ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Δυάδα στις 22:00

Ο Ζορντάν Βερτού της Μαρσέιγ σε στιγμιότυπο κόντρα στη Λιόν για τη Ligue 1 2023-2024 στο "Βελοντρόμ", Μασσαλία | Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023
Ο Ζορντάν Βερτού της Μαρσέιγ σε στιγμιότυπο κόντρα στη Λιόν για τη Ligue 1 2023-2024 στο "Βελοντρόμ", Μασσαλία | Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023 © 2023/DANIEL COLE/AP IMAGES

Μια δυάδα άσων από τη ζώνη των 22:00 του Europa και του Conference League, κυνηγώντας τις νίκες δύο μεγάλων ονομάτων που χρειάζονται μόνο… νίκες.

Μαρσέιγ – Σαχτάρ. Τη φετινή Μαρσέιγ, λόγω του καλοκαιρινού ζευγαρώματος με τον Παναθηναϊκό και τη συνύπαρξή τους στους ομίλους με την ΑΕΚ, την ξέρουμε όλοι πολύ καλά. Και δεν χρειάζεται να ξαναπούμε ότι η σεζόν της στράβωσε από πολύ νωρίς κι από κει και πέρα φάνηκε γρήγορα ότι δεν πρόκειται να διορθωθεί, μόνο με μπαλώματα και για ό,τι καλύτερο. Κι έτσι, μετά τον Μαρθελίνο, πλέον αποτελεί παρελθόν και ο Γκατούζο, που πλήρωσε τα έξι σερί ματς στο πρωτάθλημα χωρίς νίκη (0-4-2), αλλά και το 2-2 στο πρώτο ματς με τους Ουκρανούς στο Αμβούργο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Πάνω πάντως σε αυτή τη νέα αλλαγή προπονητή, με τον έμπειρο Ζαν Λουί Γκασέ να αναλαμβάνει άμεσα ως το καλοκαίρι, μπορούμε να κοιτάξουμε προς τον άσο του 1,75. Μια (ακόμη) αλλαγή προπονητή προφανώς δεν αρκεί για τη φετινή Μαρσέιγ, όμως μία πρόσκαιρη ανάκαμψη είναι λογικό να την περιμένουμε, οι Γάλλοι είναι σαφώς σε υψηλότερο ποιοτικό επίπεδο από τους Ουκρανούς και έχουν απόλυτη ανάγκη τη νίκη, αφού δεν μπόρεσαν να πάρουν προβάδισμα στο πρώτο ματς.

Βρες εδώ τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος.

Άιντραχτ Φρ. – Ουνιόν Σ.Ζ. Όπως και στο Μαρσέιγ – Σαχτάρ και εδώ είχαμε ισοπαλία στο πρώτο ματς, επίσης με 2-2, και η πρόκριση θα κριθεί στη Γερμανία. Η Ουνιόν, πλέον το έχει αποδείξει, είναι πολύ οργανωμένη ομάδα που παλεύει όλα τα ματς και δεν είναι να την υποτιμάς, όμως σε κάθε περίπτωση σαφώς και υπολείπεται ποιοτικά της Άιντραχτ.

Για τους Γερμανούς το ζητούμενο δεν είναι απλώς η πρόκριση ή μια καλή πορεία, αλλά το τέλος του δρόμου και ο τελικός της OPAP Arena, και σαφώς έχουν τον πρώτο λόγο μέσα στην έδρα τους. Και το 2,00+ του άσου δείχνει μάλλον γενναιόδωρο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μαρσέιγ – Σαχτάρ: 1 (απόδοση 1,75) 22:00
  • Άιντραχτ Φρ. – Ουνιόν Σ.Ζ.: 1 (απόδοση 2,05) 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ