BIG GAMES BET

Προγνωστικά στοιχήματος: Φινάλε με κίνητρο

Ο Γουαλίντ Ρεγκραγκί στην αναμέτρηση του Μαρόκου με την Πορτογαλία
Ο Γουαλίντ Ρεγκραγκί στην αναμέτρηση του Μαρόκου με την Πορτογαλία 2022 AP PHOTO/ALESSANDRA TARANTINO

Φωτιά έχει πάρει το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, φινάλε σε όλους τους ομίλους και προφανώς όλα παίζονται τώρα.

Ξεκίνημα στις 17:00 με το Ναμίμπια – Μάλι στον 5ο όμιλο. Η Ναμίμπια μπορεί στην πρεμιέρα να έκανε το μπαμ και να νίκησε την Τυνησία που προβληματίζει, ωστόσο, η συνέχεια ήταν δραματική. Διασυρμός με 4-0 από τη Νότια Αφρική για τη δεύτερη αγωνιστική. Το Μάλι έρχεται από το 1-1 απέναντι στην Τυνησία, όπου μπορούσε και να κερδίσει, ενώ στην πρεμιέρα νίκησε με 2-0 τη Νότια Αφρική. Έχει προκριθεί ήδη, πάει για την πρωτιά με μια νίκη τώρα. Η Ναμίμπια πρέπει να ρισκάρει και αυτό μπορεί να το πληρώσει. Να νικήσει το Μάλι πληρώνει 1.60.

Στον έκτο όμιλο και στις 22:00 υπάρχει στο πρόγραμμα το Ζάμπια - Μαρόκο. Η Ζάμπια είναι μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης, έχει δύο ισοπαλίες, αν και η εν γένει εικόνα της δεν είναι καλή. Το Μαρόκο έρχεται από το 1-1 απέναντι στο Λ.Δ. Κονγκό και θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να δείξει στην πράξη γιατί είναι το πρώτο φαβορί για τον τίτλο, πηγαίνοντας με ψυχολογία στη φάση των νοκ άουτ. Η νίκη του Μαρόκο πληρώνει 1.65.

Προγνωστικά στοιχήματος

Συνεχίζουμε στον ίδιο όμιλο, τον έκτο, γιατί υπάρχει ενδιαφέρον και στο άλλο παιχνίδι του ομίλου. Πρόκειται για το Τανζανία – Λ.Δ. Κονγκό. Η Τανζανία θέλει νίκη για να προκριθεί μέσω των πρώτων δύο θέσεων. Η Λ.Δ. Κονγκό πιθανότατα προκρίνεται και με Χ. Δεδομένα η Τανζανία είναι αυτή που πρέπει να ρισκάρει και να βγει μπροστά. Η Λ.Δ. Κονγκό έμεινε στο 1-1 με το Μαρόκο και έδειξε πολύ θετική εικόνα, είναι στα μέτρα της η Τανζανία και ενδεχόμενη νίκη πληρώνει 1.60.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ναμίμπια - Μάλι: 2 (απόδοση 1.60), 17:00
  • Ζάμπια - Μαρόκο: 2 (απόδοση 1.65), 22:00
  • Τανζανία – Λ.Δ. Κονγκό: 2 (απόδοση 1.65), 22:00
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ