ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Δύο φαβορί και ένα αμφίσκορο

Το γήπεδο της Σουίντον
Το γήπεδο της Σουίντον © 2022 AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Την τιμητική τους έχουν οι Αγγλιδούλες στο κουπόνι της Τρίτης, η εμβόλιμη αγωνιστική σε Λιγκ 1 και Λιγκ 2 βγάζει επιλογές.

Σε πρώτο πλάνο το Καρλάιλ – Μπάρνσλι. Το έχει πάρει πια απόφαση η πρώτη πως θα υποβιβαστεί, το -16 από την παραμονή είναι γιγάντιο και η φόρμα της δεν προϊδεάζει για κάποιο θαύμα (σερί 1-0-10).

Από ηχηρή κατραπακιά προέρχεται η Μπάρνσλι, απρόσμενο το 1-5 από τη Λίνκολν. Πρόκειται πάντως μόλις για τη 2η ήττα της από τα μέσα Νοεμβρίου (!), επομένως θα ήταν υπερβολικό να την κρίνει αυστηρά κανείς. Συνεχίζει στο κυνήγι της απευθείας ανόδου και η αναμέτρηση με την ουραγό Καρλάιλ αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για άμεση αντίδραση. Σημαντικό να αναφερθεί πως η Μπάρνσλι είναι η κορυφαία ομάδα της κατηγορίας στον δρόμο (10-6-1). Μια χαρά το διπλό στο 1.70.

Βρες εδώ τις τελευταίες αναλύσεις αγώνων.

Από τη League 2 η δεύτερη επιλογή και το Σουίντον – Άκρινγκτον. Τουλάχιστον αμήχανο το κλίμα στη φιλοξενούμενη, η οποία απομάκρυνε προ εβδομάδας τον εμβληματικό Τζον Κόουλμαν, τον άνθρωπο δηλαδή που τη μανάτζαρε σε 23 από τις τελευταίες 25 σεζόν της και τη μονιμοποίησε στις επαγγελματικές κατηγορίες. Με υπηρεσιακό τεχνικό, απουσίες και περίεργο κλίμα συνεχίζει, πηγαίνει εδώ σε μία που δεν της φέρνει και τις καλύτερες αναμνήσεις (σερί 1-0-3). Μετρά γενικότερα και τέσσερις σερί ήττες, που την απομάκρυναν σημαντικά από την 7άδα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αδιάφορη φαινομενικά η Σουίντον, η οποία όμως έδειξε ενθαρρυντικά δείγματα στην έδρα της πρωτοπόρου Μάνσφιλντ, αν και έχασε με 2-3. Πηγαίνει ολοταχώς και προς το χειρότερο φίνις της ιστορίας, κάτι που άπαντες στις τάξεις της θα θελήσουν σίγουρα να αποφύγουν. Κλικ στον άσο στο 1.80, η Σουίντον μπορεί να εκμεταλλευτεί το περίεργο κλίμα της Άκρινγκτον.

Κλείνω με μια αγορά τερμάτων από το Μπόλτον – Όξφορντ. Απλή η λογική εδώ, οι δύο ομάδες σκοράρουν και δέχονται γκολ με συνέπεια, χαρακτηριστικό το γεγονός πως η Μπόλτον μετρά εννιά Goal/Goal στα τελευταία 11 ματς και η Όξφορντ μετρά 14 στα τελευταία 16.

Μέσα σε όλα αυτά, οι γηπεδούχοι θα ψάξουν άμεση αντίδραση για την γκέλα στο Έξετερ (2-2), ενώ η Όξφορντ θα κοιτάξει να μπει ξανά στην 6άδα και να βελτιώσει την πρόσφατη αρνητική της φόρμα (δύο νίκες στα τελευταία 11 ματς). Παίζεται το Goal/Goal στο 1.80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Καρλάιλ – Μπάρνσλι: 2 (απόδοση 1.70), 21:45
  • Σουίντον – Άκρινγκτον: 1 (απόδοση 1.80), 21:45
  • Μπόλτον – Όξφορντ: Goal/Goal (απόδοση 1.80), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ