ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Δυάδα με Goal/Goal στο 2.89

Ο Μπόρχα Ιγκλέσιας
Ο Μπόρχα Ιγκλέσιας @ 2022 ANGEL FERNANDEZ / AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις Φροζινόνε - Φιορεντίνα και Γρανάδα - Μπέτις.

Με τρία παιχνίδια ολοκληρώνεται απόψε η 6η αγωνιστική της Serie A. Η νεοφώτιστη Φροζινόνε φιλοξενεί τη Φιορεντίνα σε μία αναμέτρηση που οι "βιόλα" είναι φαβορί στο 2.00 (19:30 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24).

Το ματς πάντως κρύβει παγίδες για την ομάδα του Βιντσέντσο Ιταλιάνο. Η Φροζινόνε έχε ξεκινήσει εξαιρετικά τη σεζόν και μετά τη φυσιολογική ήττα από την πρωταθλήτρια Νάπολι στην πρεμιέρα, τρέχει αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων (2-2-0). Μάλιστα, στην έδρα της κέρδισε τόσο την Αταλάντα (2-1), όσο και τη Σασουόλο (4-2), ενώ την προηγούμενη αγωνιστική πήρε 1-1 στο Σαλέρνο.

Η Φιορεντίνα από την πλευρά της, ξεπέρασε τη συντριβή (4-0) από την Ιντερ στο Μιλάνο, επικρατώντας διαδοχικά της Αταλάντα και της Ουντινέζε. Ειδικά πάντως το διπλό στο Ούντινε με 2-0 (32’, 92’) κρίνεται τυχερό, με βάση τις ευκαιρίες που έφτιαξαν οι δύο ομάδες (xGoals 2,40-0,26).

Εντελώς συγκυριακά λοιπόν, η Φιορεντίνα κράτησε το μηδέν για πρώτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα. Μαζί με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, οι "βιόλα" έχουν δύο clean sheets σε οκτώ επίσημα ματς. Με δεδομένο λοιπόν, ότι η Φροζινόνε μετράει 4/5 G/G στη Serie A και έχει στον πάγκο της έναν τεχνικό με φύσει επιθετική φιλοσοφία, όπως ο Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο, το αμφίσκορο είναι λογική επιλογή στο 1.70.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Πρώτη σκέψη είναι το Goal/Goal και στο Γρανάδα – Μπέτις (20:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24) για τη La Liga. Η Γρανάδα μετά την κάκιστη εμφάνιση στη Λας Πάλμας, από την οποία έχασε με 1-0, συμπλήρωσε πέντε ήττες σε έξι ματς. Είναι λοιπόν υποχρεωμένη απόψε να ρισκάρει και να παίξει για τη νίκη.

Από την άλλη, η Μπέτις του Μανουέλ Πελεγκρίνι έχει πάντα επιθετική φιλοσοφία και έρχεται από το άδικο 1-1 με την Κάδιθ, όπου έχασε μεγάλες ευκαιρίες (xGoals 2,71-0,57) για να φτάσει στην ανατροπή.

4/6 Goal/Goal, κανένα clean sheet και τη χειρότερη επίδοση σε xGoals κατά (13,23) φέτος η Γρανάδα. Έχει δεχθεί γκολ σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια της η Μπέτις, με Βιγιαρεάλ, Μπιλμπάο, Μπαρτσελόνα και Ρέιντζερς.

Στο 1.70 να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Στο 2.89 σε δυάδα με το Goal/Goal στο Φροζινόνε – Φιορεντίνα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φροζινόνε – Φιορεντίνα: Goal/Goal (απόδοση 1.70), 19:30
  • Γρανάδα – Μπέτις: Goal/Goal (απόδοση 1.70), 20:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ XGOALS BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ