TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Δύσκολα τα πράγματα για την Κυρία χωρίς τον Βλάχοβιτς

Ο Μάσιμο Αλέγκρι σε ντέρμπι της Serie A μεταξύ της Γιουβέντους και της Μίλαν | 22 Οκτωβρίου 2023
Ο Μάσιμο Αλέγκρι σε ντέρμπι της Serie A μεταξύ της Γιουβέντους και της Μίλαν | 22 Οκτωβρίου 2023 @2023 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Παιχνίδι με δύο στοιχήματα στο 1.95 και στο 3.20 κάνει για απόψε ο Λάμπρος Μπαλάφας.

Η Ίντερ κάνει πλάκα στην Ιταλία, πλησιάζει η στιγμή που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα και μαθηματικά. Από εκεί και κάτω το ενδιαφέρον είναι ζωηρό, ειδικά η μάχη για την 4η θέση. Η Γιουβέντους σαν να έχει χάσει τον προσανατολισμό της μετά την απώλεια του τίτλου, αλλά οι δυνατότητές της δεν ήταν για κάτι παραπάνω.

Θα έχει ενδιαφέρον πως θα κλείσει τη σεζόν, μετράει μόλις μία νίκη στα 6 τελευταία ματς! Και σαν να μην έφτανε αυτό, σήμερα θα φιλοξενήσει την Αταλάντα χωρίς τον πρώτο της σκόρερ, Βλάχοβιτς.

Μιλάμε για το σημείο αναφοράς όχι μόνο στο σκοράρισμα (15 γκολ) αλλά γενικότερα στο παιχνίδι της. Η Αταλάντα έπαιξε και την Πέμπτη για το Europa League, πήρε 1-1 από τη Σπόρτινγκ στη Λισαβόνα και στο μυαλό της θα έχει και την ρεβάνς που ακολουθεί αυτή την εβδομάδα. Ο Γκασπερίνι λογικά θα φρεσκάρει την ομάδα του, αλλά έτσι κι αλλιώς μιλάμε για μια ομάδα που στηρίζεται στη συνολική δουλειά και όχι σε μία, δύο, μονάδες.

Έχει τον τρόπο να απαντήσει η Ρεάλ

Πριν μια εβδομάδα έγινε χαμός στην Ισπανία με το σφύριγμα της λήξης από τον Μανθάνο στο Μεστάγια (Βαλένθια - Ρεάλ 2-2) τη στιγμή που η μπάλα ήταν στον αέρα και μετά κατέληξε στα δίχτυα των Νυχτερίδων από τον Μπέλινγχαμ. Ο διαιτητής τιμωρήθηκε και η ζωή συνεχίζεται.

Μπαρτσελόνα και Τζιρόνα νίκησαν και μείωσαν την απόσταση από τη Ρεάλ Μαδρίτης, η πρωτοπόρος υποδέχεται σήμερα την Θέλτα και θα προσπαθήσει να επαναφέρει την απόσταση ασφαλείας.

Έπαιξε και μεσοβδόμαδα για το Champions League, δυσκολεύτηκε αρκετά από την Λειψία, τελικά τα κατάφερε και προκρίθηκε.

Σήμερα η Βασίλισσα φιλοξενεί τη Θέλτα, η οποία παραμένει χαμηλά στον πίνακα, αλλά την προηγούμενη αγωνιστική νίκησε την Αλμερία και πήρε μια ανάσα. Βέβαια, δεν πρέπει να της άρεσε η χθεσινή επικράτηση της Κάντιθ επί της Ατλέτικο, γιατί η απόσταση από τη ζώνη του υποβιβασμού είναι μόλις 2 βαθμοί. Ο Μπενίτεθ θα έχει ξανά τον αρχηγό του Ιάγο Άσπας και θα ποντάρει πάνω του το επιθετικό παιχνίδι της ομάδας του. Η Ρεάλ δεν θα έχει τον τιμωρημένο Μπέλινγχαμ, αλλά οι λύσεις περισσεύουν στην ομάδα του Αντσελότι.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Γιουβέντους δεν έχει κερδίσει την Αταλάντα στα 4 τελευταία μεταξύ τους στο Τορίνο, αν συνυπολογίσουμε και την απουσία του Βλάχοβιτς το βλέπω δύσκολο να συμβεί και σήμερα. Περίεργο ματς, μπορεί να πάει παντού, δύσκολο το σημείο, επιλέγω 2-3 γκολ στο 1.95.

Η Ρεάλ θα προσπαθήσει να απαντήσει στα γεγονότα της προηγούμενης αγωνιστικής, αναμένω φουλ επιθετική στρατηγική κόντρα στην Θέλτα, η οποία βέβαια με τον Άσπας θα έχει τις στιγμές της. Επιλέγω 1 & Goal/Goal στο 3.20.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γιουβέντους - Αταλάντα: 2-3 γκολ (απόδοση 1.95), 19:00
  • Ρεάλ Μαδρίτης - Θέλτα: 1 & Goal/Goal (απόδοση 3.20), 19:30
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ