ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Δυάδα με Goal/Goal στο 3.40

Ο Γκριεζμάν στην αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα
Ο Γκριεζμάν στην αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα © 2023 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις Ατλέτικο - Αθλέτικ Μπιλμπάο και Τουλούζ - Μαρσέιγ από τη La Liga και τη Ligue 1 αντίστοιχα.

Στη Μαδρίτη, η Ατλέτικο φιλοξενεί την Αθλέτικ σε μία αναμέτρηση, όπου ο άσος είναι φαβορί λίγο πάνω από το 2.00 και το διπλό αγγίζει το 4.00 (19:30 Novasports 1HD, Live από το SPORT24).

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε τρέχει ένα αήττητο σερί πέντε αγωνιστικών (3-2-0) στη La Liga, μετά την εντός έδρας ήττα με 1-0 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα. Μάλιστα, την προηγούμενη Κυριακή έβγαλε μεγάλο διπλό στο Βίγκο με 1-0 επί της Θέλτα, χάρη σε γκολ του Ντεπάι στο 89'.

Η Ατλέτικο διατηρεί εξαιρετική παράδοση όταν υποδέχεται την Μπιλμπάο. Είναι χαρακτηριστικό πως έχασε για τα τελευταία φορά το 2011. Έκτοτε, σε 11 μεταξύ τους αναμετρήσεις το ρεκόρ είναι 9-2-0 υπέρ των ροχιμπλάνκος.

Από την άλλη, το σύνολο του Ερνέστο Βαλβέρδε, μετά από τρεις διαδοχικές ήττες κόντρα σε Σοσιεδάδ, Ρεάλ και Θέλτα, αντέδρασε κερδίζοντας στο Σαν Μαμές με 4-1 την Κάδιθ και στο Μεστάγια με 2-1 τη Βαλένθια. Χάρη σε αυτούς τους έξι πόντους, οι Βάσκοι επέστρεψαν σε τροχιά εξάδας και συνεχίζουν την κούρσα τους για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η Μπιλμπάο έχει σκοράρει φέτος στα επτά από τα δέκα παιχνίδια της εκτός έδρας και ασφαλώς διαθέτει την ποιότητα μεσοεπιθετικά (Νίκο Ουίλιαμς, Ινιάκι Ουίλιαμς, Μουνιαΐν, Σανθέτ) για να βρει γκολ και στο Μετροπολιτάνο.

Η Ατλέτικο, παρότι φέρνει απανωτά Under 2,5, έχει μείνει άσφαιρη την τρέχουσα σεζόν μόνο σε τρία ματς από τα 21, που έχει δώσει συνολικά για το ισπανικό πρωτάθλημα. Ενδιαφέρουσα επιλογή το Goal/Goal σε τιμές ακόμη και άνω του 2.10. Έχει επαληθευτεί άλλωστε, τέσσερις φορές στις μεταξύ τους αναμετρήσεις από το 2015/16 και μετά, με γηπεδούχο την Ατλέτικο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Πιθανό Goal/Goal είναι και το Τουλούζ – Μαρσέιγ (21:45 Novasports 2HD, Live από το SPORT24). Η Τουλούζ βρίσκεται στην καλύτερή της φόρμα μέσα στη σεζόν με 5-1-1 στα τελευταία επτά παιχνίδια της. Σε αυτό το διάστημα έχασε μόνο στο Παρίσι από την πρωταθλήτρια Παρί με 2-1. Την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε εύκολα με 3-1 εντός έδρας την ποιοτική Ρεν.

Στον αντίποδα, η Μαρσέιγ μετά την κακή ήττα στο εντός έδρας ντέρμπι με τη Νις, αντέδρασε άμεσα και πέρασε με διπλό (2-0) από την Κλερμόν. Οι Μασσαλοί έχουν ρεκόρ 7-2-1 στις τελευταίες δέκα αγωνιστικές και ειδικά εκτός έδρας είναι η κορυφαία ομάδα της κατηγορίας με 26 βαθμούς συγκομιδή σε 11 αγώνες. Παρότι βρίσκεται στο -5 από την κορυφή, η πρωτοπόρος Παρί δίνει πολλά δικαιώματα μετά τη διακοπή για το Μουντιάλ και δεν αποκλείεται η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ να διεκδικήσει ακόμη και στο πρωτάθλημα.

Η Μαρσέιγ διατηρεί εξαιρετική παράδοση στην Τουλούζ, καθώς είναι αήττητη εκεί στα τελευταία 17 ματς (11-6-0). Επίσης, προέρχεται από πέντε σερί διπλά στο πρωτάθλημα (Μονακό, Μονπελιέ, Τρουά, Ναντ, Κλερμόν) και εκτός έδρας φέτος έμεινε άσφαιρη μόνο κόντρα στην Παρί. Από την άλλη, η Τουλούζ μετράει 15 αμφίσκορα σε 23 αγωνιστικές και πέντε σερί.

Το στάδιο της Τουλούζ αναμένεται απόψε κατάμεστο, αφού έχουν φύγει πάνω από 30.000 εισιτήρια, επομένως όλα συγκλίνουν σε μία ανταγωνιστική αναμέτρηση. Ανω του 1.65 το αμφίσκορο. Σε δυάδα με το Goal/Goal στη Μαδρίτη πάμε στο 3.40+.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ατλέτικο – Αθλέτικ Μπιλμπάο: Goal/Goal (απόδοση 2.10), 19:30
  • Τουλούζ – Μαρσέιγ: Goal/Goal (απόδοση 1.65), 21:45
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ