ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Επιλογές με γκολ από Β’ Ιταλίας και Β’ Γαλλίας

Μπάλες σε δίχτυα σε ματς της MLS στην αναμέτρηση Όστιν - Λος Άντζελες Γκάλαξι
Μπάλες σε δίχτυα ©2021 MICHAEL THOMAS/ASSOCIATED PRESS

Γεμάτο επιλογές το κουπόνι του Σαββάτου, θα ασχοληθούμε με τρεις περιπτώσεις σε αγορές τερμάτων.

Την... τιμητική της έχει η Serie B, ξεχωρίζει το Βενέτσια – Τερνάνα. Ζαλίζουν τα νούμερα της πρώτης, η οποία θεωρητικά πηγαίνει για άνοδο, όμως μετρά πέντε συνεχόμενα G/G & Over 3,5 (!), δεχόμενη 12 γκολ στο ίδιο διάστημα. Με τέτοιες επιδόσεις φυσικά, η δυάδα και η απευθείας άνοδο δύσκολα θα επιτευχθούν.

Από την άλλη, μια Τερνάνα που είναι άκρως δραστήρια μεταγραφικά στην προσπάθειά της να ξεφύγει από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Τρέχει κι εκείνη ένα σερί που ευνοεί τα πολλά γκολ (εννιά συνεχόμενα G/G), παίζει δυνατά επομένως το G/G & Over 2,5 στο 2,05.

Η δεύτερη επιλογή έρχεται από το Φεραλπισάλο – Λέκο. Εξάποντο παραμονής ανάμεσα σε δύο νεοφώτιστες ομάδες, η γηπεδούχος έχει γίνει πιο επιθετική τελευταία, στην προσπάθειά της να ξεφύγει από τον πάτο της βαθμολογίας και δικαιώνεται πανηγυρικά, καθώς τρέχει ένα δυνατό σερί 3-1-1. Δεν είναι πια τελευταία, το πιο πρόσφατο 3-0 επί της Καταντζάρο, δήλωσε εμφατικά τις προθέσεις της.

Προγνωστικά στοιχήματος

Αρχίζει να πιέζεται βαθμολογικά η Λέκο, η οποία έχει κερδίσει μονάχα ένα ματς στις τελευταίες έξι αναμετρήσεις της (1-1-4). Φουλ ανοιχτά τα πιο πρόσφατα παιχνίδια της και μετρά πέντε συνεχόμενα G/G & Over 2,5 (4/5 Over 3,5). Το στατιστικό αυτό, σε συνδυασμό με το ανανεωμένο στιλ της Φεραλπισάλο, μας οδηγούν στο Over 2,5, που παίζει στο 2,00.

Βρες εδώ τις τελευταίες αναλύσεις αγώνων

Πάμε και μια βόλτα από τη Ligue 2 Γαλλίας και το Οσέρ – Γκινγκάμπ. Από γκέλα προέρχεται η γηπεδούχος (1-1 με την Γκρενόμπλ) και έπεσε στη 2η θέση. Διαθέτει με διαφορά την κορυφαία επίθεση της κατηγορίας και θα ψάξει άμεση αντίδραση. Άκρως επικίνδυνη στον δρόμο η Γκινγκάμπ (5-3-3), προέρχεται κι εκείνη από ισοπαλία, ένα τρελό 3-3 κόντρα στη Ροντέζ, που διαμορφώθηκε στο α’ μέρος.

Μοιάζει ανοιχτό, σύμμαχος και η προϊστορία, εφτά G/G μετρούν στις τελευταίες εννιά αναμετρήσεις τους στην έδρα της Οσέρ. Κάπως χαμηλός ο άσος έτσι κι αλλιώς, πάμε στο G/G που αγγίζει το 1,85.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βενέτσια – Τερνάνα: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 2.05), 15:00
  • Φεραλπισάλο – Λέκο: Over 2,5 (απόδοση 2.00), 17:15
  • Οσέρ – Γκινγκάμπ: Goal/Goal (απόδοση 1.85), 20:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ