TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά Ισπανία: Ρίσκο με το 2.60 στο Μπαρτσελόνα - Κάδιθ

Ο Γιερεμίας Λεντέσμα,  τερματοφύλακας της Κάδιθ σε ματς κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στο Σαντιάγο Μπερναμπέου για το πρωτάθλημα
Ο Γιερεμίας Λεντέσμα, τερματοφύλακας της Κάδιθ © 2022 BERNAT ARMANGUE/ASSOCIATED PRESS

Η Μπαρτσελόνα συνεχίζει ακάθεκτη προς την κατάκτηση της La Liga, αυτή τη φορά φιλοξενεί την Κάδιθ στη Βαρκελώνη σ’ ένα αρκετά ύπουλο παιχνίδι. Ποντάρισμα στο 2.60.

Η Μπαρτσελόνα έχει τον πρώτο λόγο αυτή την περίοδο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη La Liga, βρισκόμαστε στην 22η αγωνιστική, τα πάντα μπορούν να ανατραπούν σαφώς, υπάρχει δρόμος ακόμα, ωστόσο το +5, που μπορεί να γίνει απόψε +8, θεωρείται έναν καλό μαξιλάρι για τους Μπλαουγκράνα.

Απόψε η καταλανική ομάδα φιλοξενεί την Κάδιθ (22:00 NOVASPORTS 1, LIVE από το SPORT24), σ’ ένα αρκετά ύπουλο ματς. Ναι μεν κέρδισε στον πρώτο γύρο 4-0 η Μπαρτσελόνα, αλλά μεσοβδόμαδα έχει ρεβάνς (2-2 την προηγούμενη Πέμπτη) στο Μάντσεστερ κόντρα στη Γιουνάιτεντ για το Europa League. Για αυτό τον λόγο και απόψε θα πάει με αλλαγές.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Κάδιθ είναι ζόρικη ομάδα, καθόλου εύκολη και ειδικά εάν έχει τον Λεντέσμα κάτω από τα δοκάρια σε μεγάλη βραδιά θα είναι ζόρικα τα πράγματα, είναι κιόλας και καρτάκιας ο ρέφερι του παιχνιδιού και ενίοτε απρόβλεπτος. Η Κάδιθ πήρε σημαντική ανάσα κιόλας την περασμένη αγωνιστική που κέρδισε τη Ζιρόνα αρκετά εύκολα με 2-0. Δεν μασάει η Κάδιθ μετράει 2-2-1 ρεκόρ στα πέντε τελευταία κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Για ένα ημίχρονο μπορεί να αντέξει. Στο 2.60 το Χ ημίχρονο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπαρτσελόνα - Κάδιθ: Χ ημίχρονο (απόδοση 2.60), 22:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ