TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Φαβορί η ΑΕΚ, αλλά ο Άρης είναι στα πάνω του

Προγνωστικά στοιχήματος: Φαβορί η ΑΕΚ, αλλά ο Άρης είναι στα πάνω του
Ο Ματίας Αλμέιδα INTIME SPORTS

Ο Λάμπρος Μπαλάφας κάνει παιχνίδι με δύο bets διπλασιασμού από το πρόγραμμα της Τετάρτης.

Βαρύ το πρόγραμμα για τους “μεγάλους” του ελληνικού ποδοσφαίρου στις πρώτες μέρες του 2024, πολλά τα ντέρμπι, πολλές οι αναμετρήσεις που διαφοροποιούν τη συνέχεια. Η ΑΕΚ έκανε τη δουλειά στο Γ. Καραϊσκάκης, νίκησε 2-1 τον Ολυμπιακό, βρίσκεται στο -2 από την κορυφή, σειρά παίρνει το κύπελλο και ο πρώτος αγώνας με τον Άρη.

Πατάει καλά σε γενικές γραμμές η ομάδα του Αλμέιδα, υπάρχουν κάποια διαστήματα που χάνεται στα ματς, ο Αλμέιδα προσπαθεί να βρει αυτή την ισορροπία, η οποία έκανε και την διαφορά στην περσινή εντυπωσιακή σεζόν. Είναι στόχος και το κύπελλο, ειδικά από την στιγμή που δεν υπάρχει Ευρώπη, ίσως δούμε κάποιες αλλαγές, υπάρχει και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό μπροστά, την προσεχή Κυριακή.

Ο Άρης παραδοσιακά τα δίνει όλα κόντρα στον ΠΑΟΚ, τον υποχρέωσε σε ήττα, ο Μάντζιος έχει αλλάξει προς το καλύτερο την ομάδα, το κύπελλο είναι ένα απωθημένο πολλών ετών και η προσπάθεια θα γίνει με αρκετή ένταση, θα κλείσει χώρους, θα προσπαθήσει να βγάλει αντεπιθέσεις, έχει ταχύτητα από τη μέση και μπροστά.

Η ευκαιρία της Μίλαν να πάει μακριά στο κύπελλο

Κύπελλο διεξάγεται και στην Ιταλία, για την προημιτελική φάση η Μίλαν υποδέχεται την Αταλάντα σε μονό ματς (παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί) με τον νικητή να αντιμετωπίζει την Φιορεντίνα στους “4”.

Οι ροσονέρι βρίσκονται σταθερά στην 3η θέση στο πρωτάθλημα, στο -9 από την πρωτοπόρο Ίντερ, οι ευκαιρίες που έδωσε ο Πιόλι στους νεαρούς, Τραορέ, Μπαρτεσέγκι, Χιμένεθ έπιασαν τόπο, η ομάδα παρουσιάζει φρεσκάδα, παίρνει αποτελέσματα και ο κόσμος “ζεσταίνεται” βλέποντας να υπάρχει αυτό το βάθος στο ρόστερ.

Η Αταλάντα την Κυριακή πήρε ισοπαλία 1-1 από την Ρόμα στο Ολίμπικο, απέχει 3 βαθμούς από την 4η θέση που οδηγεί στο Champions League, τον βασικό στόχο σύμφωνα με τον Γκασπερίνι. Είναι ομάδα που της αρέσει να επιτίθεται, εκτός έδρας σπάνια κρατάει το μηδέν και στο Μιλάνο αυτό μπορεί να της στοιχίσει.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η ΑΕΚ στην έδρα της έχει το πάνω χέρι, ο Άρης την δυσκόλεψε και στο πρωτάθλημα, είναι φορμαρισμένος, θέλει να προχωρήσει στο κύπελλο, ο άσος κοντά στο 1.60 δεν λέει κάτι, η επιλογή 2-3 γκολ στο 2.00 αξίζει.

Η Μίλαν βγάζει μια φρεσκάδα το τελευταίο διάστημα, έχει ευκαιρία να περάσει στα ημιτελικά και η Φιορεντίνα σαν επόμενος αντίπαλος δεν την τρομάζει. Η Αταλάντα είναι επικίνδυνη, αλλά δεν έχει την βαριά φανέλα των γηπεδούχων, ο άσος στο 2.10 μπορεί να επιβεβαιωθεί.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΑΕΚ - Άρης: 2-3 γκολ (απόδοση 2.00), 19:30
  • Μίλαν - Αταλάντα: 1 (απόδοση 2.10), 22:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ