BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Γαλλικοί άσοι στην προτελευταία στροφή

Ο Νικόλας ντε Πρεβίλ της Μετς σε αναμέτρηση της Ligue 1 κόντρα στη Μαρσέιγ
Ο Νικόλας ντε Πρεβίλ της Μετς © 2022 DANIEL COLE/ASSOCIATED PRESS

Μια και σήμερα για να λήξει το φετινό πρωτάθλημα Γαλλίας, σε μια αγωνιστική με κόντρες των πρώην και σημεία κινήτρου. Το BetMarket αναλύει και προτείνει.

Προτελευταία αγωνιστική σήμερα στο πρωτάθλημα της Γαλλίας, κάτι που στοιχηματικά σημαίνει πως το κίνητρο έχει παίξει πρωτεύοντα ρόλο στη διαμόρφωση των αποδόσεων της αγωνιστικής.

Έτσι για παράδειγμα βλέπουμε τη χωρίς νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές Σεντ Ετιέν σε απόδοση κάτω από τις 2 μονάδες σε ένα ματς που θα γίνει χωρίς κόσμο απέναντι στη Ρεμς (22:00 LIVE από το SPORT24). Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα "κακού" σημείου, δηλαδή μιας περίπτωσης που δεν αξίζει τα χρήματά μας.

Αντίθετα μπαίνουν υπό συζήτηση τρεις άλλοι άσοι, αυτοί των Στρασβούργο, Νις και Μετς.

Από τη μικρότερη απόδοση προς τη μεγαλύτερη. Στο Στρασβούργο ο Στεφάν έχει φτιάξει μια σοβαρή ομάδα, που στην έδρα της είναι πολύ δυνατή. Κυνηγά την έξοδο στην Ευρώπη και υποδέχεται μια Κλερμόν (22:00 NOVASPORTS EXTRA 1, LIVE από το SPORT24) που σαφώς είναι πιο κάτω σε ποιότητα. Ο άσος στο 1.50, δεν θα μπορούσε να πληρώνει παραπάνω.

Στη Νις κυνηγούν επίσης την έξοδο στην Ευρώπη, την ώρα που η Λιλ (22:00 NOVASPORTS 4, LIVE από το SPORT24) είναι αδιάφορη αλλά και με πολλά προβλήματα αγωνιστικά και μη. Στο αγωνιστικό σκέλος τη βαραίνουν οι απουσίες των δύο κεντρικών της χαφ (Αντρέ, Σάντσες) και του στόπερ Μπότμαν. Και οι τρεις βασικοί. Εκτός γηπέδου, το κλίμα είναι κακό αφού η ομάδα απέτυχε να πετύχει τον στόχο της Ευρώπης. Ο κόσμος αποδοκίμασε στα τελευταία και ο προπονητής Γκουβερνέκ μάλλον θα αποχωρήσει μετά το πέρας της σεζόν. Η Λιλ μοιάζει να είναι η μέρα με τη νύχτα συγκριτικά με τον περασμένο Μάιο, όταν με προπονητή τον Γκαλτιέ (τώρα στη Νις!) κατακτούσε το πρωτάθλημα.

Κλείνουμε με τη Μετς, που μετά την αναπάντεχη νίκη επί της Λιόν και σε συνδυασμό με τις ήττες των υπόλοιπων απέκτησε ελπίδες παραμονής. Σήμερα υποδέχεται την Ανζέ (22:00 LIVE από το SPORT24), που μετά το τρίποντο επί της Μπορντό εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή και μπορεί να… πάει διακοπές. Κερασάκι στην τούρτα της αναμέτρησης το γεγονός πως ο νυν προπονητής της Ανζέ, Μπατίκλ, ήταν ποδοσφαιριστής της Μετς στο παρελθόν, κάνοντας μάλιστα αρκετά καλές σεζόν εκεί. Σήμερα επιστρέφει ως αντίπαλος στο συγκεκριμένο γήπεδο, με τη Μετς να "καίγεται" για το τρίποντο και την ομάδα του να έχει πετύχει τον φετινό της στόχο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Στρασβούργο - Κλερμόν: 1 (απόδοση 1.50), 22:00
  • Νις - Λιλ: 1 (απόδοση 1.72), 22:00
  • Μετς - Ανζέ: 1 (απόδοση 1.95), 22:00

Για στοιχηματικές αναλύσεις που δεν θα βρεις αλλού, έξυπνα ειδικά στοιχήματα, και όλες τις εξελίξεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, επισκέψου καθημερινά το BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ