TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Έχει κόμπλεξ η Ατλέτικο Μινέιρο, ποντάρισμα στο 2.15

Hulk of Brazil's Atletico Mineiro connects a shot during a Copa Libertadores Group G soccer match against Venezuela's Caracas FC at the Universidad Central de Venezuela stadium in Caracas, Venezuela, Thursday, April 4, 2024. (AP Photo/Matias Delacroix)
Hulk of Brazil's Atletico Mineiro connects a shot during a Copa Libertadores Group G soccer match against Venezuela's Caracas FC at the Universidad Central de Venezuela stadium in Caracas, Venezuela, Thursday, April 4, 2024. (AP Photo/Matias Delacroix) © 2024 MATIAS DELACROIX/ASSOCIATED PRESS

Ντέρμπι με έντονη αντιπαλότητα στο Μπέλο Οριζόντε, η Ατλέτικο Μινέιρο κοντράρεται με την Κρουζέιρο. Ο Ντενίς Μάρκο ποντάρει στο 2.15.

Η Serie A στη Βραζιλία έχει ξεκινήσει με υψηλές προσδοκίες και αναμένεται ένα από τα πιο αμφίρροπα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών με βάση τα όσα έδειξαν οι ομάδες στον σχεδιασμό τους και στα πολιτειακά πρωταθλήματα. Στο αποψινό πρόγραμμα δεσπόζει το ντέρμπι μίσους μεταξύ Ατλέτικο Μινέιρο και Κρουζέιρο.

Από δύο σερί ισοπαλίες προέρχεται η γηπεδούχος. Μετά το 0-0 με την Κορίνθιανς, δεν είδε την μπανανόφλουδα κόντρα στην Κρισιούμα και παρά τον κυριαρχικό χαρακτήρα της δεν κατάφερε να την υποτάξει και έφερε το 1-1. Άλλη κλάση σαφώς η Ατλέτικο ενώ και ο Σκάρπα είναι σε καλή κατάσταση εδώ και καιρό.

Η Κρουζέιρο από την πλευρά της δεν ντούμπλαρε τις νίκες. Μετά το σπουδαίο 3-2 στην έδρα της επί της Μποταφόγκο, έμεινε στο 1-1 με τη Φορταλέζα εκτός έδρας, παρότι δεν μπήκε με ιδιαίτερη θέρμη, αλλά όσο περνούσε η ώρα διάβαζε σωστά το ματς, θετικό το αποτέλεσμα, αφού τέθηκε αντιμέτωπη κόντρα σε ένα καλοδουλεμένο σύνολο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Μεγάλη η κλάση της Ατλέτικο, αλλά έχει αποκτήσει κόμπλεξ κόντρα στη Ζέρο. Δεν μασάει η φιλοξενούμενη, το έδειξε και στους τελικούς του Μινεϊράο, παρότι έχασε με συνολικό σκορ 5-3. Μέσα στην έδρα της Ατλέτικο μπόρεσε να πάρει το 2-2 μάλιστα, παρότι στο 26’ έχανε 2-0. Ενώ τελευταία έχει βγάλει δύο διπλά και ένα Χ εκεί μέσα. Τσιμπημένες οι τιμές του Goal/Goal. 6/7 μετράει η γηπεδούχος πρόσφατα, όπως και η φιλοξενούμενη.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ατλέτικο Μινέιρο - Κρουζέιρο: Goal/Goal (απόδοση 2.15), 03:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ BIG GAMES BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ