ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Έχουν… ψωμί οι μικρές κατηγορίες

Μπάλες σε δίχτυα σε ματς της MLS στην αναμέτρηση Όστιν - Λος Άντζελες Γκάλαξι
Μπάλες σε δίχτυα ©2021 MICHAEL THOMAS/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και ανάλυση με καρέ επιλογών από το πρόγραμμα της Παρασκευής.

Γυρνάνε στη δράση και οι μικρές της δεύτερης κατηγορίας της Ιταλίας. Η αγωνιστική ξεκινά με το Καταντζάρο – Λέκο. Θετική εντύπωση έκανε στον πρώτο γύρο η γηπεδούχος, στην επιστροφή στη Serie B μετά από 17 χρόνια. Βρίσκεται ψηλά για τα δεδομένα της. Η Λέκο είναι σκληρό καρύδι για όλους, μπορεί να της δημιουργήσει προβλήματα και θα επιλέξουμε το αμφίσκορο στο 1.80.

Δράση και στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, το πρώτο χρονικά ματς είναι αυτό ανάμεσα στην Έϊμπαρ και τη Σανταντέρ. Δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση στην Αθλέτικ Μπιλμπάο γηπεδούχος, χάνοντας με 0-3 για το κύπελλο. Τέσσερα ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, έμεινε στο 1-1 με τη Σπ. Χιχόν κι έπεσε στην 7η θέση. Θετικό το πρόσημο στον πρώτο γύρο (6η θέση) για τη Σανταντέρ, έκλεισε με σερί 6 αγώνων χωρίς ήττα, κερδίζοντας 2-0 την Ανδόρα. Αμφίρροπο ματς, έχει μπόλικη ισοπαλία και θα ρισκάρουμε με το Χ στο 3.60.

Τα πάντα για το στοίχημα στο matchmoney.com.gr

Στη σέντρα και η ολλανδική Eredivisie που ανοίγει την Παρασκευή με το Βάαλβαϊκ – Χέρακλες. Δύο ομάδες που θέλουν βαθμούς για τους δικούς τους λόγους, δύο ομάδες που σκέφτονται την επίθεση και όχι την άμυνα. Η Χέρακλες με νέο τεχνικό τιμ θα ψάξει για ένα καλό αποτέλεσμα, την ώρα που αυξάνεται η πίεση στον τεχνικό των γηπεδούχων. Λογικά ματς με φάσεις και γκολ. Πάμε με το αμφίσκορο στο 1.65.

Επιστροφή στη δράση στη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας. Θα ασχοληθούμε με ένα φαβορί που δίνεται σε καλή τιμή. Ο λόγος για την Καμπούρ, μια ομάδα που στοχεύει ψηλά και θέλει μια θέση στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. Αντίπαλός της η πολύ μέτρια Μάαστριχτ που δεν στοχεύει σε κάτι. Είχαν παίξει νωρίτερα στη σεζόν στην ίδια έδρα για το κύπελλο, με την Καμπούρ να κερδίζει με 4-1. Ο άσος πάνω από 1.50.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βάαλβαϊκ – Χέρακλες: G/G (απόδοση 1.65), 21:00
  • Καμπούρ - Μάαστριχτ: 1 (απόδοση 1.55), 21:00
  • Καταντζάρο - Λέκο: Goal/Goal (απόδοση 1.80), 21:30
  • Εϊμπαρ – Σανταντέρ: X (απόδοση 3.60), 21:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ