BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Στοιχήματος: Εκεί τα εξάποντα είναι ματσάρες

Ο Νικόλας ντε Πρεβίλ της Μετς σε αναμέτρηση της Ligue 1 κόντρα στη Μαρσέιγ
Ο Νικόλας ντε Πρεβίλ της Μετς © 2022 DANIEL COLE/ASSOCIATED PRESS

Μετά το 2 στα 2 του Σαββάτου, το BetMarket.gr επιστρέφει με επιλογή απόδοσης 2.25 από το πρόγραμμα της Κυριακής.

Τα χατ τρικ των Εμπαμπέ - Νέιμαρ και οι τρεις ασίστ του Μέσι ήταν αυτά που τράβηξαν τα βλέμματα στη Ligue 1της περασμένης εβδομάδας. Υπήρχε όμως ένα παιχνίδι που είχε περισσότερα γκολ από το 1-6 της Παρί στην Κλερμόν.

Η μάχη ουράς Λοριάν - Σεντ Ετιέν έβγαλε νικήτρια την πρώτη, με το εντυπωσιακό 6-2! Και αυτό όχι μόνο δεν είναι κάτι παράξενο στη Γαλλία, αλλά αποτελεί το σύνηθες. Όταν σε άλλες χώρες τα (λεγόμενα) εξάποντα παραμονής δίνουν πάθος, πολλά φάουλ, μπόλικες κάρτες και καθυστερήσεις, στη Γαλλία δίνουν μεγάλα σκορ.

Στην ίδια αγωνιστική, την περασμένη δηλαδή εβδομάδα, η αναμέτρηση των δύο τελευταίων, Μπορντό - Μετς, έδωσε over 3,5 (3-1). Σε αυτή που έχουμε μπροστά μας η Μετς παίζει άλλο ένα εξάποντο, τώρα κόντρα στην Κλερμόν.

Η Μετς που μέχρι πρότινος ήταν η χειρότερη επίθεση στην κατηγορία, μετρά τρία ματς που σκοράρει αλλά τα χάνει όλα. Από τη Ρεν 6-1, από τη Μονακό 2-1 και η ήττα στο Μπορντό πριν επτά μέρες. Φημολογείται πως αυτό που συνέβη και η ομάδα έχασε τη συνοχή της, είναι οι κακές σχέσεις του προπονητή Αντονετί με τα αποδυτήρια. Aναλογιζόμενοι τον εκρηκτικό χαρακτήρα του Αντονετί, μόνο παράλογη δεν μοιάζει η όποια φήμη για τσακωμό του.

Η νεοφώτιστη Κλερμόν (16:00 LIVE από το SPORT24) δείχνει πως θα το πάει έως τέλους με το στυλ της. Ούτε για μια μέρα δεν δέχτηκε να αλλάξει συμπεριφορά λόγω ανόδου. Συνεχίζει ένα άκρως επιθετικό προφίλ, που την έχει οδηγήσει να είναι μια από τις χειρότερες άμυνες στην κατηγορία. Και δεν το αλλάζει γιατί τα καταφέρνει και με την επίθεσή της κρατιέται εκτός ζώνης υποβιβασμού.

Η Κλερμόν τον τελευταίο 1,5 μήνα έχει δεχτεί 18 γκολ σε πέντε επίσημα παιχνίδια και πηγαίνει σήμερα στη Μετς για ένα ματς που μπορεί να δώσει αρκετά γκολ, με το over σε εξαιρετικές αποδόσεις.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Mετς - Κλερμόν: Over 2,5 (απόδοση 2.40), 16:00

Για στοιχηματικές αναλύσεις που δεν θα βρεις αλλού και όλες τις εξελίξεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, επισκέψου καθημερινά το BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ