ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά στοιχήματος: Έχει αλλού το μυαλό της η Ρίβερ Πλέιτ, αξίζει το 2.22

Ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο σε ματς της Ρίβερ Πλέιτ κόντρα στη Ράσινγκ στο Μονουμεντάλ
Ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο © 2022 GUSTAVO GARELLO/ASSOCIATED PRESS

Η Ρίβερ Πλέιτ εν μέσω των αγώνων με τη Βελέζ για το Copa Libertadores δοκιμάζεται στην έδρα της Ουρακάν και τα δεδομένα του αγώνα οδηγούν στο 2.22.

Το Copa Libertadores είναι ο διακαής πόθος του Γκαγιάρδο, ποτέ δεν το έχει κρύψει, το θέλει όσο τίποτε, περισσότερο ίσως και από την ίδια τη διοίκηση της Ρίβερ. Τα πράγματα όμως δεν πάνε βάσει πλάνου. Στην αργεντίνικη μονομαχία για τους "16" τα βρήκε σκούρα κόντρα στη Βελέζ, έχασε εκτός έδρας 1-0 και δίχως να πιάσει καλή απόδοση, θα μπορούσε να δεχτεί και άλλο γκολ όπως πήγαινε το ματς. Έκδηλος ο προβληματισμός, δεν ήταν η εμφάνιση που ήθελαν οι Εκατομμυριούχοι.

Απόψε πάνε να αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την Ουρακάν (03:00 LIVE από το SPORT24), μια αναμέτρηση που δεν τους πολυαπασχολεί στη φάση που βρίσκεται το πρωτάθλημα. Είναι νωρίς εξάλλου. Ο Γκαγιάρδο θα κάνει ολικό ροτέισον, θα ανακατέψει για τα καλά την τράπουλά του, δεν την παίρνει αλλιώς, αφού η ρεβάνς είναι μεσοβδόμαδα.

Η Ουρακάν μετά από 5 αγωνιστικές μετράει ρεκόρ 2-2-1 και στην ειδική βαθμολογία είναι στο κόλπο του Copa Sudamericana. Έχασε στην πρεμιέρα και από εκεί και πέρα ακολούθησαν 2 νίκες και 2 ισοπαλίες. Στο τελευταίο χρονικά ματς κέρδισε 1-0 εκτός έδρας την Κολόν σε μια ζόρικη έδρα, με την ομάδα της Σάντα Φε πάντως να κάνει ροτέισον λόγω υποχρεώσεων στο Copa Sudamericana.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Ρίβερ Πλέιτ δεν έχει τον χρόνο και τη διάθεση ώστε να επικεντρωθεί στο αποψινό ματς, δεν έχει σκοπό να σπαταλήσει ενέργεια και να χαλαστεί σ’ ένα ματς που δεν είναι προτεραιότητα. Η Ουρακάν είναι σφιχτή ομάδα, κάνει φάσεις, αλλά δεν είναι στον απαιτούμενο βαθμό ώστε να πάμε με τον ξερό άσο και ας θέλγει. Τελευταία μεταξύ τους συνάντηση πέρσι τον Αύγουστο που έληξε 1-1 στο Μονουμεντάλ, κάτι τέτοιο περιμένουμε και απόψε. Κάτι σε 1-1, 2-1 το βλέπουμε το παιχνίδι. Είναι πολύ σκληρή ομάδα η Ουρακάν, σαφώς και θα πάει να χτυπήσει το ματς, έχει δυνατότητες και μονάδες ώστε να πάρει κάτι από το ματς. Στο 2.22 το συνδυαστικό στοίχημα 1Χ & over 1,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ουρακάν - Ρίβερ Πλέιτ: 1Χ & over 1,5 (απόδοση 2.22), 03:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ