ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Φρενίτιδα ενθουσιασμού στη Σανταντέρ, αγριεμένη η Τζουργκάρντεν

Σημαία Ισπανίας έξω από το γήπεδο της Ζιρόνα
Σημαία Ισπανίας © 2022 FRANCISCO SECO/ASSOCIATED PRESS

Παιχνίδι με δύο στοιχήματα από το πρόγραμμα της Δευτέρας.

Λίγα πράγματα ως συνήθως στο κουπόνι της Δευτέρας, με δύο σημεία θα ασχοληθούμε. Σε πρώτο πλάνο το Σανταντέρ – Αλκορκόν από τη Β’ Ισπανίας. Τεράστιος ο ενθουσιασμός στην πρώτη μετά το διπλό επί της Σπόρτινγκ Χιχόν (3-2, στο 90+11’ το νικητήριο γκολ), τρέχει αήττητο σερί έξι αγώνων και πλασαραρίστηκε στα playoffs ανόδου, με τη δυάδα να βρίσκεται μόλις στο -4 και την ίδια να χρωστάει και το ερχόμενο παιχνίδι. Τρελαμένος και ο κόσμος της, ήδη έχουν εξαντληθεί τα 1.000 εισιτήρια για το εκτός έδρας ματς με την Μπούργος την επόμενη εβδομάδα.

Σκληροτράχηλη η Αλκορκόν, που συνεχίζει όμως μέσα στη ζώνη του υποβιβασμού. Προπονητής της ο Μεντί Ναφτί, ο οποίος αγωνίστηκε στη Σανταντέρ ως παίκτης στο διάστημα 2000/05. Εύκολο δεν θα είναι, η Σανταντέρ διαθέτει όμως τη φόρα για να επικρατήσει στη δυνατή έδρα της (11-2-3, 2η καλύτερη επίδοση της κατηγορίας) και να επιβεβαιώσει το 1,75 του άσου.

Βρες εδώ τις τελευταίες αναλύσεις αγώνων.

Πάμε και στο Τζουργκάρντεν – Χάκεν από την Αλσβένσκαν. Αγριεμένη έχει μπει στη σεζόν η γηπεδούχος, η οποία μετά τις εξαιρετικές της εμφανίσεις στο κύπελλο (θα αγωνιστεί στον τελικό), πέρασε... σβηστά από την έδρα της Γκέτεμποργκ (4-1), στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Συνολικά, έχει ρεκόρ 5-1-0 στα επίσημα παιχνίδια της φέτος και σε όλες τις νίκες της πέτυχε 2+ γκολ.

Σε περίεργα νερά αντιθέτως η Χάκεν, η οποία αποκλείστηκε νωρίς από το Κύπελλο και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ηττήθηκε από τη Μιάλμπι με 0-1. Έντονος ο προβληματισμός στις τάξεις της, βγαίνει στον δρόμο τώρα, εκεί όπου πέρυσι κέρδισε μονάχα τέσσερα από τα 15 παιχνίδια της. Υπάρχει και μια αρνητική προϊστορία στη μέση για την ίδια, καθώς κόντρα στην Τζουργκάρντεν έχει ρεκόρ 4-3-13. Όλα γέρνουν την πλάστιγγα προς τα αριστερά, fair ο άσος στο 1,80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τζουργκάρντεν – Χάκεν: 1 (απόδοση 1.80), 20:10
  • Σανταντέρ – Αλκορκόν: 1 (απόδοση 1.75), 21:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ