ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Δυάδα στο 3.35

Alaves fans cheer before the start of the Copa del Rey final soccer match between Barcelona and Alaves at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Spain, Saturday, May 27, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Alaves fans cheer before the start of the Copa del Rey final soccer match between Barcelona and Alaves at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Spain, Saturday, May 27, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) © 2023 FRANCISCO SECO/ASSOCIATED PRESS

Δυάδα στο 3.35 από το βραδινό πρόγραμμα της Παρασκευής.

Σαμπντόρια – Πάρμα. Σαμπντόρια και Πάρμα είναι χωρίς καμία αμφιβολία τα δύο μεγάλα ονόματα στη φετινή Serie Β. Η πορεία τους όμως είναι διαμετρικά αντίθετη. Η Πάρμα είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας, πρωτοπόρος στη βαθμολογία με 42 πόντους, 4 μπροστά από τη Βενέτσια και την Κόμο, και το πιθανότερο είναι τον Μάιο να επιστρέψει στη Serie A ύστερα από τρία χρόνια απουσίας. Από την άλλη, η Σαμπντόρια, που υποβιβάστηκε πέρυσι, δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στις ιδιαίτερες συνθήκες και στα νέα δεδομένα. Και έτσι βρίσκεται μόλις στη 14η θέση του πίνακα με 23 πόντους, 5 μακριά τόσο από τα playoffs όσο όμως και από τα μπαράζ υποβιβασμού.

Οριακό φαβορί δίνεται το διπλό της Πάρμα, που σίγουρα θα ήταν πολύ πιο χαμηλά αν η Σαμπντόρια δεν λεγόταν… Σαμπντόρια.

Βρες εδώ τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος

Αλαβές – Κάδιθ. Με κρίσιμο ματς στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας ανοίγει η αυλαία στην αγωνιστική της La Liga: 13η η Αλαβές με 20 πόντους, 18η και εντός ζώνης υποβιβασμού με 15 η Κάδιθ. Η Αλαβές είναι γενικώς σε καλή κατάσταση και προέρχεται από δύο δυνατά αποτελέσματα: 1-1 στο Σοσιεδάδ με τη Ρεάλ και μεγάλο διπλό 3-2 στη Σεβίλλη. Μεσοβδόμαδα βέβαια η Αλαβές είχε και κύπελλο, αλλά έδειξε εμφανή αδιαφορία εν όψει του εξάποντου με την Κάδιθ, κάνοντας πολλές αλλαγές και χάνοντας στο χαλαρό 2-0 στο Μπιλμπάο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Κάδιθ από την άλλη είναι σε πολύ δύσκολο φεγγάρι: από δύο καθαρές και άσχημες ήττες (2-0 στη Γρανάδα, 1-4 από τη Βαλένθια) και χωρίς νίκη εδώ και τεσσερισήμισι μήνες, από την 1η Σεπτεμβρίου. Και υπό αυτές τις συνθήκες δεν κάνει καμία εντύπωση ότι τα ρεπορτάζ θέλουν τον Σέρχιο να μετρά κυριολεκτικά ώστε στον πάγκο της και να μην έχει ήδη αντικατασταθεί επειδή ακόμη δεν έχει βρεθεί ο διάδοχος.

Στο 1,80 είναι ο άσος της Αλαβές, αν μη τι άλλο μια τίμια τιμή.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σαμπντόρια – Πάρμα: 2 DNB (απόδοση 1,85), 21:30
  • Αλαβές – Κάδιθ: 1 (απόδοση 1,81), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ