έδωσε πριν 10 μέρες στη Βαρκελώνη, νίκη 4-2 επί της Μπαρτσελόνα, έπεισε τους πάντες για την δυναμική της. Σήμερα δοκιμάζεται στην Ανδαλουσία κόντρα στην Μπέτις, ματς απαιτητικό, οι γηπεδούχοι ειδικά στην έδρα τους παίζουν σε υψηλούς ρυθμούς και μπορούν να νικήσουν τον οποιοδήποτε. Η Ζιρόνα παίζει χωρίς φόβο, έχει τρομερή ταχύτητα από τη μέση και μπροστά και στην κορυφή της επίθεσης τον τρομερό, Ντόβμπικ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Κρίσταλ Πάλας στην έδρα της μπερδεύεται, δεν της αρέσει να παίρνει πρωτοβουλία, θα προσπαθήσει να μείνει πίσω από τη μπάλα, η Μπράιτον έχει τους ποιοτικούς παίκτες για να αποδεχθεί την… πρόκληση και να φύγει νικήτρια από το Λονδίνο.

Σκληρή έδρα το Βιγιαμαρίν η Μπέτις εκεί ανεβαίνει επίπεδο, αλλά η Ζιρόνα έχει ψυχολογία και μομέντουμ, μπορεί να συνεχίσει την τρελή πορεία της, το διπλό πληρώνει 2.70

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπέτις - Ζιρόνα: 2 (απόδοση 2.70) 20:00
  • Κρίσταλ Πάλας - Μπράιτον : 2 (απόδοση 2.30) 22:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ