TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Έχει το know how ο Έινσγουορθ για το 3.03

Ο Γκάρεθ Έινσγουορθ, τεχνικός της Γουίκομ
Ο Γκάρεθ Έινσγουορθ, τεχνικός της Γουίκομ © 2021 TIM IRELAND/ASSOCIATED PRESS

Στο Πόρτμαν Ρόουντ ο ΜακΚένα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της Ίπσουιτς, ωστόσο βρίσκει απέναντί του έναν πιο έμπειρο μάνατζερ. Παιχνίδι για γερά νεύρα το Ίπσουιτς - Γουίκομ, αξίζει το ρίσκο στο 3.03.

Έντονη πίεση παρατηρείται τις τελευταίες ώρες στο διπλό της Γουίκομ στο ματς με την Ίπσουιτς, το σημείο διατηρείται με νύχια και με δόντια κοντά στον τριπλασιασμό. Το Πόρτμαν Ρόουντ είναι παραδοσιακά δύσκολη έδρα, από τις “καυτές” της League One, ενώ η Ίπσουιτς έχει πάρει ανάσες, καθώς δεν έχει αγωνιστεί το τελευταίο δεκαήμερο.

Τελευταίο ματς αυτό με τη Σάντερλαντ που δέχτηκε αρκετή πίεση, αλλά πήρε το Χ (1-1). Ήταν να παίξει με την Τζίλιγχαμ, αλλά το ματς ματαιώθηκε λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στην αντίπαλη ομάδα. Ντεμπούτο απόψε για τον ΜακΚένα, ο 35χρονος τεχνικός που μέχρι πρόσφατα ήταν στο επιτελείο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει συνεργαστεί με τον Μουρίνιο και τον Σόλσκιερ έχει φέρει άλλον αέρα, έχει όμως και μια δύσκολη αποστολή μπροστά του, καθώς ο κόσμος της Ίπσουιτς είναι απαιτητικός και θέλει η ομάδα να τα δώσει όλα για την άνοδο.

Στο ανέβασμα βρίσκεται από την άλλη πλευρά η Γουίκομ, που έχει βγάλει ένα δύσκολο πρόγραμμα και στην τελευταία πεντάδα αγώνων τρέχει ρεκόρ 3-2-0. Έχει να παίξει από τις 11/12 και το 2-2 με τη Γουίμπλεντον που το πήρε με πέναλτι στο 90+6’ και ενώ η αντίπαλος πήρε κεφάλι στο σκορ στο 90+2’. Ήταν να παίξει με την Κέιμπριτζ, ωστόσο το ματς δεν έγινε λόγω κρουσμάτων στην αντίπαλη ομάδα. Μοναδική απουσία που ξεχωρίζει αυτή του χαφ Γουίλερ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Αμφότερες πήραν ανάσες και δεν καταπονήθηκαν στο εορταστικό πρόγραμμα, ενώ ο κορονοϊός δεν τις ταλαιπώρησε ιδιαίτερα όπως έγινε με πολλές ομάδες της κατηγορίας. Ο ΜακΚένα θα φέρει άλλη αύρα στο Πόρτμαν Ρόουντ και μπορεί να βάλει σε σωστή πορεία την ομάδα. Το αποψινό τεστ είναι όμως πολύ δύσκολο. Ο Έινσγουορθ έχει χτίσει μια καλοστημένη ομάδα, με πειθαρχία, τσαγανό, που δεν παρατάει τα ματς και ιδιαίτερα ποιοτική. Γνωρίζει καλύτερα την κατηγορία και είναι πιο έμπειρος μάνατζερ. Δεν έλαχε και ο καλύτερος δυνατός αντίπαλος στον ΜακΚένα. Στο 3.03 το διπλό, αξίζει το ρίσκο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ίπσουιτς - Γουίκομ: 2 (απόδοση 3.03), 21:45
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ