ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά στοιχήματος: Επιλογή στο 2.02 από το φιλικό του Άρη με τον Ολυμπιακό

Οι παίκτες του Ολυμπιακού και του Άρη πριν τη μεταξύ τους αναμέτρηση για τη Super League
Οι παίκτες του Ολυμπιακού και του Άρη πριν τη μεταξύ τους αναμέτρηση για τη Super League INTIME

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το φιλικό παιχνίδι του Άρη με τον Ολυμπιακό στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Επιλογή σε τιμές διπλασιασμού.

Ο Αρης αντιμετωπίζει απόψε τον Ολυμπιακό σε φιλική αναμέτρηση στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Πρόκειται για το πρώτο φιλικό των "κίτρινων" εντός συνόρων και το δεύτερο των "ερυθρόλευκων" (21:00, Novasports Prime και Live από το SPORT24). Και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε φάση προετοιμασίας εν όψει των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων, που ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα.

Αρης - Ολυμπιακός: Προγνωστικά και Ανάλυση

Ο Ολυμπιακός το Σάββατο κέρδισε 1-0 την Άλκμααρ στο "Καραϊσκάκης" σε φιλική αναμέτρηση χάρη σε γκολ του Σισέ από εκτέλεση κόρνερ του Ζιγκερνάγκελ. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη των πρωταθλητών Ελλάδος στα επτά φιλικά, που έχουν δώσει μέχρι στιγμής.

Στο παιχνίδι με τους Ολλανδούς, ο Πέδρο Μαρτίνς φάνηκε ότι τέσταρε σε μεγάλο ποσοστό την ενδεκάδα που προορίζει για τον πρώτο αγώνα με τη Μακάμπι Χάιφα, στο πλαίσιο του δεύτερο προκριματικού γύρου του Champions League. Ο Ολυμπιακός ήταν στιβαρός αμυντικά, κράτησε εύκολα ανέπαφη την εστία του, προβλημάτισε ωστόσο ξανά στο δημιουργικό κομμάτι, απειλώντας κυρίως μέσω στατικών φάσεων.

Στο αποψινό ματς με τον Αρη, οι πρωταθλητές Ελλάδος θα έχουν εντελώς εναλλακτική σύνθεση, αφού ο Πορτογάλος τεχνικός άφησε εκτός αποστολής και τους 11 που ξεκίνησαν το Σάββατο, ενώ δεν υπολογίζεται και ο τραυματίας Γκάρι Ροντρίγκες.

Ο Άρης από την πλευρά του, έδωσε τρία φιλικά επί αυστριακού εδάφους. Έχασε με 4-3 από το Αμβούργο, κέρδισε 1-0 τη Γάνδη και ηττήθηκε την περασμένη Πέμπτη με 1-0 από τον Άρη Λεμεσού, σε μία αναμέτρηση που έγινε σε κάκιστο αγωνιστικό χώρο και δεν πρόσφερε χρήσιμα συμπεράσματα στον Χερμάν Μπούργος, καθώς οι Θεσσαλονικείς έμειναν με δέκα παίκτες στο 43', μετά την αποβολή του Μαντσίνι.

Οι "κίτρινοι", πέρα από το αποψινό φιλικό με τον Ολυμπιακό, έχουν προγραμματίσει ακόμη μία φιλική αναμέτρηση με τον Ιωνικό, την ερχόμενη Πέμπτη. Ωστόσο, το ματς με τους "ερυθρόλευκους" αναμένεται να είναι το βασικό τεστ εν όψει του πρώτου αγώνα με την Γκόμελ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Σημειώνεται, ότι κόντρα στον Άρη Λεμεσού, έκαναν το ανεπίσημο ντεμπούτο τους, οι νεοφερμένοι Ντιόπ και Γκρέι, παίζοντας πάντως μόνο για 30 λεπτά. Απόψε, ο Μπούργος θα έχει για πρώτη φορά στη διάθεσή του, ακόμη τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα, τους Μαζικού, Νταμπό και Οντουμπάγιο, συνεπώς σιγά-σιγά το παζλ των "κίτρινων" αρχίζει να ολοκληρώνεται.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στον Ολυμπιακό, ο Μαρτίνς θα τσεκάρει σήμερα παίκτες που είτε έπαιξαν λίγο το Σάββατο, είτε καθόλου. Στον Άρη αντίθετα, ίσως πάρουμε μία γεύση από τις σκέψεις του Μπούργος αναφορικά με το πώς προτίθεται να παρατάξει την ομάδα του κόντρα στην Γκόμελ. Υπό αυτή την έννοια, κρίνεται απολύτως φυσιολογικό ότι οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν αρχίσει να κλείνουν σετ και από εκεί που το διπλό ήταν φαβορί οριακά πάνω από το 2.00, παίζει πλέον στο 2,50 κατά μέσο όρο.

Ακόμη κι έτσι, η διπλή ευκαιρία του Αρη στοιχηματικά συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, διότι για την ομάδα του Μπούργος το αποψινό φιλικό έχει μεγαλύτερη σημασία συγκριτικά με ό,τι ισχύει για τον Ολυμπιακό. Στο 1.50 να μην ηττηθούν οι "κίτρινοι", που θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα ψυχολογίας εν όψει Γκόμελ. Σε τιμές άνω του 2.00 αν πάρουμε παράλληλα και το Under 3,5, στη λογική ότι ο Άρης αναμένεται συμπαγής, αφού λογικά θα αντιμετωπίσει τη φιλική κόντρα με τον Ολυμπιακό με σοβαρότητα και ως πρόβα τζενεράλε.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άρης – Ολυμπιακός: 1Χ & Under 3,5 (απόδοση 2.02), 21:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ