ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Επιλογές κινήτρου και προϊστορίας στο 1.70+

Ο Γιερεμίας Λεντέσμα,  τερματοφύλακας της Κάδιθ σε ματς κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στο Σαντιάγο Μπερναμπέου για το πρωτάθλημα
Ο Γιερεμίας Λεντέσμα, τερματοφύλακας της Κάδιθ © 2022 BERNAT ARMANGUE/ASSOCIATED PRESS

Τσάμπιονσιπ και μικρές Αγγλίες έχουν τον πρώτο λόγο στο κουπόνι της Παρασκευής, εδώ όμως θα ασχοληθούμε με επιλογές από τα υπόλοιπα πρωταθλήματα.

Αρχικά, κρατάμε το Κάδιθ – Γρανάδα από τη Λα Λίγκα. Με τον έμπειρο τεχνικό Σαντοβάλ επιστρέφει από τη διακοπή η Γρανάδα. Άνθρωπος για ειδικές αποστολές, η διαφορά όμως από την παραμονή βρίσκεται στο -13 και με δέκα παιχνίδια να απομένουν, δύσκολα θα καλυφθεί αυτή.

Στη ζώνη του υποβιβασμού και η Κάδιθ, με ένα όμως πολύ πιο ρεαλιστικό -5 από την παραμονή. Σε τίμια φόρμα πριν τη διακοπή, όπου έτρεχε σερί 1-2-1, με την ήττα να έρχεται στην έδρα της Σοσιεδάδ (2-0) και τη νίκη στο 2-0 επί της Ατλέτικο Μαδρίτης. Με πολύ πιο βατό μονοπάτι για την παραμονή η Κάδιθ και ανώτερα δείγματα πριν τη διακοπή, θα της δώσουμε το προβάδισμα στο 2,10.

Βρες εδώ τις τελευταίες αναλύσεις αγώνων.

Περνάμε και σε δύο πιο ψαγμένες επιλογές. Πρώτη εξ αυτών από τη Νάσιοναλ Γαλλίας (3η κατηγορία) και το Σολέ - Ερυθρός Αστέρας. Μάχη ανάμεσα στον πρωτοπόρο και τον ουραγό, ο Ερυθρός Αστέρας στρογγυλοκάθεται στην κορυφή και χρειάζεται ακόμα μερικές νίκες για να κλειδώσει την άνοδο στη Λιγκ 2.

Καταδικασμένη αντιθέτως μοιάζει η Σολέ, η οποία βρίσκεται στο -11 από την παραμονή και με οχτώ αγωνιστικές να απομένουν, πρέπει να συμβούν απίστευτα πράγματα για να προλάβει. Χάος φυσικά ανάμεσά τους ποιοτικά, σύμμαχος προς το διπλό και η προϊστορία, με τον Ερυθρό Αστέρα να μετρά 4/4 διπλά στην έδρα αυτή. Μια χαρά το διπλό στο 1,72.

Κλείνουμε τις επιλογές μας με το Τζούνιορ – Λα Εκιδάδ από την Κολομβία. Σκληρό καρύδι η δεύτερη, που βρίσκεται εντός 8άδας και διαθέτει τη 2η κορυφαία άμυνα της κατηγορίας. Κάνει... νερά όμως τελευταία με δύο σερί ήττες, η πρώτη εξ αυτών ήταν βαριά στην έδρα της πρωτοπόρου Μπουκαραμάνγκα (4-0).

Ούτε κρύο, ούτε ζέστη η σεζόν ως τώρα για τη Τζούνιορ, που δεν έχει κάνει ακόμα το ξεπέταγμα βαθμολογικά, αλλά βρίσκεται κι εκείνη μέσα στην 8άδα των πλέι οφ. Από τα πρωταθλήματα όπου η έδρα παίζει σημαντικό ρόλο αυτό της Κολομβίας, η Τζούνιορ φαίνεται πως έχει τον πρώτο λόγο, ειδικά αν βάλουμε στην εξίσωση και την απίθανη προϊστορία που τρέχει κόντρα στον συγκεκριμένο αντίπαλο (δέκα σερί εντός έδρας νίκες). Παίζεται ο άσος στο 1,85.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σολέ – Ερυθρός Αστέρας: 2 (απόδοση 1.72), 20:30
  • Κάδιθ – Γρανάδα: 1 (απόδοση 2.10), 22:00
  • Τζούνιορ – Λα Εκιδάδ: 1 (απόδοση 1.85), 02:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ