ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Έχει την έδρα για το 1.78 η Βελέζ

Ο Ματίας ντε λος Σάντος της Βελέζ πανηγυρίζει γκολ κόντρα στη Νασιονάλ στο Copa Libertadores
Ο Ματίας ντε λος Σάντος της Βελέζ πανηγυρίζει γκολ © 2022 MATILDE CAMPODONICO/ASSOCIATED PRESS

Στο Αμαλφιτάνι η Βελέζ φιλοξενεί την Πλατένσε για τη δεύτερη αγωνιστική στη Liga Profesional στην Αργεντινή με στόχο τη νίκη και μια καλύτερη εμφάνιση από αυτή της πρεμιέρας. Ποντάρισμα στο 1.78.

Η Βελέζ βρίσκεται πλέον στην εποχή Μεδίνα. Ο Ουρουγουανός έχει το δικό του κίνητρο, καθώς θα θέλει να αποδείξει την ικανότητά του μετά από την κριτική που δέχτηκε κατά το πέρασμά του στην Ιντερνασιονάλ. Σε ό,τι αφορά στην ειδική βαθμολογία η Βελέζ είναι 16η και από τη δεκάδα που οδηγεί στο Copa Sudamericana η διαφορά είναι στους 5, δεν είναι απλησιάστη η Σαρμιέντο και ο Μεδίνα ποντάρει πολλά στο Αμαλφιτάνι που είναι από τις καυτές έδρες της κατηγορίας.

Στην πρεμιέρα ήταν σχετικώς υποτονική κόντρα στην Πατρονάτο, πήρε το 1-1. Προηγήθηκε στο πρώτο τέταρτο, αλλά λίγο πριν την ανάπαυλα δέχτηκε την ισοφάριση με πέναλτι. Μεσοβδόμαδα πήρε τη νίκη στο Κύπελλο κόντρα στην αδύναμη Ιντεπεντιέντε Ριβαντάβια, σε μια αναμέτρηση που έδειξε θετικότερα στοιχεία, έκανε την πρώτη νίκη με τον Μεδίνα στον πάγκο με 1-0, αν και θα μπορούσε να πετύχει και άλλο τέρμα. Δεν εντυπωσίασε κιόλας, αλλά θα χρειαστεί χρόνος, ενώ η ομάδα βρίσκεται σε στάδιο που συνθέτει το παζλ ακόμα.

Τα πράγματα στην Πλατένσε είναι δύσκολα, η ομάδα εδώ και καιρό δέχεται με μεγάλη συνέπεια γκολ και φάσεις, στην ειδική βαθμολογία παλεύει με τον υποβιβασμό και ορισμένοι δεν βλέπουν τον κίνδυνο αυτόν μπροστά τους, ίσα ίσα εκτιμούν ότι η ομάδα πείθει και βρίσκεται στο σωστό δρόμο. Στην πρεμιέρα κέρδισε εντός έδρας τη Γοδόι. Το 2-1 δεν τα λέει όλα, ήρθε με ανατροπή και χάρη σε δύο πέναλτι και αρκετή δόση τύχης. Δεν άξιζε τη νίκη.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Βελέζ έχει την έδρα και την ποιότητα για να πάρει το ματς (00:00 LIVE από το SPORT24 ), ο Μεδίνα δεν θα κάνει ολικό ροτέισον παρότι ακολουθεί μεσοβδόμαδη αγωνιστική. Η Πλατένσε δίνει την ίδια στιγμή πολλά δικαιώματα. Το Αμαλφιτάνι είναι δυνατή έδρα και η Βελέζ εκεί μέσα μετράει τρεις νίκες στη σειρά. Στο 1.78 ο άσος.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βελέζ - Πλατένσε: 1 (απόδοση 1.78), 00:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ