TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Επιστρέφει στο σωστό δρόμο η Τίγκρες

Ο Μιγκέλ Ερέρα τεχνικός της Τίγκρες
Ο Μιγκέλ Ερέρα © 2022 FERNANDO LLANO/ASSOCIATED PRESS

Η Τίγκρες και ο Ζινιάκ βρήκαν σε STOP μεσοβδόμαδα και καλούνται να αντιδράσουν απέναντι στην Κερέταρο που συνεχίζει να παίζει σε άδειες εξέδρες.

Η Κερέταρο δεν διανύει και την καλύτερη αγωνιστική περίοδό της. Πότε έτσι, πότε αλλιώς, παραμένει βέβαια μια μαχητική ομάδα. Δεν είναι στην καλύτερη αγωνιστική φάση. Παίζει σε άδειες κερκίδες, αφού έχει τιμωρηθεί η έδρα της μετά από βίαια επεισόδια στο ματς με την Άτλας. Στο τελευταίο χρονικά ματς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας με τη Λεόν. Δίκαιο αποτέλεσμα καθώς υπήρχαν εκατέρωθεν φάσεις στην αναμέτρηση.

Η Τίγκρες μετά από εννιά ματς έχασε. Έτρεχε ένα σούπερ σερί με 8-1-0, ενώ ο Ζινιάκ σκόραρε ακατάπαυστα στο διάστημα αυτό. Η ομάδα του Ερέρα βρήκε STOP όμως στο ματς με την Πατσούκα και γνώρισε την ήττα με 2-1, πιάνοντας χαμηλή απόδοση, ενώ ο Γάλλος γκολτζής έχασε την ευκαιρία να γίνει ο παίκτης με τα περισσότερα διαδοχικά ματς που σκοράρει στο μεξικάνικο ποδόσφαιρο (είχε ισοφαρίσει το ρεκόρ των 9 αγώνων που υπήρχε εδώ και 7 δεκαετίες).

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Κερέταρο είναι κάπως μουδιασμένη, το παλεύει, αλλά δεν έχει διάρκεια. Η Τίγκρες είναι η πιο ποιοτική ομάδα της κατηγορίας, χρειαζόταν ένα τέτοιο STOP ώστε να δείξει τον χαρακτήρα της. Η ομάδα του Ερέρα έκανε μια κακή παρένθεση κόντρα σ’ έναν δυνατό αντίπαλο. Το αποψινό ματς είναι πιο πολύ στα μέτρα της και μπορεί να αντιδράσει. Σε αποδόσεις από το 1.90 και πάνω το διπλό μπορεί να πονταριστεί. Στο 1.94 κατά μέσο όρο στην αγορά.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κερέταρο - Τίγκρες: 2 (απόδοση 1.94), 03:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ TIPSTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ