TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Έχουν το γκολ και οδηγούν στο 1.77 στο Ζιλ Βιθέντε - Εστορίλ

Ο Ίβο Βιέιρα στον πάγκο της Γκιμαράες σε αναμέτρηση κόντρα στην Άρσεναλ
Ο Ίβο Βιέιρα © 2022 LUIS VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Ζιλ Βιθέντε και Εστορίλ ανοίγουν την αυλαία της ένατης αγωνιστικής της Primeira Liga σε μια αναμέτρηση που τα δεδομένα οδηγούν σε ποντάρισμα στο 1.77.

Ανοίγει η αυλαία για την ένατη αγωνιστική της Primeira Liga στο Μπαρσέλος και την αναμέτρηση Ζιλ Βιθέντε - Εστορίλ (22:15 LIVE από το SPORT24). Μια αναμέτρηση που και οι δύο ομάδες έχουν ανάγκη από το τρίποντο και ψάχνουν μια γεμάτη εμφάνιση.

Η Ζιλ Βιθέντε ρίσκαρε, ανοίχτηκε, έπαιξε πιο επιθετικά από όσο θα έπρεπε κόντρα στη Σπόρτινγκ και έχασε 3-1. Προσπάθησε να το μαζέψει ο Ίβο Βιέιρα και να αναλάβει την ευθύνη για το γεγονός πως η τακτική αυτή ήταν ριψοκίνδυνη. Η Εστορίλ από την άλλη δεν χάνει εδώ και τρία σερί ματς, μετρώντας δύο ισοπαλίες στη σειρά, αμφότερες με σκορ 1-1.

Κόντρα στην Τσάβες εκτός έδρας θα μπορούσαν να είναι αλλιώς τα πράγματα, έχασε όμως και πέναλτι στο 25’ με το αποτέλεσμα στο 0-0, δεν μπόρεσε να κοντρολάρει το παιχνίδι, βρέθηκε να το κυνηγάει στο 39’, ενώ κόντρα στη ροή του αγώνα ισοφάρισε ένα τέταρτο πριν τη λήξη του αγώνα, έψαξε μάλιστα και δεύτερο τέρμα. Αισιόδοξος ο Βερίσιμο σχετικά με την εικόνα που περιμένει από την ομάδα του απόψε, ενώ έκανε λόγο πως περιμένει ένα πολύ ενδιαφέρον ματς, καθώς η Ζιλ Βιθέντε παίζει επιθετικά και ανοίγει τους χώρους.

Προγνωστικά στοιχήματος

Αναμένεται αναμέτρηση δίχως σκοπιμότητες, αμφότερες κάνουν φάσεις, αλλά δίνουν και πολλά δικαιώματα με την ανασταλτική λειτουργία τους. Τα 5/6 της γηπεδούχου έληξαν Goal/Goal, ενώ η Εστορίλ μετράει δύο σερί Goal/Goal. Συν τοις άλλοις τα 3/5 τελευταία μεταξύ τους είχαν εκατέρωθεν γκολ. Στο 1.77 το Goal/Goal κατά μέσο όρο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ζιλ Βιθέντε - Εστορίλ: Goal/Goal (απόδοση 1.77), 22:15
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ