ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Φορτσάτη η Τζούνιορ, με το βλέμμα στην άνοδο η Ρέιθ Ρόβερς

Coach Arturo Reyes of Colombia's Junior FC reacts during a Copa Libertadores Group D soccer match against Brazil's Botafogo at Nilton Santos stadium in Rio de Janeiro, Brazil, Wednesday, April 3, 2024. (AP Photo/Bruna Prado)
Coach Arturo Reyes of Colombia's Junior FC reacts during a Copa Libertadores Group D soccer match against Brazil's Botafogo at Nilton Santos stadium in Rio de Janeiro, Brazil, Wednesday, April 3, 2024. (AP Photo/Bruna Prado) © 2024 BRUNA PRADO/ASSOCIATED PRESS

Παιχνίδι με μια λάτιν και μια σκωτσέζικη επιλογή από το πρόγραμμα της Τρίτης.

Ανοίγει η αυλαία στη φάση των 8 του Τσάμπιονς Λιγκ, γεμάτο το κουπόνι και με αναμετρήσεις από τις μικρές Αγγλίες, τα προσπερνάμε όλα αυτά και θα κοιτάξουμε μερικές πιο... ψαγμένες επιλογές. Μία εξ αυτών έρχεται από το Κόπα Λιμπερταδόρες και το Τζούνιορ – Ουνιβερσιτάριο. Με το δεξί μπήκαν οι γηπεδούχοι από την Κολομβία, που πέρασαν με το εντυπωσιακό 3-1 από την έδρα της Μποταφόγκο. Πέτυχε όλα τα γκολ της μέχρι στο 41’ (δις σκόραρε ο Κάρλος Μπάκα), σε μια εμφάνιση που δηλώνει τις προθέσεις της για πρόκριση από την όμιλο.

Με νίκη ξεκίνησε επίσης και η Ουνιβερσιτάριο, η οποία επικράτησε με ανατροπή της Λίγκα Ντε Κίτο (2-1). Αήττητη φέτος σε 11 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ τελευταία φορά που έχασε οπουδήποτε ήταν στις 16 Αυγούστου! Δεν θα είναι εύκολο φυσικά για τη Τζούνιορ, η έδρα όμως παίζει σημαντικό ρόλο σε τέτοιες περιπτώσεις, για μια Ουνιβερσιτάριο που χάνεται στα εκτός συνόρων παιχνίδια, ενώ θα έχει και δύο σημαντικές απουσίες στην Μπαρανκίγια. Νορμάλ ο άσος στο 1,75.

Βρες εδώ τις τελευταίες αναλύσεις αγώνων.

Περνάμε και στο Ρέιθ Ρόβερς – Ερντριόνιανς από την Τσάμπιονσιπ Σκωτίας. Από την αρχή της σεζόν παλεύει για την απευθείας άνοδο η Ρέιθ, ούσα η μόνη ομάδα που ανταγωνίζεται στα ίσια το μεγαθήριο της Νταντί Γιουνάιτεντ. Θα δώσει εδώ το παιχνίδι που χρωστάει και η νίκη μοιάζει απαραίτητη, προκειμένου να πλησιάσει την πρωτοπόρο στον έναν βαθμό.

Προγνωστικά στοιχήματος

Γερά στη μάχη για τα playoffs η Ερντριόνιανς, που κατέκτησε και το Τσάλεντζ Καπ στις 24/03. Σερί 2-0-1 τρέχει έκτοτε και δείχνει πως βρίσκεται σε τίμια κατάσταση, πηγαίνει όμως σε μια έδρα που δεν της πάει ιδιαίτερα (σερί 1-1-6). Εύκολο δεν θα είναι, η Ρέιθ Ρόβερς φαίνεται όμως πως το έχει ανάγκη λίγο περισσότερο και έχει δείξει φυσικά καλύτερα δείγματα φέτος. Ικανοποιεί ο άσος στο 1,95.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρέιθ Ρόβερς – Ερντριόνιανς: 1 (απόδοση 1.95), 21:45
  • Τζούνιορ – Ουνιβερσιτάριο: 1 (απόδοση 1,75), 05:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ