ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Αγγλία: Δυάδα από τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας

Grimsby Town players gather together on the pitch before the start of the English FA Cup quarterfinals soccer match between Brighton & Hove Albion and Grimsby Town at the AMEX Stadium in Brighton, England, Sunday, March 19, 2023. (AP Photo/David Cliff)
Grimsby Town players gather together on the pitch before the start of the English FA Cup quarterfinals soccer match between Brighton & Hove Albion and Grimsby Town at the AMEX Stadium in Brighton, England, Sunday, March 19, 2023. (AP Photo/David Cliff) © 2023 AP PHOTO/DAVID CLIFF

 Εμβόλιμη αγωνιστική στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας σήμερα Τρίτη, όπου πλέον η σεζόν μπαίνει στην τελική της ευθεία.

Κρόουλι – Νοτς Κάουντι. Η Νοτς Κάουντι, μαζί με τη Ρέξαμ, είναι οι δυο ομάδες με το μεγαλύτερο μπάτζετ στη φετινή Leauge 2 και το καλοκαίρι ξεκίνησε ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο. Τα πράγματα όμως δεν πήγαν καθόλου καλά και πλέον η Νοτς Κάουντι βρίσκεται πρακτικά εκτός στόχων. Στη 15η θέση της βαθμολογίας, στο -19 από την αυτόματη άνοδο και στο -8 από τα πλέι οφ.

Η Κρόουλι, από την άλλη, ξεκίνησε τη σεζόν ως ένα από τα φαβορί για τον υποβιβασμό, αλλά τα πράγματα κι εδώ εξελίχθηκαν πολύ διαφορετικά σε σχέση με τις εκτιμήσεις του καλοκαιριού: 11η η Κρόουλι, πολύ μακριά από την ουρά και μόλις στο -3 από τα πλέι οφ.

Η κατάσταση των δύο ομάδων αντανακλάται και στη φόρμα τους. Όπου η Κρόουλι είναι σε πολύ καλή τροχιά, με ρεκόρ 4-1-1 στα τελευταία της έξι ματς, την ώρα που η Νοτς Κάουντι μετρά τέσσερις σερί ήττες και ρεκόρ 1-2-7 στα τελευταία της δέκα.

Με όλα αυτά, θα περίμενε κανείς ότι αν μη τι άλλο το φαβορί στο σημερινό ματς θα ήταν ο άσος. Η αγορά όμως έχει μείνει στις καλοκαιρινές εκτιμήσεις και στη θεωρητική ανωτερότητα της Νοτς Κάουντι και προσφέρει τον άσο σε αποδόσεις αουτσάιντερ στο 2.70.

Βρες εδώ τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος.

Γκρίμσμπι – ΜΚ Ντονς. Παιχνίδι επίσης για τη League 2 ανάμεσα σε δύο ομάδες διαφορετικής ταχύτητας και διαφορετικών στόχων. Η ΜΚ Ντονς πρωταγωνιστεί στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 4η θέση, κρατώντας στο χέρι της τα πλέι οφ και κυνηγώντας την τριάδα και την αυτόματη άνοδο, από την οποία βρίσκεται μόλις στο -2. Από την άλλη, για την Γκρίμσμπι η σεζόν δεν πήγε καθόλου καλά και πλέον μοναδικός στόχος είναι να αποφύγει τις περιπέτειες, καθώς είναι στην 21η θέση της βαθμολογίας και στο +5 από τον υποβιβασμό.

4-1-1 η φόρμα της ΜΚ Ντονς, που μεταξύ άλλων σε αυτή την εξάδα έβγαλε διπλό στην έδρα της πρωτοπόρου Μάνσφιλντ, και μόλις μία νίκη, από την άλλη, στα τελευταία δέκα παιχνίδια για την Γκρίμσμπι, που έχει πρόσφατο ρεκόρ 1-4-5.

Στο 2.30 παίζει εδώ το διπλό και παρότι δεν θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε απόδοση που βγάζει μάτι, αν μη τι άλλο είναι απόλυτα αποδεκτή.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κρόουλι – Νοτς Κ.: 1 (απόδοση 2.70) 21:45
  • Γκρίμσμπι – ΜΚ Ντονς: 2 (απόδοση 2.30) 21:45
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ