ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Δυάδα με Ζότα και Μπεν Γεντέρ στο 4.77

Ο Ντιόγκο Ζότα πανηγυρίζει το νικητήριο πέναλτι στον προημιτελικό του Λιγκ Καπ με τη Λέστερ στις 22 Δεκεμβρίου
Ο Ντιόγκο Ζότα πανηγυρίζει το νικητήριο πέναλτι στον προημιτελικό του Λιγκ Καπ με τη Λέστερ Ⓒ 2022 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Με τους Μανέ και Σαλάχ στο Κόπα Άφρικα, αναμένεται να βγει ο Ντιόγκο Ζότα μπροστά για τη Λίβερπουλ. Δυνατή επιστροφή ο Μπεν Γεντέρ για τη Μονακό.

Με δύο παιχνίδια συνεχίζεται το πρόγραμμα της Premier League. Η Γουέστ Χαμ φιλοξενεί τη Λιντς και η Λίβερπουλ υποδέχεται απόψε στο Ανφιλντ, την Μπρέντφορντ σε ένα πολύ ιδιαίτερο ματς (16:00 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT 24), διότι δεν θα έχει στη σύνθεσή της, ούτε τον Μοχάμεντ Σαλάχ, ούτε τον Σάντιο Μανέ, καθώς αμφότεροι έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Προγνωστικά Αγγλία: Λίβερπουλ - Μπρέντφορντ

Από το 2017, που ο Σαλάχ εντάχθηκε στο δυναμικό της Λίβερπουλ, οι Reds έδωσαν συνολικά 172 αγώνες για την Premier League και πάντα αγωνίστηκε τουλάχιστον ένας εκ των δύο σούπερ σταρ της. Σήμερα, το παιχνίδι με την Μπρέντφορντ θα είναι το πρώτο που θα λείπουν και οι δύο, από τότε που ο Σαλάχ φόρεσε τα κόκκινα.

Αυτό από μόνο του δημιουργεί μία πολύ ξεχωριστή συνθήκη, αν και η Λίβερπουλ έχει προφανώς την ποιότητα να ανταπεξέλθει απέναντι σε ομάδες με το διαμέτρημα της Μπρέντφορντ, ακόμη κι όταν αντιμετωπίζει σοβαρές απουσίες. Για τους Λονδρέζους βέβαια, η αποψινή συνάντηση αποτελεί μεγάλη πρόκληση, καθώς θα παίξουν για πρώτη φορά στο Ανφιλντ μετά από 33 χρόνια κι έναν προημιτελικό κυπέλλου το 1989!

Το ερώτημα λοιπόν που τίθεται, είναι ποιος θα βγάλει το φίδι από την τρύπα, τώρα που λείπουν ο Σαλάχ και ο Μανέ. Εκτός απροόπτου, ο Κλοπ αναμένεται να ξεκινήσει με την τριάδα Ζότα, Φιρμίνιο, Μιναμίνο στην επίθεση. Από αυτούς τους τρεις, ο Πορτογάλος άσος είναι ξεκάθαρα η πιο αξιόπιστη επιλογή, αφού μετράει φέτος ήδη 10 γκολ στην Premier League και υπενθυμίζεται πως είχε σκοράρει στο 3-3 του πρώτου γύρου με την Μπρέντφορντ. Στο 2,12 το anytime του Ζότα.

Προγνωστικά Γαλλία: Μονακό - Κλερμόν

Την ίδια ώρα, για το γαλλικό πρωτάθλημα, η Μονακό φιλοξενεί την Κλερμόν στο Πριγκιπάτο με στόχο τη νίκη που θα τη διατηρήσει κοντά στην πρώτη τριάδα (16:00 Live από το SPORT 24).

Την περασμένη εβδομάδα η Μονακό έμεινε στο 0-0 εκτός έδρας με τη Ναντ, σε ένα παιχνίδι όπου έκανε το ντεμπούτο του ο νέος τεχνικός των Μονεγάσκων, Φιλίπ Κλεμάν. Τώρα, ο Βέλγος προπονητής θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο της Μονακό σε εντός έδρας ματς και ασφαλώς θα επιδιώξει την πρώτη του νίκη, απέναντι στην Κλερμόν, η οποία θα παραταχθεί χωρίς τον κορυφαίο της σκόρερ, Μπαγιό (9 γκολ), που βρίσκεται στο Κόπα Άφρικα.

Αντίθετα, επιστρέφει για τη Μονακό ο κορυφαίος της επιθετικός, Μπεν Γεντέρ, που έλειψε την προηγούμενη αγωνιστική. Ο 31χρονος άσος, είναι φέτος ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 10 γκολ. Μάλιστα, στα τελευταία τρία ματς που αγωνίστηκε, με Ερυθρό Αστέρα και Κεβιγί για το κύπελλο και με Ρεν για το πρωτάθλημα, ο αρχηγός της Μονακό σημείωσε συνολικά τέσσερα γκολ, δείχνοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Το εντυπωσιακό με τον Μπεν Γεντέρ, είναι ότι σκοράρει σε επτά σερί ματς εντός έδρας για το πρωτάθλημα! Από το 3-1 επί της Σεντ Ετιέν, στις 22 Σεπτεμβρίου, όπου πέτυχε δύο γκολ, βρίσκει συνεχώς δίχτυα, έχοντας από ένα τέρμα κόντρα σε Μπορντό, Μονπελιέ, Λιλ, Στρασβούργο, Μετς και Ρεν!

Το ενδεχόμενο λοιπόν να οδηγήσει ο Μπεν Γεντέρ σε νίκη τη Μονακό, σκοράροντας και κόντρα στην Κλερμόν, προσφέρεται στο 2.25 και μαζί με το anytime του Ζότα δημιουργούν μία δυάδα σε τιμές άνω του 4,70.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λίβερπουλ – Μπρέντφορντ: Να σκοράρει ο Ζότα (απόδοση 2,12), 16:00
  • Μονακό – Κλερμόν: 1 & Να σκοράρει ο Μπεν Γεντέρ (απόδοση 2,25), 16:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ