ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ευρωπαϊκή βραδιά με γκολ

Sporting's Viktor Gyoekeres celebrates after scoring his side's first goal during the Europa League group D soccer match between Sporting CP and Atalanta at the Alvalade stadium in Lisbon, Thursday, Oct. 5, 2023. (AP Photo/Armando Franca)
Sporting's Viktor Gyoekeres celebrates after scoring his side's first goal during the Europa League group D soccer match between Sporting CP and Atalanta at the Alvalade stadium in Lisbon, Thursday, Oct. 5, 2023. (AP Photo/Armando Franca) AP

Τέσσερις επιλογές με τα γκολ από το πρόγραμμα της Πέμπτης.

Στη Βέρνη, η Γιούνγκ Μπόις υποδέχεται τη Σπόρτινγκ. Δύο ομάδες που κάθε σεζόν τα τελευταία χρόνια παίζουν Ευρώπη, έχουν εμπειρίες και βασίζονται στον επιθετικό τρόπο παιχνιδιού, αφήνοντας στην άκρη τις άμυνες. Οι Ελβετοί έρχονται από το Champions League, σκόραραν σε όλα τους τα εντός έδρας παιχνίδια και θα ψάξουν το γκολ από νωρίς. Γνωστή για τις επιθετικές αρετές η Σπόρτινγκ, όλα δείχνουν ματς με φάσεις και γκολ. Επιλέγουμε το Goal/Goal & Over 2,5 στο 1.95.

Στο Europa League υπάρχει ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες. Το Φέγενορντ – Ρόμα, για άλλη μια σεζόν τα λένε. Έπαιξαν στον πρώτο τελικό του Conference League με τη Ρόμα να τον κατακτά. Τα είπαν και πέρυσι στο Europa Leagu, με τη Ρόμα να αποκλείει τη Φέγενορντ στα προημιτελικά. Δεν θέλει να τριτώσει το κακό με τους Ιταλούς η Φέγενορντ, στην έδρα της τους νίκησε και πέρυσι. Από την άλλη, η Ρόμα είναι σε διαρκή άνοδο μετά την αλλαγή προπονητή. Σπουδαία επιθετικά όπλα και η Φέγενορντ αμυντικά δεν πείθει. Μια χαρά το Goal/Goal &Over 2,5 στο 2,25.

Τα πάντα για το στοίχημα στο matchmoney.com.gr.

Συνεχίζουμε με ακόμη ένα παιχνίδι από το Europa League, αυτό ανάμεσα στην Μπράγκα και την Καραμπάγκ. Η Μπράγκα καλείται να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση και χρειάζεται ένα καλό αποτέλεσμα εν όψει του επαναληπτικού στο μακρινό Αζερμπαϊτζάν. Η Καραμπάγκ με τίμια προσπάθεια κι αυταπάρνηση έφτασε έως εδώ, αλλά το έργο της είναι ιδιαίτερα δύσκολο και στα εκτός έδρας δεν είναι το ίδιο δυνατή. Θα επιλέξουμε το No Goal στο 1.80, πιστεύοντας ότι δεν θα σκοράρει η Καραμπάγκ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στο Conference League τώρα, ο Άγιαξ κατάφερε να προκριθεί στο φινάλε των ομίλων του Europa και θέλει να φτάσει μακριά στη διοργάνωση. Το κακό για την ομάδα του Φαν Σχιπ είναι ότι δεν μπορεί να βρει λύσεις στην άμυνα. Γίνονται λάθη και όχι μόνο από τους αμυντικούς. Το Σάββατο έχασε με 3-2 από τη Χέρενφεν, σε ένα ματς που το σκορ στο 46’ ήταν στο 3-0. Η Μπόντο Γκλιμτ έρχεται από αγωνιστική απραξία και με κάποιες αλλαγές στο ρόστερ της, αλλά δεν πρόκειται να μασήσει. Έχει άγνοια κινδύνου και έχει αποκτήσει εμπειρίες, ενώ σκοράρει πολύ εύκολα. 11 γκολ σημείωσε στα τελευταία της τέσσερα παιχνίδια στη φάση των ομίλων. Το Goal/Goal & Over 2,5 στο 1.85.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γιούνγκ Μπόις – Σπόρτινγκ: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1.90), 19:45
  • Φέγενορντ - Ρόμα: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 2.25), 19:45
  • Μπράγκα - Καραμπάγκ: No Goal (απόδοση 1.80), 22:00
  • Άγιαξ – Μπόντο Γκλιμτ: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1.85), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ