ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Εφιάλτης το Μετροπολιτάνο για την Μπέτις

Ο Αντουάν Γκριεζμάν με τη φανέλα της Ατλέτικο σε ντέρμπι της La Liga κόντρα στην Ρεάλ | 4 Φεβρουαρίου 2024
Ο Αντουάν Γκριεζμάν με τη φανέλα της Ατλέτικο σε ντέρμπι της La Liga κόντρα στην Ρεάλ | 4 Φεβρουαρίου 2024 @2024 BERNAT ARMANGUE/AP IMAGES

Στοίχημα με τρεις δυνατές επιλογές από το πρόγραμμα της Κυριακής.

Ξεχωρίζουν τα ντέρμπι Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νάπολι – Γιουβέντους από το κουπόνι της Κυριακής, θα ασχοληθούμε με άλλες επιλογές εδώ. Πάμε αρχικά μια βόλτα στην Primera Division και το Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπέτις. Με διάθεση για απαντήσεις οι ροχιμπλάνκος μετά τις τελευταίες μαζεμένες ήττες (σερί 1-1-4 σε όλες τις διοργανώσεις) και ειδικότερα μετά τον αποκλεισμό στα ημιτελικά του κυπέλλου από την Μπιλμπάο.

Χωρίς τον Ίσκο η Μπέτις, πηγαίνει σε μια έδρα όπου της φέρνει... εφιάλτες. Σερί 0-1-9 τρέχει εκεί μέσα, έχοντας πετύχει μονάχα ένα γκολ στο ίδιο διάστημα! Κλικ στον άσο στο 1,55.

Από την Ολλανδία η δεύτερη επιλογή και το Άγιαξ – Ουτρέχτη. Με τεράστια κενά στην άμυνα συνεχίζει ο Αίας , την πάρα πολύ τυχερή πρόκριση κόντρα στην Μπόντο για το Conference League, ακολούθησε η ήττα με 2-0 στην έδρα της Άλκμααρ. Υπέρβαση θεωρείται πια ακόμα και η 4η θέση, παλεύει να σώσει ό,τι μπορεί.

Στα ύψη η ψυχολογία της Ουτρέχτης, η οποία είναι αήττητη εδώ και 15 ματς (!), κάτι που συνιστά ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου. Μπορεί να μπει στην εξίσωση και η προϊστορία, καθώς η Ουτρέχτη έχει χάσει μονάχα μια φορά στις τελευταίες τρεις επισκέψεις της στην έδρα του Άγιαξ (1-1-1). Μια χαρά η διπλή ευκαιρία της Ουτρέχτης στο 2,00.

Βρες εδώ τις τελευταίες αναλύσεις αγώνων.

Κλείνουμε τις επιλογές μας με το Μόντενα – Κρεμονέζε από τη Β’ Ιταλίας. Σε εξαιρετική φάση οι φιλοξενούμενοι, οχτώ ματς αήττητοι, διαθέτουν ποιοτικό ρόστερ και κυνηγούν την απευθείας άνοδο. Παράλληλα, αποτελούν τη 2η κορυφαία ομάδα της κατηγορίας στον δρόμο (8-3-2).

Προγνωστικά στοιχήματος

Δεν πάει πίσω και η Μόντενα, έξι ματς αήττητη, με πέντε ισοπαλίες βέβαια στο ίδιο διάστημα. Οριακά εντός 8άδας, θα παλέψει για την υπέρβαση των playoffs και δείχνει ασφαλής προς το παρόν όσον αφορά την παραμονή. Κοιτάμε δεξιά, η Κρεμονέζε διαθέτει ποιότητα στην επίθεση και μπορεί να σταματήσει το σερί της αντιπάλου της. Στο 2,40 το διπλό.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άγιαξ – Ουτρέχτη: Χ2 (απόδοση 2.00), 13:15
  • Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπέτις: 1 (απόδοση 1.55), 17:15
  • Μόντενα – Κρεμονέζε: 2 (απόδοση 2.40), 19:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ