BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Επιλογές που ξεπερνούν τον διπλασιασμό

Προγνωστικά στοιχήματος: Επιλογές που ξεπερνούν τον διπλασιασμό
@2023 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις του Betmarket.gr προκύπτουν από το Κύπελλο Ιταλίας και την Premier League.

Η πρώτη αναμέτρηση που θα ασχοληθούμε είναι το Γουέστ Χαμ - Μπράιτον, το οποίο ξεκινά στις 21:30.

Η Γουέστ Χαμ βρίσκεται μόλις μία θέση πίσω από την πεντάδα και γενικά διανύει μια καλή σεζόν. Η γενικότερη φόρμα της είναι εξαιρετική, καθώς έχει τέσσερις νίκες με ισάριθμες ανέπαφες εστίες, στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Εκτός αυτού, τα δύο πιο πρόσφατα τρίποντα ήταν κόντρα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-0) και Άρσεναλ (0-2).

Η Μπράιτον έρχεται μεν από μεγάλη νίκη κόντρα στην Τότεναμ (4-2), όμως ήταν η πρώτη της μετά από τρεις ανεπιτυχείς προσπάθειες, για το πρωτάθλημα. Γενικότερα, η αμυντική της λειτουργία είναι ιδιαίτερα προβληματική, γεγονός που αποδεικνύεται από το ότι δεν έχει ούτε μία ανέπαφη εστία στη φετινή Premier League. Επιπλέον, δεν έχει νίκη στις τρεις τελευταίες εξόδους της.

Το τάιμινγκ είναι ξεκάθαρα με τους γηπεδούχους, οι οποίοι είναι σε καλύτερη φόρμα και παίζουν στην έδρα τους. Συνεπώς, θα πάμε με τον άσο, που βρίσκεται σε απόδοση 2.35

Συνεχίζουμε στο Κύπελλο Ιταλίας και τη μάχη της Μίλαν με την Κάλιαρι.

Η Μίλαν μπορεί να έχει τρεις νίκες, στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της (3-1-0), όμως η γκρίνια για τον Πιόλι παραμένει. Σήμερα, στόχος είναι η πρόκριση και μόνο, οπότε περιμένουμε να παίξει για το αποτέλεσμα. Η αλήθεια είναι πως έχει τον τρόπο της σε τέτοια παιχνίδια και εύκολα ή δύσκολα θα έρθει η πρόκριση.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Κάλιαρι δεν έχει την ευχέρεια να σκέφτεται το Κύπελλο, καθώς βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και δίνει βάση στη Serie A. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως θα είναι εύκολος αντίπαλος, μιας και η προσέγγιση της αναμένεται να είναι εξαιρετικά αμυντική.

Υπάρχει φαβορί, η Μίλαν, όμως το έργο της δεν θα είναι και τόσο εύκολο. Η λογική λέει πως θα καταφέρει την πρόκριση, όμως ειδικά στην αρχή δεν θα βρει αρκετούς κενούς χώρους για να δράσει. Οπότε, υπάρχει αξία στην επιλογή να μπει το πρώτο γκολ μετά το 28ο λεπτό, η οποία βρίσκεται σε απόδοση 2.15

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γουέστ Χαμ - Μπράιτον: 1 (απόδοση 2.45), 21:30
  • Μίλαν - Κάλιαρι: Να μπει το 1ο γκολ μετά το 28’ (απόδοση 2.15) 22:00

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις και προγνωστικά ποδοσφαίρου από τους σημαντικότερους αγώνες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ