BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Ένα ακόμη μπράβο στον Νιόπλια

Ο Νίκος Νιόπλιας κατά τη διάρκεια του αγώνα του ΟΦΗ με τον Απόλλωνα Σμύρνης για την Super League | 6 Μαρτίου 2022
Ο Νίκος Νιόπλιας κατά τη διάρκεια του αγώνα του ΟΦΗ με τον Απόλλωνα Σμύρνης για την Super League | 6 Μαρτίου 2022 INTIME SPORTS

Το BetMarket.gr γράφει για τη νοοτροπία του Νιόπλια που μπορεί να πάει μπροστά το ελληνικό ποδόσφαιρο και μας προσφέρει σήμερα διπλή στοιχηματική επιλογή.

Η πιο πρόσφατη στιγμή που ο Νίκος Νιόπλιας κέρδισε με τη στάση του το μπράβο του ποδοσφαιρικού φίλαθλου κόσμου ήταν στο φινάλε της κανονικής περιόδου. Τότε που είχε μιλήσει για τα παιδιά του ΠΑΣ και το άδικο (για εκείνα) της απόφασης αφαίρεσης βαθμών.

Δεν ήταν η μοναδική φορά που ο νυν προπονητής του ΟΦΗ έχει δείξει έναν σπάνιο χαρακτήρα και μια νοοτροπία γύρω από το άθλημα που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

Η ιστορία, έκτοτε, λίγο πολύ γνωστή. Οι βαθμοί επιστράφηκαν στον ΠΑΣ, σε άλλο ένα από τα πολλά μπρος-πίσω των δικαστηρίων στο ελληνικό ποδόσφαιρο, και ο ΟΦΗ βρέθηκε στα play outs.

Θα περιμέναμε μια ομάδα… ξενερωμένη, αφού είχε βρεθεί στην εξάδα πριν την επιστροφή βαθμών στον ΠΑΣ, αλλά και αδιάφορη, μιας και βαθμολογικά ο ΟΦΗ ήταν πολύ μακριά από όποια κουβέντα περί σωτηρίας. Σημάδια που επιβεβαιώθηκαν στην εντός έδρας ήττα από τον Ιωνικό στην πρεμιέρα του τουρνουά.

Και εδώ μπαίνει πάλι ο Νιόπλιας στην κουβέντα. Όλη η νοοτροπία, η προσέγγιση και το ήθος που αντιμετώπισε τη διαδικασία. Από τη συνέντευξη Τύπου με τον Ιωνικό και κάθε μέρα από τότε βλέπουμε έναν άνθρωπο που σέβεται το ποδόσφαιρο, μιλά με αθλητικά κριτήρια και ψάχνει να βρει κίνητρο στην ομάδα του.

Ο ΟΦΗ στην καιόμενη Λαμία (18:15 COSMOTE SPORT 3 , LIVE από το SPORT24 ) δεν ήταν ούτε αδιάφορος, ούτε τεμπέλης και πήρε το διπλό. Ο Νιόπλιας δεν θέλει τον ΟΦΗ αδιάφορο, ούτε η ομάδα του να αποτελέσει τους εύκολους βαθμούς προς όποιον τους χρειάζεται για χάρη δημοσίων σχέσεων. Το (ξάνα)έδειξε στις δηλώσεις του πριν το σημερινό ματς με τον Απόλλωνα, όταν βρήκε το νέο κίνητρο που θέλει να δώσει στους ποδοσφαιριστές του. “Η σκέψη μας πρέπει να είναι πάντα στο θετικό αποτέλεσμα και θα λέω πάντα ότι είμαστε στην έδρα μας και ότι πρέπει να είμαστε επιθετικοί για να πάρουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούμε. Στόχος μας είναι η πρώτη θέση των play outs, είναι εφικτός στόχος”.

Πάμε και στο στοιχηματικό κομμάτι, όπου η νοοτροπία του αδιάφορος εναντίον ενδιαφερόμενου έχει… ποτίσει το σετ αποδόσεων. Ο άσος του ΟΦΗ απέναντι στον ουραγό Απόλλωνα των 12 ηττών σε 14 εκτός έδρας παιχνίδια φέτος, αντί να προσφέρεται (βάσει δυναμικής των δύο ομάδων) στο 1.60, είναι στο 1.92. Απόδοση που σαφώς μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

Σε ακόμη πιο υψηλή τιμή βρίσκουμε το ενδεχόμενο ο ΟΦΗ να σκοράρει πάνω από μια φορά. Μια ομάδα που αρέσκεται να παίζει επιθετικά και να δημιουργεί πολλές φάσεις, κόντρα σε έναν αντίπαλο που είναι αναγκασμένος να ανοιχτεί γιατί ψάχνει απεγνωσμένα βαθμούς.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΟΦΗ - Απόλλων: Over 1,5 γκολ ΟΦΗ (απόδοση 2.15), 18:15
  • ΟΦΗ - Απόλλων: 1 (απόδοση 1.92), 18:15

Για στοιχηματικές αναλύσεις που δεν θα βρεις αλλού, καθημερινά προγνωστικά, και όλες τις εξελίξεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, επισκέψου καθημερινά το BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ