TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Έχουν πάρει φόρα οι Τίγρεις του Ερέρα

Ο Μιγκέλ Ερέρα τεχνικός της Τίγκρες
Ο Μιγκέλ Ερέρα © 2022 FERNANDO LLANO/ASSOCIATED PRESS

Η Τίγκρες ανεβαίνει παιχνίδι με παιχνίδι, φιλοξενείται αυτή τη φορά από τον αναμορφωτή της Ρικάρντο Φερέτι. Ποντάρισμα στο 1.90.

Το Κλαουσούρα στο Μεξικό συνεχίζεται με αμείωτο το ενδιαφέρον, οι ομάδες βήμα βήμα βρίσκουν τα πατήματά τους και μετά από από τις πρώτες αγωνιστικές προκύπτουν τα πρώτα συμπεράσματα, και ήδη ξεχωρίζουν κάποιες ομάδες. Μια από αυτές είναι η Τίγκρες που είναι από τις πιο ποιοτικές ομάδες της κατηγορίας, ειδικά από τη μέση και μπροστά. Μετά από έξι ματς έχει συγκεντρώσει 13 βαθμούς και απέχει 3 από την πρωτοπόρο Πατσούκα (επτά ματς). Το πρωτάθλημα σαφώς και έχει δρόμο.

Η Τίγκρες μετράει τέσσερις σερί νίκες και στο τελευταίο χρονικά ματς, έχει ανέβει επιθετικά, επιβεβαιώνει την ποιότητά της και στο τελευταίο χρονικά ματς κέρδισε την Ατλέτικο Σαν Λουίς εντός έδρας 2-1. Και οι τέσσερις νίκες συνδυάστηκαν με Goal/Goal για την ομάδα του Μιγκέλ Ερέρα που χτίζει μομέντουμ σταδιακά, έχοντας να διαχειριστεί και ένα βατό σχετικά πρόγραμμα.

Απόψε η Τίγκρες δοκιμάζεται στην έδρα της Χουάρες, ιδιαίτερο ματς, με συναισθηματική αξία για τον Ρικάρντο Φερέτι, αφού ο Βραζιλιάνος τεχνικός πέρασε δέκα χρόνια στην Τίγκρες και είναι ουσιαστικά ο αναμορφωτής της. Η Χουάρες όμως δεν είναι στα καλύτερά της. Έχει πολλή δουλειά ακόμα μπροστά του ο Βραζιλιάνος κόουτς. Στο τελευταίο χρονικά ματς η Χουάρες κόλλησε στο 0-0 εντός έδρας με τη Σάντος Λαγκούνα σ’ ένα ματς που πιο πολύ απειλήθηκε παρά απείλησε, ελάχιστες οι στιγμές που προσπάθησε να πάρει πρωτοβουλίες.

Προγνωστικά στοιχήματος

Τίθεται ζήτημα ποιότητας και φανέλας στην αναμέτρηση, εκτός από αυτό του μομέντουμ. Η τιμή νίκης της Τίγκρες πιέζεται, κυκλοφορεί πλέον στο 1.90, αλλά ακόμα και εκεί αγοράζεται. Δεκτόν, ιδιαίτερο ματς λόγω Φερέτι, αλλά ο Ερέρα διαθέτει ποιοτικές μονάδες από τη μέση και μπροστά, η Χουάρες δυσκολεύεται στο γκολ, ενώ ο Ζινιάκ είναι ξανά στα πάνω του.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χουάρες - Τίγκρες: 2 (απόδοση 1.90), 05:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ