ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Δυάδα στο 4.60

Racing Club coach Fernando Gago gives instructions to his player during a local tournament soccer match against River Plate at Presidente Peron stadium in Buenos Aires, Argentina, Sunday, Oct. 23, 2022. (AP Photo/Gustavo Garello)
Racing Club coach Fernando Gago gives instructions to his player during a local tournament soccer match against River Plate at Presidente Peron stadium in Buenos Aires, Argentina, Sunday, Oct. 23, 2022. (AP Photo/Gustavo Garello) © 2023 GUSTAVO GARELLO/ASSOCIATED PRESS

Μια ετερόκλητη δυάδα από το αγγλικό FA Cup και τη μεξικάνικη Clausura βγάζει το πρόγραμμα της Παρασκευής.

Μπρίστολ Σίτι – Νότιγχαμ. Παιχνίδι για τον 4ο γύρο του FA Cup, ανάμεσα σε μια ομάδα Championship και μία Premier. Δεν συζητάμε βέβαια το ποια είναι καλύτερη ομάδα, όμως το FA Cup έχει τους δικούς του νόμους. Η Μπρίστολ Σίτι ήταν από τις ομάδες που κέρδισαν τις εντυπώσεις στον 3ο γύρο, πετώντας έξω από τη συνέχεια του θεσμού τη Γουέστ Χαμ: 1-1 στο πρώτο παιχνίδι στο Λονδίνο και νίκη 1-0 στον επαναληπτικό στο Μπρίστολ. Κι όταν βέβαια πετάς εκτός τη Γουέστ Χαμ, δεν έχεις λόγο να φοβηθείς τη Νότιγχαμ.

Μια Νότιγχαμ που στον προηγούμενο γύρο έφτυσε αίμα να περάσει την Μπλάκπουλ (ομάδα της League 1), μένοντας στο 2-2 στο πρώτο παιχνίδι στο Νότιγχαμ και παίρνοντας τελικά την πρόκριση στην παράταση στον επαναληπτικό στο Μπλάκπουλ. Και η οποία Νότιγχαμ βέβαια αυτή την περίοδο γενικά δεν είναι στα καλύτερά της, καθώς βρίσκεται μόλις στη 16η θέση και έχει μπλέξει στη μάχη της παραμονής, ενώ, ίσως σημαντικότερο, έχει μπει στο μικροσκόπιο της Premier League για παραβάσεις του FFP, μια διαδικασία που δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε αφαίρεση βαθμών.

Βρες εδώ τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος

Τιχουάνα – Γουαδαλαχάρα. Η μεξικάνικη Clausura έκανε σέντρα πριν από δέκα μέρες και, σε ένα παραδοσιακά πολύ ανοιχτό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, ακόμη φυσικά δεν έχουν διαμορφωθεί ξεκάθαρα δεδομένα. Αν δει κανείς απλά αυτή των πρώιμη βαθμολογία, θα δει ότι τόσο η Τιχουάνα όσο και η Γουαδαλαχάρα έχουν ξεκινήσει πολύ μέτρια, αμφότερες με μία ήττα και μία ισοπαλία στα δύο πρώτα τους παιχνίδια. Αλλά στο στοίχημα βέβαια, περισσότερα από τα αποτελέσματα, έχει σημασία η εικόνα της κάθε ομάδας μέσα στο γήπεδο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Τιχουάνα λοιπόν στην πρώτη αγωνιστική υποδέχθηκε την Αμέρικα, η οποία όμως κατέβηκε σε εκείνο το ματς με τα δευτερότριτα και νεαρούς, καθώς οι βασικοί της ξεκίνησαν αργότερα προετοιμασία και δεν ήταν έτοιμοι. Η Τιχουάνα έχασε 0-2 από τα… πιτσιρίκια της Αμέρικα και στη συνέχεια τη δεύτερη αγωνιστική πήρε μεν το 0-0 στην Άτλας, αλλά σε ένα ματς όπου κυριολεκτικά κρεμάστηκε από τα δοκάρια (2,47-0,29 xGoals!). Αντίθετα, η Γουαδαλαχάρα έμεινε στο πρώτο της ματς στο 1-1 εντός έδρας με τη Σάντος, στο οποίο όμως πολύ εύκολα θα μπορούσε να νικήσει (68-33 κατοχή, 17-9 τελικές, 1,91-1,38 xGoals).

Και τη δεύτερη αγωνιστική έχασε μεν 1-0 στο εκτός έδρας με την Τίγκρες (που έχει πάρει ήδη κεφάλι στη βαθμολογία, έχοντας παίξει τρία παιχνίδια και έχοντας κάνει τρεις νίκες), αλλά σε ματς όπου ήταν καλύτερη και αδικείται εμφανώς από το αποτέλεσμα (0,92-1,54 τα xGoals υπέρ της Γουαδαλαχάρα). Σε τιμές αουτσάιντερ που αγγίζουν το 3,00 το διπλό και στοιχηματικά αποτελεί μια χαρά επιλογή.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπρίστολ Σ. – Νότιγχαμ: 1 DNB (απόδοση 2,30) 21:45
  • Τιχουάνα – Γουαδαλαχάρα: 2 DNB (απόδοση 2,00) 05:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ