ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Φαβορί και κόντρα από Γαλλία και Ιταλία

Lille's head coach Jocelyn Gourvennec gives instructions from the side line during the Champions League group G soccer match between Sevilla and Lille at the Ramon Sanchez Pizjuan stadium in Seville, Spain, Tuesday, Nov. 2, 2021. (AP Photo/Angel Fernandez)
Lille's head coach Jocelyn Gourvennec gives instructions from the side line during the Champions League group G soccer match between Sevilla and Lille at the Ramon Sanchez Pizjuan stadium in Seville, Spain, Tuesday, Nov. 2, 2021. (AP Photo/Angel Fernandez) © 2024 ANGEL FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Δύο ενδιαφέροντα παιχνίδια από το πρόγραμμα της Παρασκευής. Ένα φαβορί από το Κύπελλο Γαλλίας και μια κόντρα από τη Serie A.

Πο – Ναντ. 3ος γύρος, ή φάση των 64, στο Κύπελλο της Γαλλίας, όπου μπαίνουν για πρώτη φορά στον θεσμό και οι ομάδες της Ligue 1. Όπως η Ναντ, που ξεκινά τη φετινή κυπελλική πορεία στην έδρα της Πο, που αγωνίζεται μια κατηγορία παρακάτω, στη Ligue 2. Η διαφορά βέβαια μιας κατηγορίας στο Κύπελλο Γαλλίας, όπως και στα περισσότερα Κύπελλα του κόσμου, δεν λέει πολλά και σίγουρα από μόνη της δεν αποτελεί κριτήριο για να επιλέξει κανείς να παίξει μια ομάδα.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτό που δίνει πόντους στο διπλό είναι ότι η Ναντ παραδοσιακά είναι ομάδα που παίρνει πολύ σοβαρά το Κύπελλο και συνηθίζει τις δυνατές πορείες: πρόπερσι εξάλλου το κατέκτησε, ενώ πέρυσι έφτασε ως τον τελικό. Επιπλέον, η Ναντ είναι σε μια κατάσταση που έχει ανάγκες από νίκες ψυχολογίας. Με νέο προπονητή από τις αρχές Δεκεμβρίου, τον Ζοσλέν Γκουβερνέκ, αλλά μπήκε στη διακοπή των εορτών με τρεις σερί ήττες. Και στην επιστροφή στη δράση ο Γκουβερνέκ, και όλη η Ναντ, είναι σαφές πως χρειάζεται να ξεκινήσει με καλό αποτέλεσμα. Γύρω στο 2,00 είναι το διπλό, αν μη τι άλλο αποδεκτή τιμή.

Βρες εδώ τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος

Μπολόνια – Τζένοα. Η Μπολόνια είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις στη φετινή Serie Α και φιγουράρει στην 5η θέση της βαθμολογίας. Η Μπολόνια έτρεχε ένα εντυπωσιακό σερί με τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία σε πέντε παιχνίδια, αλλά στο τελευταίο της, το περασμένο Σάββατο στο Ούντινε, έκανε τη μάλλον χειρότερη εμφάνιση της φετινής σεζόν, γνωρίζοντας ταυτόχρονα βαριά ήττα με 3-0. Και πλέον η Μπολόνια βρίσκεται μπροστά στο πρώτο τεστ διαχείρισης κρίσης στη φετινή σεζόν, όπου καλείται να αντιδράσει και να δείξει αν όντως φέτος είναι ικανή για το κάτι παραπάνω ή κάποια στιγμή θα επιστρέψει σε πιο γνώριμες για το επίπεδό της πορείες.

Προγνωστικά στοιχήματος

Απάντηση βέβαια σε τέτοιες περιπτώσεις δίνεται μόνο μετά το ματς, αλλά η καλή κατάσταση της Τζένοα και οι αποδόσεις, που θέλουν το διπλό να φτάνει μέχρι και το 4,50, στοιχηματικά μας επιτρέπουν να πάρουμε το ρίσκο. Η Τζένοα έρχεται από πολύ δυνατό αήττητο σερί τριών αγώνων, όπου κράτησε στο 1-1 τόσο τη Γιουβέντους όσο και την Ίντερ, ενώ έβγαλε και διπλό στη Σασσουόλο. Κι από την Μπολόνια βέβαια, ως μέγεθος, δεν έχει κάτι να ζηλέψει ή να φοβηθεί. Εξάλλου στις τελευταίες της τέσσερις επισκέψεις στο Dall’Ara έχει παραμείνει αήττητη, με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Πο – Ναντ: 2 (απόδοση 2,00) 19:00
  • Μπολόνια – Τζένοα: Χ2 (απόδοση 1,80) 21:45
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ